Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.K

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok K. István és Sz. Zoltán annak köszönheti bulvárkarrierjét, hogy tilos még jogerősen el nem ítélt emberek nevét leírni egy cikkben, merthogy a személyiségi jogok védelme, meg Péterfalvi Attila kétnapos borostája. Persze lehet hőbörögni, hogy van, aki megérdemli, de hát…..
Az egyik amcsi realityből nyúltuk az alábbi jelenetet, amiben egy magyar származású pék spontán dalra fakad a kürtőskalács felett, habár azt nem sikerült megfejteni, hogy milyen nyelven teszi, mert magyarul olyat, hogy "kalacsi" nem nagyon mondunk. ..
Kirúgták, (hivatalosan ugye felmondott), de még mindig ott van a Tv2 műsorán. Sváby András szorosan kapaszkodik a csatornába, az sem lenne meglepő, hogy ha a Tények egy-két interjújában is feltűnne, a háttérben, amint hol Gyurcsány Ferenc, hol az országos főállatorvos mögött…..
És akkor most vigyázzállásban tisztelegnénk némán (a végén a kéz nagy karlendítéssel a váll mellé, ahogy a Becsületbeli ügyekben csinálták) a HVG.hu stábja előtt. Mindezt azért a cikkért, amiből kiderül, hogy „éveken át több millió forintot fizetett ki a Gyárfás…..