Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biziclop

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben épp a jacuzziban áztam, közölték velem, hogy a párhuzamos univerzumokhoz hasonlóan itt is bajusz-hónapot tartanak, csak ezen a bolygón komolyabban veszik az ünnepeket, így aki nem növeszt bajuszt, azt magáévá teszi Hottentow, az erőszaktevő. A csótányok képesek…..
Edét az űrbe Ellenség: kiiktatva 2007.10.19 10:46:00
Mindent lelepleztem! Egy óvatlan pillanatban kiszöktem a cellából (végül is nem volt nehéz, simán kifértem a rácsok között), és kiderítettem az igazságot: a zöldek a Föld megszállását tervezgették. Ezt abból gondolom, hogy találtam egy papírt, amin ez állt: Terv: a Föld…..
Edét az űrbe A Mars már magyar 2007.10.10 14:39:00
Kellemetlen volt a leszállás, annyit mondok, kellemetlen. A kiképzés semmit sem ért, hiába fújtam ki teljes erővel a levegőt, úgy csapódtam be a bolygóba, mint egy kínai tűzijáték-rakétával érkező halott csótány. A műszeregység ellenőrzése után kitűztem a magyar zászlót…..
Edét az űrbe Leszállok a Marsra 2007.10.10 10:20:41
Bár megpróbáltam kiiktatni az automata leszállórendszert, hiába rágtam át minden zsinórt, petéztem tele a hajtóművet, próbáltam csápjaim mozgatásával letéríteni pályájáról a Vidám Mulatság-1-et, mégiscsak elkezdet süllyedni ez a szemétláda. Az elmúlt órákban beléptem…..
Edét az űrbe Az első bolygó 2007.10.08 06:55:00
Itt a Mars! Nagyon szép. Hazamehetnék? Esküszöm, soha többet nem játszom el, hogy megdöglöttem, amikor nem is. Nem mászom az orrodba! Nem fogom kiröhögni a posztminimalista műalkotásokat. Nem szaporodok házasságon kívül. Nem szaporodok templomban. Nem szaporodok temetéseken. Nem…..