Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malolo

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják…..
malolo 2012.02.17 05:58:12
@Sátán meg a Jocó: így aztán az amerikaiak a szicíliai partraszállás előtt szövetséget is kötöttek a maffiával.

Egyébként, akinek vaj van a fején, az ne feltűnősködjön. Ha mégis azt teszi, akkor duplán rászolgál a büntetésre. Aki pedig legális jövedelemből vásárol luxusautót, az a cikkben említett évi három plusz igazoltatásra rá se ránt.
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
malolo 2012.02.11 14:08:53
@vladys73: akkor szimplán ferdének látta. Ebben akár meg is egyezhetünk:-)
malolo 2012.02.11 14:40:50
@Mj: "Az esztergomi érseket pedig a király jelölte, úgyhogy a történelem folyamán egyedül Lukács érsek pattoghatott III. Bélának.:P "

Nem hiszem, hogy a korona javítása teljesíthetetlen kérés/javaslat lett volna, különösen, ha az egyház fizette volna a javítás vélhetően igen szerény költségét.
A Burj Al Arab, avagy népszerű kínai körutazás egyik állomásaAkármelyik utazási iroda tulajdonosa zokogna örömében, ha exkluzív körutazására minden hely betelne kerek 13 másodperc alatt. Vélhetően így volt ezzel a Ctrip.com tulajdonosi köre is, akik 66 napos Föld körüli…..
malolo 2012.02.09 23:24:55
@Endrődi Vanda: Valaki egy tételben lejegyezte az utakat, aztán majd forgalmazza. Csak egy szimpla disztributori szerződést realizáltak az elektronikus térben. Előre le volt zsírozva, a 13 másodpercre alapozva pedig felépítettek egy reklámot.
A tőzsdén is ismert hasonló tranzakciótípus. Megegyezik két cég nagy tételű értékpapír adásvételről, megbíznak közösen egy brókercéget hogy önkötésben hajtsa végre a tőzsdén. Persze úgynevezett "mind" megbízást adnak, hogy senki más ne nyúlhasson bele. Teljesen legális tranzakció. Az ilyen ajánlatok még 13 másodpercig sincsenek a tőzsde kereskedési rendszerében, a felvitelük pillanatában leteljesülnek.
 Így néz ki egy repülő, ami autó, vagy egy autó, ami repülő Valahogy Henry Ford is így kezdhette: álmodott egy nagyot, majd megvalósította, manapság pedig már szinte mindenki négykerekű automobillal jár. A tengerentúlon Carl Dietrich is hasonló álmokat dédelgethet, mondjuk…..
malolo 2012.02.11 12:52:52
@közlekedési bűnöző: Opcionális tartozékként rendelhető hozzá a kerekek helyére szerelhető korcsolya, így egy balatoni gyorsulási versenyen a mostani motorjával is lenyomná a Hummereket. Igaz, hogy azok még saját magukat is le tudják nyomni... a jég alá:-)
TComment Franciaágy Drezdából 2012.02.08 06:15:00
Oldalról, messziről könnyű összetéveszteni egy Skoda Superbbel. Épp ez teszi lefegyverzően rokonszenvessé. Túl természetesen azon, hogy hétmillióért, egy közepesen felszerelt új Superb áráért vihető el. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
malolo 2012.02.08 19:18:48
@Dövan: "@lajafix: ezt tényleg magyarázza el nekem valaki, hogy miért égés gázt tankolni egy akármilyen autóba is!"

Égés közben üzemanyagot tankolni tilos!
Aki égésre hajlamos, annak LPG helyett inkább a szén-dioxid gázt ajánlanám. Vagy egy kiadós pszichoterápiát:-)
malolo 2012.02.08 19:22:07
@kamionmentés: Hogyne tartaná! Csak nem mindig ugyanazon a szinten:-)
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Vajon miért jó rohadt hideg pezsgőben fürödni? Sosem értettem az olyan akciókat, mint „egyél 2000 dolláros szendvicset, mert valami arany biszbaszt raktunk bele”, vagy „Valentin napi 100 ezer dolláros Martini, mert gyémánt van az alján”, így aztán nem értem…..
malolo 2012.02.07 08:39:06
@dex.ion: "20 perc fürdőzéstől pazarul be lehet csiccsenteni:) "

Pontosan ez a lényege az egésznek. Csakhogy a bőrön nincsenek ízlelőbimbók. Így praktikusabb a meleg fürdővízbe 4-5 palack sztolicsnaja vodkát tölteni, amely nem ragacsos, de szintén stílszerű. Aztán fürdés közben lehet kristálypohárból anyagi helyzetünknek megfelelő pezsgőt szopogatni és hasonlóan kiválasztott kaviáros szendvicset majszolni.

@Ben Zinkoot: "A komornyik nyilván valami ócska, BB pezsgőt önt a kádba, ha nem látják. A többit meg eladja."

Láthatják. Korábban gondosan összegyűjtötték az üres Dom Perignon pezsgősüvegeket, és feltöltötték tesco gazdaságos pezsgővel, majd ügyesen visszazárták őket. Így a "komornyik" (?) nagy arccal tolhatja be a palackokkal megrakott talicskát a lakosztályba. A csökkent szénsavtartalom a fürdőben nem feltűnő.

@deb.: "Tán nem is a pezsgő a lényeg.. Hát nem gondoljátok, hogy az epren Katica tortabevonó van..? "

Valóban nem a pezsgő a lényeg, hanem a fíling. Annak pedig adtak eléggé az újratöltött Dom Perignon palackokkal. Ezek után már megengedheti magának a szálloda azt a luxust, hogy Katica bevonó helyett Spar étcsokit használjon a marokkói eper bevonására.
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
malolo 2012.02.01 10:11:59
@Dr.Betépett felhasználó: "Martian: No ezt most haggyuk.Annyi megbeszéletlen dolog van itt,erre gyössz ezzel a fedebbel.Mijafranc az?Bálnavadász egyenruha?"
Úgy látom, hogy Martian nem válaszolt. Nos a fedeb a fedélzeti eb rövidítése, ha jól emlékszem Stanislav Lem egyik novellájában. Leltároznak egy űrhajón, mert revizort várnak, és a listán találnak egy "fedeb" nevű tételt. Nem tudják, hogy mi az. Azt gondolják, hogy valami műszer, így gyártatnak egy kamuszerkezetet a technikussal...
malolo 2012.02.01 10:28:23
@drover(fanyul társa): "Az létezik, ő a "fanyul" nevű társam...:)) "
Nem mesélt az élményeiről?
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Az első benyomás nagyon fontos, és bár lehet második esélyt kapni, mégis sokkal jobb, ha már az első randin lenyűgözzük szívünk választottját. A világ emlékezetesebb randevúját ajánlja egy brit cég, az Amazing Retreats. Ez persze szubjektív, de az ár már nem az: a…..
malolo 2011.12.23 00:16:14
@bestpixel: "Megnézném azt a nőt, akit ennek a koszos betonszigetnek ... a látványával el lehet kábítani! "

Valóban! Az ehhez hasonló helyekre, gumicsónakkal szoktam beevezni tök ingyen, azért hogy egy jót horgásszak. Csaj még sohasem akart velem bejönni, hiába csábítottam őket osztrigával:-)
Hosszú évek nélkülözése után végre révbe érhet Giovanni. Öntudatra ébredése óta ugyanis felháborodással vegyes önsajnálattal élte az életét, hogy alig akad valamirevaló gönc az ő méretében. Olyan üzletért, ami kimondottan az ő - szerinte korántsem különleges -…..
  Mutatnánk a tutit. A Pantone cég, amely minden színek ura (ezt a skálát nézik például a grafikusok, hogy milyen színű legyen egy magazinon a cím betűje) kollaborált nagy kedvencünkkel, a Sephora hálózattal. Mivel pantonék úgy döntöttek, ez a jövő év színe, a…..
malolo 2011.12.13 15:36:52
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
malolo 2011.12.13 08:32:40
@Doktor Kotász: "A felső kép Coloseumra hajazó négyemeletes épülete biztos nagyobb 1068 négyzetméternél"

Dehogy nagyobb. A szokás szerint cseles ingatlanosok megint igyekeztek a legkedvezőbb oldaláról bemutatni az eladandó épületet. Innen nem látszik, hogy a másik fele hiányzik. A teteje is bedőlt, biztosan abból csinálták a kertet. Így még az 1068 nm is csak karcosan van meg. Néhány szobát kipofoztak valamennyire, hogy könnyebben találjanak vevőt erre a romra:-)
malolo 2011.12.13 09:50:41
@INSIDER: "még a légteret is lezáratnám az épület felett."
@steve523: "Kinézel az ablakon és síkbunkó, rágózó amcsi és kínai turisták egész hada vigyorog vissza rád a forum romanumról."

A belvárosok ritkán híresek a jó levegőjükről és a turistákat is be kell nyelni. Nem véletlen, hogy a görög istenek is inkább az Olümposzra költöztek Athénból:-)
Az ördög megjelent. A biztonságpolitikai szakértők élénk színekkel festették a falra, nem hiába. Iránban földet ért egy amerikai robotrepülőgép, és most meg kellene magyarázni, mi és hogyan történt. Az ügy természetéből adódik, hogy egyhamar – néhány évtizeden…..
Egy szarvastrófea legfeljebb egy vadászház falán mutat jól, de igazából ott is csak egy kötelező modoros kellék, mint bármi több. Ezért is meglepő, hogy a Vogue karácsonyi ajándékválogatásának éppen egy ilyen a kiemelt darabja, igaz ez a konkrét példány sosem legelészett az…..
A private jet jó dolog, de igencsak szűkös a kapacitása. Így komoly logisztikai problémát jelenhet egy-egy nagyobb társaság összeszervezése. Természetesen egy burzsujnak semmi sem lehet akadály, a Virgin America légitársaság legújabb szolgáltatásának, a "Bérelj…..
Újradizájnolt törökkori pincerendszer eladó Pécsett (im)Budapesti luxusvilla potom 2,25 milliárdért (tipp: Zoltán)Üvegpadlójú nappali, ahonnan lelátni az alagsori medencéreTV a teraszon is?Vajon milyen állat van a falra festve?Fülesköcsög-kemenceFelesleges kommenteket…..
  A luxus számára a fel és a le viszonylag nehezen leküzdhető akadály. Annak ellenére, hogy a tengerszinttől több ezer méterre eltávolodni viszonylag költséges hobbi, a megfelelő körülmények megteremtése általában messze elmarad az elvárhatótól. Ezen akar változtatni az…..