Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Együtt 2014

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek az alapvetések alkotják azt a keretet, amelyben a széles választói összefogás megvalósítható, illetve amelyre építhető egy 2014 utáni jó kormányzás reális programja is. 1. Preambulum Hazánk ma mély és összetett válságban van. Ahhoz, hogy Magyarország kijusson ebből…..
Az Együtt 2014 Választói Mozgalom nem jogi személy, hanem az összefogás közös felülete mindazok számára, akik a saját pártkötődésük, vagy világnézetük megtagadása nélkül kívánnak tenni a kormányváltás, rezsimváltás, korszakváltás programjáért. A Mozgalmat három…..
Az Együtt 2014 Választói Mozgalom várja a civil szervezetek csatlakozását is. A szövetséges civil szervezetek számára hamarosan kialakítjuk a részvétel leghatékonyabb módját megteremtő szervezeti formát, amelyen keresztül az elvi-erkölcsi alapelveinket elfogadó civil…..
Az Együtt 2014 Választói Mozgalom nem jogi személy, hanem az összefogás közös felülete mindazok számára, akik a saját pártkötődésük, vagy világnézetük megtagadása nélkül, pártonkívüliségük megtartása mellett kívánnak tenni a kormányváltás, rezsimváltás,…..
1. Sajtószabadságot! – Az önszabályozás elvén alapuló korszerű médiaszabályozást, a pártoligarchák médiabefolyásának korlátozását!   2. Vallásszabadságot! – Ne a parlament döntsön az egyházi státusz megadásáról, ne legyenek privilegizált "bevett"…..
Preambulum   Magyarország ma végletesen megosztott ország, megosztottsága pedig gyengévé teszi: kiszolgáltatottá gazdasági és politikai értelemben egyaránt.   A kommunizmus bukásakor a magyar polgárok között egyetértés volt a legalapvetőbb ügyekben: egyetértettünk…..
Talán nem elég egyértelmű, mi a Milla szocialistákkal kapcsolatos dilemmája. Kissé indulatosra sikeredett Juhász Péter vitája Vadai Ágnessel és Szanyi Tiborral a minap. Bár ki nem lett volna indulatos, ha Vadai leóvodásozza, Szanyi meg bedobja az elmúlt nyolc év szentistváni, ill.…..
  Kedves Majtényi László!Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoport (Milla) szervezőiként először is szeretnénk megköszönni, hogy az EKINT munkatársai közérthető és iránymutató diagnózist készítettek az elmúlt két év alkotmányos ámokfutásáról.…..
A Pussy Riot punkbanda pere fontos kérdések sorát nyitotta meg: vajon hol húzódik a vallásszabadság és a művészi önkifejezés szabadsága közötti határ? Vajon egy politikai szereplőként viselkedő egyház kritikája vallásgyalázásnak minősül-e? Vajon egy ilyen egyháznak nem…..
Az On The Spot riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András kedd este a Budapesti Corvinus Egyetem zsúfolásig megtelt nagyelőadójában beszélgettek az egyetemistákkal. A két fiatal digitális újságíró a világot járva készíti doktumentumfilmjeit. Most meséltek. A kezdetekről,…..