Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezér01

0 bejegyzést írt és 821 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól félek, hogy vannak emberek, akiket ez elgondolkoztat. (Tarlós István budapesti főpolgármester, InfoRádió, 2019. október 10.) Kezd ráégni a Fideszre. (Cseh Katalin Momentum-politikus, ATV, 2019. október 11.) Ez nem csupán Borkai-szindróma, hanem olyan parazita, ami először belülről bomlaszt,…..
vezér01 2019.10.20 20:14:47
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: Borkait bemondták,mindenki láthatta sportosnak ma már igazán nem mondható alakját. Tarlóst idézve : valóban menthetetlen és védhetetlen ,amit csinált. Wittinghof Tamás urat is ugyanilyen pozitúrában láthattuk. de őt csak egyszer mondták be, nem is lett belőle ügy. Akik Borkai esetében a"keresztény erkölcs" hiányát emlegetik,Wittinghof esetében meg a "szocialista erkölcs" hiányáról papolhatnának. De nem teszik. A kispesti szocik videóját sokszor bemondták, sok vizet az se zavart. Karigeri kiszivárogtatott mondatai a zuglói szoci maffia disznóságairól szintén sokszor " be lett mondva" ,de ez se az érintetteket,se a választókat nem befolyásolta. A mai közéletünkről ez bizony sokat elmond. És az is, hogy a lehallgatás, lefilmezés politikai életünk velejárója lett. Ma már nem a " hatos kartonokkal" tartják sakkban a közszereplőket,hanem ezekkel a felvételekkel.
És akkor mi van, ha Orbán Viktor 17 milliárdos repülővel jár meccset nézni? Ki van rajta akadva mindenki? Miért? A repcsi nem az ő nevén van, egy haverja adta neki kölcsön, mert sietnie kellett a meccsre. Ment volna az Airbusszal ami nem kormánygép, hanem honvédségi szállító jármű a bakáknak? Csak…..
Nagyon ritkán hallani rólunk a BBC híreiben, na de ezzel sikerült elérni az angol rádió ingerküszöbét: Magyarországon törvénytervezetet nyújtanak be, mely bűncselekménynek minősíti menekültek segítését, információval és élelemmel való ellátását. Nem nehéz elképzelni, mit gondolhat most a magyarokról…..
vezér01 2018.06.13 19:19:17
@Aquincum: A StopSoros törvény következetesen illegális migrációról beszél,még véletlenül se keveri össze őket a menekültekkel. A hazai ballib sorosügynökök nyomán viszont a BBC is keveri a fogalmakat / és persze a szart . Érdekük,hogy minden büdös legyen ./ Ez pedig a BBC szégyene,amit már pénzért se tudnak magukról lemosni.
Ha a Fidesz átlépi a vörös vonalat, amihez már közel jár, akkor szedheti a sátorfáját az Európai Néppártnál. Macron és Orbán jövőképe Európáról: tűz és víz. Orbán akkor is csak a kleptokráciát próbálja leplezni, amikor az új kereszténydemokráciáról papol...
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
Orbán helyettese felszólította Orbán volt helyettesét, gondolja át a hűség fogalmát...
vezér01 2017.10.10 12:40:13
@MikeBoy: Nem akarok vitatkozni. Tényeket közöltem . A keresőben magatok is megtalálhatjátok Soros írásait . Igaz,hogy angolul,de nektek ez nem okozhat gondot. Coudenhove-Kalergiről ugyanott találhattok információt , olvasgassátok és gondolkodjatok !
A második mohácsi csataként elhíresült nagyharsányi csata 1687 augusztus 12 -én, az épp 161 évvel korábban  (és onnan 37 kilométernyi távolságban) megvívott "mohácsi vész" visszavágójaként került krónikánkban. Ez volt az az ütközet, melyben katonáink egy nagy nemzetközi erő részeként revansot…..
Németország (Tobis Film),  120+93 perc, ff., német Rendező: Leni Riefenstahl Producer: Leni Riefenstahl A rendezőnő másik híres dokumentumfilmjéről (Az Akarat Diadala) szóló írásom végén jeleztem, hogy Riefenstahl még egyszer szerepelni fog a listán. Itt van tehát ez is, és újfent leesett az…..
A kormány úgynevezett nemzeti konzultációja semmi mást nem szolgált, mint, hogy a kormány azt a látszatot keltheti, mintha a többség nevében kormányozna. Valójában a helyzet az, hogy a miniszterelnök a többség nevében, de kevesek érdekében kormányoz Magyarországon.  Ezért Orbán Viktor tegnapi…..
vezér01 2017.06.14 19:39:22
Zsuzsanna drága ! Rossz hírem van . A kormány ugyanis valóban a többség támogatásával és az ország érdekében cselekszik. Más kérdés,hogy habonyok, mészárosok vagyonosodása kiveri a biztosítékot mindenkinél, ráadásul az ostoba óriásplakátok szövege inkább dühít,mint "büszkeségünket" növeli. A " menekültkérdés" / valójában migránskérdés / ugyanis valóban Európa sorsát érinti . Orbán / és az igazát belátó lengyelek és csehek / nem az Unió ellenségei, nem kilépni akarnak belőle, hanem azt akarják,hogy Európa Európa maradhasson. Az Unió jelenlegi vezetése ösztönzi a bevándorlást,azt próbálja elhinteni,hogy ez az egyetlen út az öregedő kontinens életben tartására. De látni kell ennek a következményeit : Németország nagyvárosaiban a hat év alatti gyermekek közt a migráns hátterűek aránya elérte az 50 % -ot . Frankfurtban 76% , Augsburgban 62 % Münchenben 58% Kölnben 50%. Két évtized múlva a választópolgárok többsége ott már muzulmán lesz és a demokráciánk játékszabályait követve ők lesznek a törvényhozók. Németekké / európaivá/ ők sose válnak, ragaszkodnak szokásaikhoz és hitükhöz. Ha a törvényeik nem is fogják követni a saria szigorát / bár ezt se lehet kizárni / ,mindenképpen más lesz az európai kultúrkörben megszokottnál. Viszont ránk kisebbségi fehér keresztényekre,zsidókra,ateistákra éppúgy vonatkozni fog. Én már nem fogom meglátni,de elég vicces látványt fog nyújtani,kedves Zsuzsanna,talpig csadorban a Palatinuszon. folyt.köv.
vezér01 2017.06.14 19:59:10
@rasztaszív: Tiszteltetem a mentalitásodat, neked nyilván előbbre való egy pakisztáni ,szudáni vagy arab bevándorló,mint a saját vér szerinti leszármazottad. Ha az EU és Soros akkora keresztényi mentalitással lenne megáldva, az USA-t késztetnék arra,hogy fejezze be a " demokrácia export" fedőnevű akcióit és milliárdjaikkal építsék újjá azt ,amit porig bombáztak. Emlékeztetlek rá,hogy amikor a jugoszláv polgárháború dúlt déli határunkon, mi befogadtunk minden menekültet. A szerb gyilkosok elől menekülő horvátot, a horvát gyilkos elől menekülő szerbet, és mindkét gyilkos elől menekülő bosnyákot és magyart. Nem volt média-felhajtás, nem települt ki a CNN, se a BBC, pénz se kaptunk érte senkitől. De akkor létesültek a menekülttáborok ,ahol végre biztonságban voltak. És ők a zöld határon átlépve az első határőrnél jelentkeztek és alávetették magukat a törvényeinknek. A mai "menekültek" a náluk lévő több nyelvű bédekkerek szerint tudatosan kerülték a hatóságot,irataikat eldobálták,megtagadták az ujjlenyomat vételt és fiatal korúnak hazudták magukat. Menekültnek mondták magukat,de kijelentették,hogy ők Németországba / Svédországba / hajlandók csak menni. Szerinted ők menekültek ???
Reflektor CEU és NER 2017.04.04 15:11:40
  1991-ben kért fel az azóta elhunyt Hanák Péter, hogy történelmet tanítsak egy frissen alakult intézményben, amely önmagát Central European Universitynek (CEU) nevezte. Persze már akkor használták a magyar nevet is: Közép-európai Egyetem. A történelem tanszék az elsők között jött létre – a CEU…..
vezér01 2017.04.05 19:43:54
@élhetetlen: Ha alapképzést nem ad,akkor nem igazán egyetem. Ha valaki filozófus lenne,mehet az ELTE-re, nyilván nem az orvosira fog jelentkezni. A CEU és Soros olyan világrendet szeretne megvalósítani,ami nektek talán szimpatikus, nekünk viszont nem. És itt a választóvonal már régen nem jobboldal vagy baloldal között van. Mi a nemzetállamok Európáját akarjuk / tehát nacionalisták vagyunk,szerintetek nácik / Sorosék a szuverén nemzetállamok helyett egy Európai Egyesül Államokat tartanak kívánatosnak. / mondhatjuk,hogy internacionalisták, röviden internácik / Távlati tervük pedig egy Világkormány. Én /mi/ ebből nem kérek, Te / ti/ esetleg igen. Vagy mégse ?
vezér01 2017.04.05 20:32:42
@élhetetlen: Csak beszélgetünk,elmondtam a véleményemet és elolvastam a tiedet.Apai őseim az 1700-as évek elején jöttek a török uralom alatt elnéptelenedett Magyarországra, az otthoni nyomor elől jöttek egy jobb élet reményében. Svábok voltak,de amikor Hitlerék volksbundistái agitálni kezdték,azt felelte,hogy nem fog abba a kútba pisálni,amiből eddig ivott. Merthogy magyar volt. A baptista éppúgy az európai kultúrkör része,mint az anglikán,az eretnekséghez semmi köze. De ha majd egyre több muzulmán lesz Angliában,az ő szemükben bizony az unokahúgod is eretnek lesz. Egy szóval se állítottam,hogy a magyar / német,angol,francia,zsidó stb ./ minőségi jelző lenne. De azt se szeretném,hogy egy más nemzet tisztességtelen,hazug tolvaja mondja meg nekem a tutit.
Egy kis időutazás azokba az évekbe amikor a Lepencei strandot még nem rombolták le és lett áldozata a szokásos vállalkozói pénzmosodának. Wellness és fürdő-forradalom ide vagy oda, azt gondolom, hogy a Lepencei strandot pont a retro hangulata miatt szerettük. Meg a teraszos…..
A címbeli kérdésre bármily meglepő, a helyes válasz az, hogy egyik se! A képen látható Tátika várban se kapitány, se várnagy nem volt a 16. században. Egy korábbi bejegyzésünkben már vázlatosan bemutattuk a váraink katonai szervezetét, így most egy új sorozatot indítva az egyes tisztségekről fogunk…..
Legutóbb ott hagytuk abba Maléter Pál 1956 előtti pályafutásának bemutatását, hogy 1945 februárjában átvette az egyik, a Honvédelmi Minisztérium és több objektum őrzéséért felelős zászlóalj parancsnokságát. Április elején a minisztérium, a miniszterelnökség, a Parlament és az elnöki lakás őrzésével…..
A történészek a második világháború kezdetét a Lengyelország elleni német invázió megindításához (1939 szeptember 1-hez) kötik. Ez okozta ugyanis Nagy-Britannia és Franciaország hadüzenetét, az 1939 augusztus 25-én aláírt védelmi egyezmény kötelezettségeinek eleget téve. A hadjárat néhány nappal a…..
Az amerikai választások és Donald Trump november kilencedikei meglepő győzelme után sokan gondolkodnak el azon, hogy a legelső, 1789-es elnöki beiktatás óta – mely George Washingtonhoz kötődik – vajon kik voltak a 45 eddigi amerikai vezető közül a legjobbak és kik a legrosszabbak...
1956. november 4-én a Nagy Imre csoport és a jugoszláv nagykövetség képviselőinek tárgyalását követően Nagy Imre és további 41 személy menedéket kapott a jugoszláv nagykövetségen. A Nagy Imre-csoport tudtán kívül Tito ezzel teljesítette Hruscsovnak, november 2-án adott azon ígéretét, amely szerint…..
vezér01 2016.10.01 17:51:55
@bonfred: Igen ,egy testvérpár volt,név szerint is ismerhetjük Őket :Csernobil Ápraja és Nágyja.
Nyilván mindenki rohadtul unja már az október 2-ával kapcsolatos posztokat, híreket, felhívásokat, plakátokat, fizetett és barterezett politikai hirdetéseket, nyilvánvaló és bújtatott seggnyalásokat, fenyegetéseket, rémhíreket és próféciákat. Mi most ezért nem az úgynevezett kvótareferendum mellett…..
  Az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője a minap coming out-olt – hol máshol, mint az Orbán-televízióban - és a migránsokról szólva kijelentette: „Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal", és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”. Azzal most ne…..
vezér01 2016.09.18 20:23:51
Kedves / egy frászt kedves/ Mátrai Anna ! A jugoszláv polgárháború idején rengeteg valódi menekültet - szerbet,horvátot,bosnyákot és magyart - fogadtunk be. Ők is a zöld határon jöttek, különben a jugoszláv katonák elfogták volna őket, de az első magyar határőrnél vagy rendőrnél igazolták magukat és menedéket kértek.Nem követeltek semmit,menedéket kértek és kaptak. Ezt a magadfajta lefizetett barmok egy kalap alá veszik a mostani invázióval,ahol a pakisztáni,afgán,afrikai és a jó ég tudja,honnan nem jövő tömeg a náluk lévő könyvecskékre hallgatva eltépik okmányaikat, megtagadják a magyar hatóságok intézkedését ,tiltakoznak az ujjlenyomat -vétel ellen és követelik,hogy azonnal vigyék őket Németországba vagy Svédországba. Nem mi vagyunk az áhított célországuk, de ne feledjük, Németország több,mint egymillió "menekültjéből" csupán 63 állt eddig munkába. Most " csak" ezer valahányat óhajtanak visszatoloncolni hozzánk,de ez a szám korlátlanul bővülhet bármikor. Nem kerül szóba,de 10000 körüli azoknak a száma,akik nálunk adtak be kérelmet és ügyük elbírálás alatt áll. Őket mi fogjuk befogadni, erre a keresztényi szereteten kívül a törvény is kötelez. De ne Merkel,ne Schulz vagy Soros mondja meg,mit kell tennünk.Ha erre már egy-két magát balliberálisnak valló is rájött,csak örülni lehet.Te meg,Annácska drága,vállalj takarítói állást egy menekültszállón.
Az írásbeliség megjelenésének kezdeteiről, az emberiség korai történetéről, vagyis az ötezer évvel ezelőtt kezdődő ókor első időszakáról, - mely egyébként egy rendkívül színes és misztikus világot hozott - még ma is csak szűkös forrásanyagok állnak rendelkezésünkre. A kevés fennmaradt régészeti…..
vezér01 2016.08.27 18:23:19
@Dr. Nagy László: Még mielőtt halálra röhögnéd magad, Ammianus Marcellinus "Rerum Gestarum..." XIX.könyv 11.fejezetének10.szakaszát ajánlom figyelmedbe. Tudod,ahol a szarmatának mondott bennszülöttek vezetője a vita hevében lerántja csizmáját és MARHA,MARHA kiáltással II.Constantinus császár fejéhez vágja. / marha,marha,quod est apud eos signum bellicum ...../ .Én csak egy népet ismerek,mely a vita hevében le szokta marházni vitapartnerét. Akadémikusainknak persze ez semmit se jelent,szerintük a marha szavunk az óosztrák Markt /piac/ szóból ered.Merthogy őseink nagyon értettek a szürkemarha tenyésztéséhez,ellátták a művelt Nyugatot az állatok húsával,de nevet adni már nem tudtak nekik. És a sok Móricka meg elhiszi nekik.
vezér01 2016.08.27 18:23:28
@nál: Azért az érdekes,hogy a Pilisben fennmaradt egy hegyvonulat " Ziribár" elnevezése. A török idők után a környékre betelepített tótok és svábok nyelvén ez a szó semmit se jelent,de a magyarban se. Sumer nyelven viszont értelmezhető ! Véletlen lenne ?