Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorbacsov homlokán a májfolt

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indításra a kaliforniai Vandenberg légibázison került sor, a ULA (United Launch Alliance -  a Boeing és Lockheed együttműködése) jelenlegi legerősebb rakétáján. A Delta IV Heavy hajtóműveit 1,76 millió liternyi folyékony hidrogén és oxigén táplálja, amelyek több mint 2 millió font tolóerőt…..
Akár az aluljáró lezárásával is járhat, ha a Fővárosi Önkormányzat nem lát hozzá haladéktalanul a Flórián téri felüljáró rekonstrukciójához. Gyerekfej nagyságú, méretes betondarabok potyognak rendszeresen a Flórián tér különböző részeire az Árpád hídi felhajtó két ágának elhanyagolt állapota miatt.…..
Reggel bemegyünk dolgozni, jó esetben délután végzünk, a munkánkért megkapjuk a fizetésünk, és ez így megy hétről hétre és hónapról hónapra. Csakhogy minden negyedik brit munkavállalónak már most is van egy-két egyéb projektje a napi munkája mellett...
Pangea Ahol a hajók meghalnak 2018.07.29 12:43:03
Minden komolyabb infrastruktúrát nélkülöző, homokos-iszapos tengerpartra futtatott sokemeletes hajótorzókon nyüzsgő munkáshad, a partot borító kaotikus fémtörmelék között fekete füsttel égő üzemanyagtócsák – ez a dél-ázsiai hajóbontók világa, némelyek szerint pokla, ahol a legtöbb kereskedelmi hajót…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2018.07.30 14:45:02
Az elmúlt időszakban a nemzetközi politikai híradások az amerikai-orosz kapcsolatok alakulásával voltak elfoglalva, Donald Trump és Vlagyimir Putyin Helsinkiben tartott sajtótájékoztatója okán. Ez önmagában nem is volna meglepő vagy érdekes, de Trump szavait olyan reakció fogadta hazájában,…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2018.07.28 17:50:37
@midnightcoder2: +1

Én - külső szemlélőként - rohadtul nem nevezném sikeresnek az amcsi külpolitikát. Mindenhol csak szart és káoszt hagynak maguk után, ahol beavatkoznak.

No persze nekik ez azért siker, mert ahol háború és káosz marad a külpolitika ténykedése után - oda a fegyvergyártó cégeik el tudnak adni vasat!
Tíz nappal ezelőtt jelent meg a magyar nemzetbiztonsági szolgálatokat bemutató posztunk első része, amelyben azt a három klasszikus hazai titkosszolgálatról ejtettünk néhány szót, amelyek a szerző véleménye szerint megérdemlik a „100%-os” jelzőt. Hogy miért? Hát mert…..
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.06 23:47:42
@stakeholder Manyecs: Á, olyant én is kaptam a Don Pepe pizza mellé ajándékba, kis egydecis ajándék termékminta sört, de már ott gyanús volt, hogy alkoholmentes, ami köztudottan az első lépés a guminő felé, aztán amikor megkóstoltam, hát kábé olyan íze volt, mint a Dagály fürdőben a lábmosó medence alján egy egész idényben állot víznek. Nem lekicsinylő hasonlatként, hanem tök komolyan olyan az íze! Tudom, mert amikor még ifjú voltam és bohó, akkor a hetvenes évek végén még voltunk olyan hülyék, hogy kisgyerekként ott fetrengtünk a lábmosóban, mert ott még leért a lábunk.
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.07 07:47:16
@Permetező: Ááá, te ebben az országban fejlődést vársz?

Bárcsak mondhatnám, hogy már a lábmosó íze sem a régi!
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.05 00:39:45
@Digitális Dzsihád: Te is megelőztél.
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.06 16:13:49
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.07 00:10:30
@Tele Maus Nonprofit Consulting: Rohadtul irritáló vagy. Szerintem te nem tudsz róla, de te lehetsz Baribaszó Maxwal rég elveszett ikertestvére. Azt hiszem, kiküldöm a Harmat utcába két orosz barátomat, Szását és Igort. Meg fogod ismerni őket, amikor finoman, tapintatosan bekopogtatnak negyvennégyes bakancsukkal az ajtódon. Hatszázas SEL Mercivel érkeznek majd, hétnyolcados Armani kabát lesz rajtuk és kalasnyikov.
Az előző két részben (1,2) megismerhettük az amerikai fegyvertartás szabályait, hátterét, rajongóit és ellendrukkereit. A témát eddig főleg az egyéni jogok és kötelességek irányából közelítettük meg, a cikksorozat második felében viszont ez megváltozik: az érdekérvényesítés ugyanis sokkal…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.04 11:27:17
@Piere de La Croix: Én is megolvastam a BTK ide vonatkozó passzusát, de ott konkrétan az van írva, hogy mindenhova tilos a toborzás, ami nem úgynevezett "szövetséges fegyveres erő".

Mi van akkor, ha az Alsónémedi söntésben a kackiás bajszú Józsi bácsi alapít egy gárdát/milíciát és az alapító okiratban kinyilatkozzák, hogy márpedig ők a magyar állammal, annak kormányával és céljaival szövetségesek csak épp nincsenek megelégedve az állam rendfenntartó szerveinek létszámával, intézkedéseinek hatékonyságával, gyorsaságával - és így kezd el toborozni? Ennyi elég? Végül is szó szerint eleget tett a törvény előírásainak! Szövetséges - ha ezt írja elő a törvény, akkor szövetségese lesz. Any problem?

Szóval vicces, hogy mi itt egy fórumon filozofálgatunk a törvények értelmezéséről, meg hogy a jelentéstartalmat mennyire változtatja meg egy szó, de mit is ír a jogalkotásról szóló törvény?

2. § (1) A jogszabálynak a címzettek számára egyértelműen értelmezhető szabályozási tartalommal kell rendelkeznie.

Ha mi erről vitatkozunk, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy az a törvény nem egyértelmű.
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.04 12:54:58
@axy: Nem véletlenül jegyzik be az ilyen-olyan szervezeteket egyesületként.
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.07.05 11:43:40
@Piere de La Croix: Ja, én is elolvastam. Akkor hánytam vért, amikor azt írta, hogy itthon a hatásvizsgálat annyiból áll, hogy a fityisz népszerűsége nőni, vagy csökkenni fog-e az adott törvény kiadása után.

Röhej!
Vannak olyan - jellemzően extrém sok ügyféllel bíró - cégek, amikkel kapcsolatban 2-3 hetente biztosan jön panasz, így általában már csak a nagyon extrém elemeket tartalamó sztorik kerülnek ki az oldalra. Ilyen cég a Magyar Államvasutak is.  Ez az eset is extrém, de a másik irányba kilengve zengi,…..
A mobilos kártevők megalkotói egyre fifikásabbak már, ami a kivitelezést illeti. Úgy tűnik az már túlságosan snassz, hogy egy egyszerű trójai segítségével lopózzanak be az operációs rendszer berkeibe. Eljött az álcázott vírusok ideje. Ezt tanúsíthatják azok az androidos felhasználók, akik…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.05.02 09:40:31
@Etniez: Ne mondd, hogy nem vagyok juhfej, itt a link:

prohardver.hu/tema/re_olyan_fontos_az_emberek_adatainak_vedelme_mint/hsz_1-50.html

:-D

Elég részletesen leírják, hogy az ingyenes szoftvereknek a google kötelezően előírja, hogy reklámokat jelenítsenek meg, de pont az a kódrészlet, amit kötelező beilleszteni, azt kér hozzáférést olyan dolgokhoz (telefonkönyv, gps adatok, adatkapcsolat, stb.), amihez magának, a program alapvető működéséhez nincs is szükség és egy jóhiszemű programozó nem is kéri. De a google kódrészlete kéri! A felhasználó meg a programozó felmenőit szídja, amikor szembesül ezzel.
Tegye a szívére a kezét: még soha sem vitt el tiszta A4-es lapot az irodából? Ugye nem mondja azt, hogy soha? Tabu téma, pedig mennyi helyen megesik, hogy a dolgozók hazavisznek 1-2 dolgot, ami legkevésbé sem képezi az év végi prémium részét. (nem túl régen írtunk is erről egy posztot, amit itt…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.04.30 23:05:23
@ekat: Tonert nem vettél és vittél be?
Természetesen megkérdezzük a megvádolt céget is az esetről, de ha minden úgy történt, ahogy itt le van írva, akkor az egész ügyben egy helyes dolog van: hogy itt a levél a Homáron. Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon dühös vagyok a Varga Árnyékolástechnika cégre. 2016. pünkösdkor szerelték be a…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2017.02.22 11:23:50
@Cycmen: A szíriuszi zsidó gyíkemberekre gondolsz? (Az az én dumám!)
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
Világhódító missziónk során, miközben megpróbáljuk a jónépet felvilágosítani a homoszexualitásról, sokaknál már a meleg szónál elakadunk. “Nem melegek, hanem BUZIIIIIIIIIIIIIIK!” Hogy számukra is biztosan átmenjen a tartalom, a továbbiakban én is a buzi szót fogom használni. A nembuzik általában…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.08.31 20:18:06
@elfogadod: Na és aki aki a hegygerincen vágja gerincre a nőjét, az hágón hág?

:-D
Ha azt mondom: vitorlázó repülő, akkor sokak előtt felsejlik egy kecses, áramvonalas forma, a csendes suhanás, méltóságteljes körözgetés a termikek hátán. Kétségtelen, hogy ez a szép technikai sportág ma így néz ki, a sporteszközök, vagyis a repülők az első ember által készített siklórepülők…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.08.31 19:12:43
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: Gondolom a helyiek bújtatták öket, míg odaért a front. Nem nagy dolog, hazai területen landoltak.

Mint Röné, a fogadós a két angol pilótát az anyósa szobájában.

:-D
A kertészeti és erdészeti termékek nem közeli barátaim, mert általában veszélyes elemek és rémes hangok jellemzik őket, így rettegéssel vegyes csodálattal tekintek kezelőikre, és mélyen bánt, ha ilyen csalódás éri őket. Természetesen a személyes viszonyuláson túl…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.05.17 13:03:43
@CID.: Ugyammá, informatikusként te se teszed le tálcára az Xhamstert, amíg be nem ütöttél a kasszába legalább 5000,- Ft mérnöki óradijjat és csak azután köszönsz az ügyfélnek.

:-)
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.05.17 13:21:16
@CID.: Nem mindegy, hogy mi az, ami nem indul? Vér Pistike gépe, vagy pedig a céges SQL adatbázis? Akkor még az is lehet, hogy túl keveset?

:-D
Oké, a szabály, az szabály, mondhatnánk, de még csak ez sem igaz. A BKK üzletszabályzatában ugyanis egy helyen szerepel a roller, és ott bizony ezt mondják róla: "roller /.../ kézipoggyászként díjtalanul szállítható valamennyi járművön, amennyiben az utasok ruházatát, a jármű berendezéseit nem…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.05.03 11:03:08
@Terézágyú: Egyszer kotonakoromban - merthogy valaha voltam kotona is - ámérikaiakkal kellett versenyt igyak egy napsugaras, madárfüttyös júliusi napon. Lementünk egy borospincébe. Jobbnál jobb borokkal mérgeztük a májunkat, de semmi hatása nem volt az amerikaiakra. A gazda ekkor előszedte a tizenöt éves, eperfa hordóban érlelt különleges pálinkáját, azt is megitták, de látszólag semmi hatása nem volt annak se. Hát, mondom, akkor erről ennyit, talán menjünk át a szomszéd vendéglőbe és együnk valamit. Azt hittem, vesztettünk az ivóversenyen. De alighogy feljöttünk a hideg pincéből, a harmincöt fokos meleg megütötte az egyik kétméteres négert, elbődült, mint a bika, amikor szíven szúrja a matador, fordult egyet a tengelye körül és elvágodott teljes hosszában, hogy csak úgy döngött. Úgy kellett megrugdosni a hasát, hogy kettőbe tudjuk hajtani, mert csak úgy fért be a Hummerbe.
Az alábbi sztoriban több problémás pont is van, mégha nem is egyformán súlyosak. Eleve egy bádogdobozt  kihajítani az ablakon nem túl dicséretes, bármilyen szép ívet is sikerül leírni vele landolás előtt. Másrészt ugye kizárt, hogy a MÁV szabályzata megengedje az alkoholfogyasztást…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.04.27 18:41:50
@Dezsike: Nem biztos, hogy le akarja vinni. Mi van, ha kap egy ellenőrzést, megszondáztatják és megtalálják az üres üveget a táskájában? Látszik, hogy nem hallgattál elég Hofit. A terhelő bizonyítéktől jobb minél előbb megszabadulni.

:-D
A százötvenedik Napi érdekes, benne a blogon megjelent 15 000. fotóval! 1882. "Csodás átváltozás". Tom Torlino navahó indián fiatal az állami Carlisle Indian Industrial Schoolba való belépésekor, és három évvel később. Egyike azon iskoláknak, amelyek célzottan az őslakosok "átnevelésére" hoztak…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.03.20 22:38:40
@kugi: Gondolom a bírák gerincre vágták őket.

:-D
5.g & Rammjaeger83 Hivatásos és műkedvelő körökben egyaránt nagy népszerűségnek örvend annak kimerítő taglalása, hogy a bevándorlók / migránsok / menekültek (nem kívánt törlendő) okolhatóak-e a közelmúlt erőszakos cselekményeiért, rejtőzködnek-e közöttük terroristák és úgy általában biztonsági…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2016.03.19 23:10:51
@Kullancs1983: Nem a ciganysag celja. A ciganysag csak eszkoz. Most foghatnam valami hatterhatalomra, mondjuk a sziriuszi zsido gyikemberekre, hogy ok mozgatjak a hatterbol a szalakat es kuldtek a nyakunkra a ciganyokat, hogy bomlasszak a rendszert. Az 1400-as evekben a ciganyokat, most meg az arabokat...

Csak meg nem ittam annyi sort igy szombat este, hogy felerjek Tiboruval osszeeskuveselmelet gyartasban.

:-)
Ez tízszeresét jelenti a hangsebességnek! „Mi mind szeressük a repülést”, valószínűleg ezért is ugrott elém ez a rövid bemutató. Na meg azért, mert sajnálom, hogy a Concorde-ot kivonták a forgalomból, mielőtt utazhattam volna vele. De talán még azoknak is jó hír lenne ez,…..
Hoppácsak, szereplőket keres a Viasat egy olyan műsorhoz, amiben le kell vetkőzni a gátlásokat, keresni kell a szerelmet, bevállalósnak kell lenni, mindezt egy trópusi szigeten. Ez így a leírás alapján simán lehet egy Éden hotel is, de azt a formátumot sajnos egy életre…..
Gorbacsov homlokán a májfolt 2015.12.18 22:08:02