Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisti12

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél évek óta rendületlenül kapja a leveleket a szcientológusoktól, mert egyszer véletlenül elvégzett náluk egy kommunikációs tanfolyamot: Elkövettem egyszer, még régen 20 évesként azt a hibát, hogy egy ismerősöm nógatására elvégeztem egy kommunikációs…..
Ritkán kerül a Homárra pozitív UPC-s történet, szerencsére a legutóbbi panasz magától megoldódott. Naiv ügyfél új hűségszerződést akart, de elvileg erre nem lett volna lehetősége, hiába mondaná le 10 éves előfizetését. Aztán kiderült, hogy mégis lehet: Egy baráti…..
Lassan 100% fölé emelkedik a Tescóban a magyar termékek aránya: a Pólus Centerben lévő Tescoban készült a csatolt kép. Felhívnám a figyelmet a származási országra...Üdv,Gergő ..
Onlinemarketing blog Megéri? 2012.04.13 11:45:26
Kedves mindenféle cégek, akik kitartóan küldözgettek levelet a mindenféle info@-os email címekre!Megéri? Komolyan kérdezem: jönnek belőle a megrendelések? Én tudom, hogy ez a fajta spam küldés törvényileg megengedett, de ne legyenek illúzióitok, ez attól még spam. Éppen csak…..
Pisti12 2012.04.13 13:00:26
@Konrad: Sajnos a kersztnév.vezetéknév@gmail.com-ra is jön eszetlenül a sok spam. Ellene nem lehet csinálni semmit, még ha .hu a küldő domain vagy hírdető akkor se, mivel még azért is fizetni kell az NHH-nál, hogy elvégezzék a dolgukat és büntessék a törvényszegést. 3.000.- Ft az eljárási költség, pedig elvileg az adónkból tartják el maguk. Magyarisztán :-(
Pisti12 2012.04.13 13:25:44
@Konrad: Szerintem ami törvényellenes azt hivatalból üldözniük kellene, ingyen. Ez olyan, mint ha a rendőr akkor védi meg a lakásod a betörőtől ha előtte kifizetted az illetéket/védelmi pénzt. De akkor mire is fizetjük azt a rengeteg adót?
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
István nyáron kipróbálta a heti Passport-roamingot a Vodafone-nál. Az egy hét letelt, a Vodafone állítólag küldött egy sms-t, amit naiv ügyfél egyáltalán nem olvasott, hogy automatikusan aktiválták nála segítőkészen a mezei Passport-szolgáltatást, ami minden bejövő és…..