Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pickles

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X37 2011.10.19 14:35:00
Azt hiszem, itt az ideje köszönetet mondanunk Cristofelnek, hogy - tudtán kívül- a hátán cipeli az öfiket, ha pusztán a mellényes szociopata mesterkedéseit kéne estéről estére néznem, már tökön szúrtam volna magam. Ébredezünk, Serit és Gergőt előbb-utóbb műtéti úton kell…..
pickles 2011.10.19 19:38:01
@mocskosmacska: Vagy éppen direkt nem szerepeltette a szüleit, mert azok nem akartak szerepelni a tévében, vagy ők kérték, hogy ebből a cirkuszból hagyja ki őket. Talán nem szeretnék, ha a nevük összefonódna a pszichopata gyermekükkel. Ki tudja.
--
Más halott édesanyját emlegetni ilyen szövegkörnyezetben hatalmas parasztság.
pickles 2011.10.19 19:41:21
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen, valószínűleg ez az imidzs része
így bármit mond Attila, senki nem tudja megcáfolni, nem kerül ellentmondásba a kinti nyilatkozatokkal, mert azok nincsenek
az a valóság, amit ő állít magáról
pickles 2011.10.19 19:44:06
@mocskosmacska: Olivér évekig volt műsorvezető egy zenetévénél, ha már ez sem munka, akkor nem tudom mi az... meg volt kaszkadőr vagy mifene filmes stábokkal dolgozott.
hogyvolt VV5 - 1X36 2011.10.18 16:40:00
A mai nap tanulsága eddig annyi, rohadt nehéz balkonládában kukoricát kapálni és ne kérdezzetek semmit, én is kíváncsian várom a nap végét. Meg azt is, ez a szájbalökött tyúk mikor óhajt végre megfőni, mert egész más mutatvánnyal terveztem bekerülni a Rekordok könyvébe.…..
pickles 2011.10.19 10:11:02
A fiúk egyszerűen féltékenyek Csabára, ahogy a lányok is csak egymásban látják az ellenfelet.
Érdemes megnézni, hogy az elején milyen szimpatikusnak találták Csabát a lányok és már akkor, látatlanban milyen szarkavarást indítottak ellene a manipulátorok. Péter és Attila.

valovilag.hu/video/142521

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ennél primitívebb rasszista hozzászólást még nem olvastam itt.

Attila azzal, hogy folyton mantrázza, hogy ide olyan erős és érdekes karakterek kellenek, mint ő, pont a gyengeségéről tereli el a figyelmet, arról, hogy ő pont nem érdekes, csak annyiból áll a villabeli élete, hogy másoknak beszól. Ha emellett még lenne valamilyen, akkor tényleg lehetne érdekes, de így már csak legyintek amikor megszólal és várom, hogy kiessen. Persze a nézők egy része szerintem úgy van vele, hogy aki sokat beszél, pampog, az érdekes, pláne ha naponta elmondja magáról, hogy ő az érdekes karakter.
Valahogy megértem, hogy Attilának a kinti életben miért nincs egyetlen kapcsolata, barátja sem.

Amikor a csajok beborsozták Shadi ágyát, akkor Attila felállt pampogni. Amikor Csaba ugyanezt tette amikor Attila lesöpörte a tányért, akkor Attila leordította, hogy "nem rólad szól!". De Attilának szabad más dolgaiba belepofázni, mert ő ki a pöcs?

@beacska: A portörlés ügyben és az utána következő magyarázkodás alatt szerintem a nézők 99%-a és a bent lakók nagy része is levágta, hogy ott is Attila volt a gyökér, el is küldték Attilát a picsába, de a riportszobában ő csak hajtogatta tovább, hogy ő mekkora ász, lemosta Csabát. Szerintem akinek van szeme meg füle az láttam, hogy Attila mit művelt.
pickles 2011.10.19 10:16:14
@Binbir gece: ez elég ez elég buta és erőltetett felsorolás lett
pickles 2011.10.19 10:54:39
@Gem121: Így van, Attilával szemben az az egyetlen ellenszer, ha ignorálják.
A fentebb belinkelt videón, ami Csaba beköltözése után készült, jól látszik, hogy a lányok nagyon szimpatizáltak vele, a fiúk pedig rögtön megijedtek ettől, próbáltak mindenkit ellene hangolni (az élen Péterrel és Attilával), ezt Fecó át is látta rögtön, azóta sem tud szemét lenni Csabához.
Csaba ellen azért indítottak hadjáratot a fiúk, mert első percben bejött a lányok nagy részének. Igazi ellenfelet láttak benne, ezért próbálták róla azt a képet kialakítani, hogy szürke. Elszigetelték, kiközösítették, de ő azért Dya, Kinga, Fecó, Shadi körében elég jól feltalálta magát. Akik kezdettől elutasították, azok félnek tőle, mert erős lehet a végére. Péter ezt ki is mondta már a beköltözésénél és legutóbb a jelrakásnál is.

valovilag.hu/video/142521

Érdemes Péter kétségbeesett szövegére figyelni :) Attila szövegére, amivel Fecót irányítja. És arra, hogy Fecó mennyire átlátta már akkor Péter taktikáját.
hogyvolt VV5 - 1X35 2011.10.17 15:47:00
Tegnap este, miután elnyomtam azt a cigit, amit dekkről gyújtottam meg arról a tűzről, amit saját magam okádtam, majd elegáns mozdulattal letöröltem a szám sarkából a habot, és beleöntöttem egy egész doboz Visine cseppet vérben forgó szemeimbe, megfogalmazódott bennem valami,…..
pickles 2011.10.18 10:37:30
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha leszarod, de érted, akkor nem vagy pszichopata nagy valószínűséggel. Az autizmus is érzelmi sivárságot okoz, de egy autista egyszerűen nem érti az érzelmeket, elveszett egy szociális közegben. Olyan, mintha hieroglifákat tennének elé, egyszerűen nem tudja olvasni őket.
A pszichopata pont olyan, mint Attila, ha megjátssza, akkor nagyon felkészült és következetesen végigvitt színészi játék ez. De attól tartok ő szimplán csak ilyen. Nem más tette azzá, ami, ő ilyennek született.
A szociopaták amúgy ilyen kapcsolatokban nagyon sikeresek lehetnek, mert jól sakkoznak az emberekkel. Attila pedig ebben is szuper.
pickles 2011.10.18 10:39:01
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha leszarod, de érted, akkor nem vagy pszichopata nagy valószínűséggel. Az autizmus is érzelmi sivárságot okoz, de egy autista egyszerűen nem érti az érzelmeket, elveszett egy szociális közegben. Olyan, mintha hieroglifákat tennének elé, egyszerűen nem tudja olvasni őket.
A pszichopata pont olyan, mint Attila, ha megjátssza, akkor nagyon felkészült és következetesen végigvitt színészi játék ez. De attól tartok ő szimplán csak ilyen. Nem más tette azzá, ami, ő ilyennek született.
A szociopaták amúgy ilyen kapcsolatokban nagyon sikeresek lehetnek, mert jól sakkoznak az emberekkel. Attila pedig ebben is szuper.
pickles 2011.10.18 10:44:17
@Mazlee: Igaz, a tévés előéletüket és a csatornához való közelségüket is figyelembe véve Olivér mostani megfelelője Péter. Én megértem az RTL-t, kell bent a cselszövő, aki irányítja az eseményeket, amíg kell, amíg felfut a nézettség, összeugrasztja a karaktereket.
hogyvolt VV5 - 1x33 és 1x34 2011.10.16 18:40:00
Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti…..
pickles 2011.10.17 12:19:15
Csaba szerintem nem fog kihívni olyat, akinek bent párja van. Mert úgy számol, hogy így két tábor szavazatai összeadódnak ellene. Sehi, Gergő, Cristofel, Veronika, Péter és Vera így biztonságban van. Pedig ha tudná, hogy kint pont ellenszenves sokaknak a személyiségüket vesztett egymásban elvesző szerelmespár. Kivéve talán Cristofelék, akik külön is elég színes, buta, feltűnő jelenségek lennének. Sehi és Vera egyedül semmi nem lenne bent, észre sem vennénk őket, Sehi egyedül Gergő miatt van képernyőn, más tevékenysége nincs azon kívül, hogy egymást kerületik. Vera szintén a Péterrel való kapcsolat miatt érdekes csak, amúgy egy gyenge játékos, uncsi, próbált bepasizni, hogy legyen oltalmazója, de ezzel is csak ellenszenvet váltott ki, amikor Pétert lecsapta Annamária kezéről, megverhető, de persze Csaba lehet, hogy bentről ezt nem látja.
Fecó, Dya, Shadi nem rá tette a jelet, ezért nem őket viszi ki, mert az ellenszenves lenne a nézők szemében, pedig ellenük tényleg lenne esélye.
Attila számíthat a kihívásra, erős ellenfél, de szerintem sokan a nézők közül jó szemmel néznék, ha lefejeznék a csapatát és Csaba visszamenve újrarendezné az erőviszonyokat. Lenne kétségbeesés, kapkodás, újrarajzolnák az erővonalakat.
Attila viszont erős szavazótáborral rendelkezik, kemény dió. Vera vagy Attila. Én Csaba helyében közülük választanék. Attila megverése átrendezné, izgalmassá tenné a viszonyokat bent, lenne nagy felfordulás, új szövetségek, seggnyalások, meglepődés. Verával szemben persze több az esélye és ugyanúgy pofon az ellenfeleinek a kiejtése.
pickles 2011.10.17 12:31:30
@King of Shadows: Bocs, de ha tudsz angolul, akkor ilyen szar árufeltöltői melót csinálhatnál 1500 kilométerrel nyugatabbra is, Angliában. Sőt, alap angollal is. A TB-d legalább kijönne belőle.
pickles 2011.10.17 12:39:04
@Alfonzina: Igaz, ha nincs Csaba ellen ez a szerkeverő hadjárat, akkor én észre sem veszem, hogy bent van. Persze akkor Attilának sem jutott volna ennyi szereplés, hiszen neki sem volt sok más tevékenysége, mint ez a cselszövés.
És Attila azt is elérte, hogy nem csak a villán kívül, de még bent is talált olyanokat Csaba, akik valamennyire kitartanak mellette, Kinga, Dya, és még Fecó is, akit pedig naponta órákon át tréningezett Csaba ellen, mégsem rá tette a jelet.
Azt is fenntartom, hogy önmagában is igazán érdekes, nézőket szórakoztató személyiség kevés van bent. Bármilyen furcsa, Cristofel ilyen, ő egyedül is harsány, míg a többi pár tagjaiban egyenként nincs sok érdekes.