Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicz Imre

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Az Index.hr hírportál ma hozta nyilvánosságra azt a mobiltelefonos videofelvételt, amelyiken Dubrovnik óvárosában két rendőr nem azért vert erőszakkal bilincsbe és fújt négyszer szembe könnygázzal  egy helybéli, 37 éves egészségügyi technikust, mert teszem azt kirabolt egy…..
TComment Így nem csuktak le 2014.02.06 07:03:10
Hogyan hízhat egy szélvédőmatrica körüli malőr letöltendő börtönné? Íme a magyar recept! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Cicz Imre 2014.02.06 16:58:49
@ColT: Szerintem csak nyuszik a hatósággal.... ami azért baj, mert " vérszemet kap tőlük a hatalom embere "
Az útszélen mindig vitázom a rendőrökkel..:-)
Talán tavaly a rendszámot akarták levenni a 15%-os fényvédő fólia miatt ami az első-oldali ablakokon volt. Nem ismertem el semmit, nem írtam alá semmit.. A feljelentésre a szabálysértési osztályra beballagtam a 70%-fényszűrő dioptriás szemüvegemmel. Megkérdeztem, hogy vezethetek-e benne? A válasz: igen! Mondtam az eljárónak, hogy azzal az első szélvédőn is ki szoktam nézni! ...miről beszélünk? ...erre azt válaszolta, hogy: hagyjuk az egészet a fenébe, ír nekem egy írásbeli figyelmeztetést és felejtsük el..
Szóval ......többek között ennyit a szabályokról....... és az értelmetlenségükről..
Cicz Imre 2014.02.06 08:24:42
@bajan: Számtalan példa bizonyítja, hogy lopott rendszámmal visszaélnek a matrica bevezetése óta is. Semmit nem oldott meg, csak egy újabb mondvacsinált sarc. Az értelmetlen szabályozás morális romboló hatása a káros, hiszen megkérdőjelezi szerintem a hasznos törvények betartásának szükségességét is. Ha mindent szabályozni akarunk, akkor semmit sem tudunk betartani szerintem. De ez a téma már túlmutat a matricán... De tipikus!
Cicz Imre 2014.02.06 16:23:22
@bajan: Az alapkérdés reggel óta változatlan! Mi a túrónak a matrica??..:-) és a többi fölösleges szarság.. Azt sem értem, hogy minek kell egy jogsit az orvossal megújíttatni.. :-( Mit igazol?, hogy aznap vezetésre alkalmas állapotban VOLTAM?... Háát ilyen a matrica ügy is..