Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waldemar, a cirkuszi tolakodóművész

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váci utca Így kösd fel a sálad! 2011.10.06 11:11:00
Ha már így beígérték az őszt, akkor kezdjük a ráhangolódást a sálakkal. Nekem ez az egyik kedvenc kiegészítőm, jókat lehet játszani, trükközni a színekkel, na meg persze az sem mindegy, hogyan kötjük meg.  Kezdjük a legegyszerűbbel, amikor egyszer körbetekerjük a…..
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
A képen látható Széchenyi-szobor Kőbányán áll. Hogy kit ábrázol, az tulajdonképpen mindenkinek a fantáziájára van bízva. Mert hogy nincs rá kiírva semmi. Igaz a talapzatára oda van ragasztva egy lap, de azon egészen más szerepel:  Balesetveszély!!! Kérjük, hogy a…..
Subba Madonna Madonna 2011.10.06 17:15:00
És ne felejtsétek el, hogy csak itt, csak nálunk először, csak most, és majd innentől kezdve a Magyar Interneten mindenhol máshol. Thankayouverymouccha! ..
waldemar, a cirkuszi tolakodóművész 2011.10.06 18:10:54
Subba A nap videója: Katonadolog 2011.10.06 14:47:00
Csak én látom úgy, hogy csomószor kenderültetvényekben nyomulnak? A golyózáporban töknyugodtan szamárt vezető bicikliző öreg a kedvencem!  ..
waldemar, a cirkuszi tolakodóművész 2011.10.06 13:33:41
@ommm: Ja, az adófizetők napi nyolc-tízezer forintjából én is jókat buliznék. Csak gyúrás, buli, rádió, tv, kaja, további bűnelkövetési fogások kitanulása.

Ők tényleg azt látják maguk körül gyerekkoruk óta, hogy a családból néha elvisz valakit a gonosz rendőr bácsi, persze mindig igazságtalanul, és akkor pár évig nem látják az illetőt, de ez természetes része az életüknek. Így nőnek fel, ezért meg se kottyan nekik a sitt. Bent is rokonok, barátok, roma közösség tagjai várják őket, jogvédőik megvédik őket tűzön-vízen át.
Közben sokasodnak és újratermelik magukat. A normálisan élők egy része pedig még mindig elhiszi, hogy aki erről beszél, az rasszista.

Érdekes, hogy Amerikában nem tilos arról beszélni, hogy a börtönnépességnek milyen az összetétele, nem tilos, sőt bevett szokás bőrszín, rassz alapján azonosítani az elkövetőt. Itt meg még az szégyellje magát, aki nevén meri nevezni a jelenséget, amit nem is ő idézett elő, csak szenved tőle.

Az az állam elhalásra van ítélve, amelyik a saját bázisát, adófizető polgárait sem képviseli illetve számolja fel az életfeltételeit, a közbiztonságot.
Hiába echte zsidó, szegény VV Laci olyan szinten nem ért az üzlethez, mint akármelyik random samesz Krakkóból az 1800-as évek elejéről. Nem elég, hogy azt hitte, hogy a VV5 elindulása után bárkit is érdekelni fog - bár valamit sejthetett, hisz nagy cselesen Komáromban nyitott…..
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
waldemar, a cirkuszi tolakodóművész 2011.10.06 12:22:05
Csisztu magára zúdította netes közvéleményt, szerintem ha hallgat és lenyeli a veszteséget, akkor okosabban tette volna. Tetézi a hülyeséget.

@M. Bertalan: @Giedi: A PhD-soknál tényleg nem sok haszontalanabb és belterjesebb létforma van a Földön. És utána verik a nyálukat, hogy doktorok. Muhaha! Aki keményen akar dolgozni, az nem PhD-ra megy az egyetem elvégzése után.