Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolta volna, hogy a Jégóriások világa csak pár órányi autóútnyira található? Az Óriás jégbarlang az Alpok legszebb természeti látványosságai közé tartozik...
lehella 2015.01.14 11:25:50
@hordalek: Valóban nem sokat lehet látni a sötétben, plusz látványosságra nem volt akkora mint pl. a postojnai cseppkőbarlang, de azért egyedi volt ez is. Most ősszel zárás előtt két nappal voltunk, közel egy órát vártunk a bejáratnál mire bejutottunk, a gyalogos részek és a felvonók teljesen jól járhatóak voltak. Megemlíteném, hogy ugyan van angol és német nyelvű vezetés a barlangban, mi pont egy olyan turnussal jutottunk be, ahol csak ketten választottuk az angol vezetést és a kedves túravezető berakott a német nyelvűbe, ezért semmit sem értettünk belőle.
„A ködben csak hallottuk, ahogy gangol valami - brááp-brrááááp-brráááááp-brááááá – aztán hirtelen sistereg a gumi a nedves aszfalton, megláttuk egy pillanatra az EVÓ-t, majd tompa csattanás, utána stadam-badam-bammm, de a ködben teljesen eltűnt a kocsi. Nyílegyenesen…..
lehella 2014.01.08 20:32:59
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..