Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atarim

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiller István titkolná, az Index megszerezte és nyilvánosságra hozza a szerencsi biomassza-erőmű világörökségi szempontú hatástanulmányát.  ..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
atarim 2009.02.10 23:25:23
@Páneurópai Harci Kos:
ez az 5 éves kilány , 10 év mulva a cipősarkával fogja agyonütni esetleg a szüleidet
látsd Taxisgyilkosok
Védjed csak a ROMÁKAT
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
A Yanko Desing gatyába épített vezeték nélküli billentyűzetet, csak arra kell vigyázni, hogy az alsógatya igazgatása közben ne nyomódjon be az enter. Talán mobillal is működik. Csak sms írása közben ne nézzenek perverznek...
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
Elnézést kérünk érzékenyebb olvasóinktól a cím miatt, de annak a verekedésnek a minősítésére nem nagyon vannak kulturált szavak, amely a QMJHL Quebec Remparts–Chicoutimi Sagueneens playoffmeccsen zajlott le március 22-én. Előbb megmutatjuk videón, mi történt, aztán…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
atarim 2008.03.06 14:53:50
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Háromosztatú hírsalátánkból kiderül, hogy a bordeaux-i cru bourgeois-k, különösen a 2004-esek baráti áron kerültek piacra. Legalábbis Kaliforniához képest (amúgy 30-40 euro a hazai borviszonyok között sem irdatlan összeg). Aztán persze van Bordeaux-nak egy ismerősebb arca is,…..
A legborzasztóbb rémálma vált valóra egyik kedvenc színésznőnknek, aki alaphelyzetben is retteg a majmoktól. Új filmjében, a Penelopéban ki más lenne a partnere, mint egy csimpánz. Ricci elbeszélése szerint gyanús volt neki a majom az elejétől, de mivel a stábban mindenki szuper…..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Subba Egymilla Clinton tökeiért 2007.10.04 14:40:00
Mélyen benyalunk a Sexiside-nak, amiért egymillió, azaz egymillió forintot ajánlott bárkinek, aki fényképpel tudja igazolni, hogy megvolt neki Bill Clinton szombati idelátogatása alkalmával. A szaxofonjáról híres exprezident a Central European Business Centre szervezésében haknizik…..
atarim 2007.10.04 22:02:17