Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lightsoul

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándéknak is abszolút tökéletes a nagy állatfejmintás póló, ami szinte leugrik a pólóról. Az ára sem olyan nagyon vészes, feltéve, ha az USA-ban lakunk. Szállítást természetesen vállalnak az USA-n kívül is, 2-4 héten ( a szállítási idő változhat) belül.…..
Bejöttek a mínuszok! Ebben az időben nem könnyű csinosnak maradni amellett,hogy igyekszik az ember nem megfagyni. Ebben lehet segítségünkre ez a The North Face nadrág, amit a Mountex weboldalán most 13.900 ft -ért megvásárolhatunk. Előnyei: A legnagyobb hidegben is melegen tart…..
gondolatok Jelképek- Szvasztika 2012.11.14 12:07:32
JELKÉPEK SZVASZTIKA A szvasztika egy egyenlő szárú kereszt, aminek a szárai derékszögben, vagy az óramutató járása szerint, netán azzal ellentétes irányba hajlanak. Egyike a legősibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták. Jelentése Indiában, jó szerencse,…..
gondolatok Tanmese: Engedelmesség 2012.08.24 13:34:50
Bankei zen-mestert vitázni hívta egy másik iskola tanítója. -Hé, mester!-kiáltotta a tanító. - Aki tisztel, az engedelmeskedik neked, de hogyan tudsz rábírni valakit az engedelmességre akkor, ha nem tisztel téged? Hogyan bírsz rá engem az engedelmességre? - Gyere ide mellém,…..
gondolatok Tanmese: A fogadóban 2012.03.08 15:43:00
.... - Szeretnék meghálni ebbe a kedves kis fogadóban - felelte a mester halkan, és szerényen. - De hiszen ez nem fogadó! Ez a palotám! -  kiáltott bőszen az uralkodó. - Ki volt a tulajdonosa, mielőtt a tiéd lett? - Az apám. Már meghalt. - És kié volt a palota azelőtt? - A…..
Az egyik leg vágykeltőbb ruhadarab lehet a férfiak számára (persze vannak ez alól kivételek) a korszázs, illetve a míder. De tulajdonképpen mik is ezek és mi a különbség köztük? A korszázs: A klasszikus fűző modern változata. Derékig érő, formát kiemelő felsőrész, mely…..
A szerzetesek közt élt egy nő, Esun, aki együtt tanult, együtt meditált a többiekkel. Szép nő volt Esun, annak ellenére, hogy ő is kopaszra borotváltatta a fejét. A szerzetesek közül többen is szerelmesek lettek belé. Egyikük még levelet is írt neki, amiben titkos találkára…..
Mások lázonganak -  én nem mozdulok. Őket vágyak kínozzák - én nem mozdulok. A bölcsek szónokolnak - én nem mozdulok. Nem mozdulok, mert saját utamon haladok...
A közeledő szerelmesek napja alkalmából kicsit elbeszélgettem egy barátommal, hogy mitől is néz ki egy nő nőnek a szó klasszikus formájában? Egy férfinak mi az ami kell ahhoz, hogy nőként tudjon ránézni a nőre?Sok újdonságot nem mondott a férfi, így sorolom: hosszú haj,…..
  Ahogy Buddha mondta: „Ami mulandó, változásoknak alá vetett, szenvedés-teli és természeténél fogva ilyen, azt nem lehet úgy tekinteni, hogy ’én’, ’enyém’ vagy ’én magam’. Bármit tekintünk is én-ként, szenvedést fog okozni.”   A…..
Hát Donna Karen nem bűvölt el a tavaszi kollekciójával, a hanyagul elegáns stílussal.Mindenképp meg kell említeni, hogy van jó pár igencsak hasznos és kellemes darab, aminek kifejezetten örülök, az oldalvágás vissza hozatalának, ami nekem azt fejezi ki: Már nem csak a modellekre…..
.. tuti nem fázik a lábam , mivel legalább 10 centire van a földtől, így jótékonyan megóvtam a talpam a talaj menti fagytól. A sarok kiképzése is abszolút viselhetővé teszi a téli utakra, nos a leopárd mintával kicsit még barátkoznom kell, de legyen:) ..
    A NGÖNDRO DZOGCSEN SZEMLÉLETEŐszentsége Dudzsom Rinpócse tanítása   Ha valóban megvizsgálod, mindent az üresség játékaként kezdesz látni, az összes dharma kiürül és elérsz üresség természetükhöz. Akkor azt mondhatod, hogy semmire sincs szükségünk. De…..
  Egy zen tanítvány meglátogatta Bankeit, és elpanaszolta neki:   - Mester, az én temperamentumom fékezhetetlen. Hogyan változtathatnék ezen? - Nagyon különös dologra tettél szert - jegyezte meg Bankei. - Lássuk csak, mid van! -…..
A szilveszteri buli után 2 nappal nem tudtam kikelni az ágyból, és magas lázzal szenvedtem. Egy pár ötlet, ami segít gyógyszerek nélkül kilábalni a betegségből: Kúraszerűen javasolt: NeoCitran+ Lándzsás útifű szirup+ CalciumSandoz C-vitamin 1000 mg. Ennek szedése 3-4 nap alatt…..
  Volt egyszer egy szarvas csorda, aki mindig az emberek falvai közelében élt. Aratás idején behúzódtak az erdőbe, s csak nagy ritkán, mindig sötétedés után merészkedtek elő onnan. A csorda egyik tagja egy szép fiatal ünő volt. Történt egyszer, hogy aratás idején egy hegyi…..
gondolatok ZEN történetek 2012.01.08 06:50:00
  A Zen történetekben általában először a vicces oldala, majd az elgondolkodtatós része ami meg fog.   Zen tanítvány: Mester, tehát a lélek halhatatlan vagy nem? Vajon túléljük-e a testünk halálát, vagy mi is megsemmisülünk vele együtt? Valóban újjászületünk? A…..
gondolatok ÉLET ÉS A VILÁG 2012.01.04 11:06:00
  Buddha abból a felismerésből indult ki tanításai során, hogy a világi jelenségek, amelyek körbevesznek bennünket, átmenetiek.   A keletkezés és pusztulás örök körforgásában változó jelenségek mélyebb okait kutatva megállapította, hogy az ember és világa független…..
gondolatok TANMESÉK: Ruhatolvaj 2011.12.27 17:39:00
 Volt egyszer egy szolga, aki ruhákat lopott a palotából, majd elmenekült, egy távoli vidékre futott. A király embereket küldött utána, akik végül elfogták és visszavitték a palotába. Az uralkodó megkérdezte a tolvajtól, hová tette a lopott ruhákat.- Azok nem lopott ruhák…..
Az szilveszter az az Óév búcsúztatása, és az új év köszöntésével, általában táncolással, mulatással történik. Ennek megfelelően kell egy kényelmes de csinos frizurát választani a programhoz. Ehhez próbálok némi segítséget adni a következő képekkel:)A sima…..
 Történt, hogy Tanzan és Ekido együtt bandukoltak egy sáros úton a szakadó esőben, mely nem akart elállni. Az egyik kanyarnál egy selyemkimonót és széles selyemövet viselő bájos leánykával találkoztak, aki nem tudott átkelni a túloldalra. - Gyere lányom! - mondta…..
    Mivel a tudat tesz és tapasztal, ezért az élet minősége is ezen múlik, hogy miként cselekszünk és miként élünk meg dolgokat. Cselekvés és tapasztalás egymással kölcsönhatásban van. Tetteink eredményét tapasztaljuk és a tapasztalataink alapján…..
  Buddha magyarázata szerint az élet nem kielégítő, amelyben folyvást hajszoljuk a nem tartós boldogságot.   Az érző lények minden pillanatban a boldogságot keresik: az étel a gyomor éhségét csillapítja, a partner a szív vágyait csillapítja, az utód, a szakma és…..
 A Karácsony az egyik legelegánsabb ünnepünk. Ennek megfelelően most egy pár elegáns, ám annál viccesebb  hajviseletet mutatok :)      A visszafogott   Az extravagáns     A vicces    Ha nincs ötleted, hogy…..
    A szenvedés megszüntetésének az útja (márga/magga) az, amit nemes nyolcrétű ösvénynek neveznek. Ez három fő részt tartalmaz: az erényességet, az elmélyülést és a bölcsességet.    ELMÉLYEDÉS/ A helyes erőfeszítés: 1. megsemmisíteni…..