Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SKYentist

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs kedvem lemenni horgaszni. Osszetort az a kepem, hogy itt ez a csodas viz, szerelmetes Dunam es erintetlenul csak arra var, hogy halait horogra csaljam. Vege az alomvilagnak. A valosag az, hogy csoda minden egyes kifogott hal. Es Te teso, hogy usztad meg a halot? Talan tul pici voltal?…..
SKYentist 2011.11.15 12:58:59
Itt van nektek a népbutítás, ezt írják a honlapjukon:
www.obudaszov.hu/halaszatitevekenyseg.html
SZÉGYEN: kultúrtörténet, halászdinasztiák,eltartó képesség és ökologiai igény ???? = varázslatos fikció !!!!
Fisfu, ha már sikerült így felébredni, kérd már el te is a halgazdálkodási tervüket, meg bármi dokumentumot az utóbbi 10 év telepítéseiről...:)))) Te lennél kb. az 50-ik akinek nem jön válasz... de egy kis további veretés után könnyen lehetsz körözött horgász a saját területeden, úgy hogy az éves engedélyed nem véd meg...
Azért ha nehezen is de kibújt néha, hogy végül is azért pergető horgászok volnánk mind a hárman.Azért írom, hogy nehezen, mert az utolsó napig tényleg minden a harcsázásnak volt alárendelve. Miután minden napszakban benne volt a kapás esélye így csak rövid időkre léptünk le…..
SKYentist 2011.10.24 14:17:33
Dear Fisfu és Insu :)))))) Azért egymásnak ne essetek azon, hogy melyiketek NAGYOBB pergető.... Én, mint független zéró-pici pergető , aki mendkettőtöket ismerlek és szeretlek, elmondom a helyzetet:
Fisfu: Insunak picit igaza van abban, hogy a gyakorlatot nem pótolja a "magas" kategóriás bot... sőt!!! Insu itt szeretné felhívni a figyelmed, hogy a fényképezett új bot szerelmed már az első randin megcsalt, mert a fotók alapján nem is egy "Element Rider"...egyetértek vele, tudjuk a típusát, és ha igazán érdekel ki tudod te is deríteni...:))))) Ami meg azt illeti pergetésben és dropshotban Insu a Tisza - Tiszató vidékén gájdnak számít... ennyi...
Insu, attól, hogy te valamiben jó vagy, ne oszd az észt feleslegesen... Én is egy kicsit sértőnek tartom, amilyen hangnemben írtad azt a "pergess még egy kicsit a Cormorannal"... Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi két évben a Cormi is milyen odabassz ütős modellekkel állt elő, és neked is van belőle szerkód...:)))
El kell fogadni azt, hogy van aki ezzel perget, van aki azzal, és valahól a világűrben egyenlőek vagyunk...
Sőt , az életünk attól színesebb, hogy vannak olyan közös ismerőseink, akik Megabass Destroyerrel, Evergreen Temujin Spin Cobraval, vagy éppen Illexel pergetnek...
A vitát lezártam, és egyébként is egyik tervem, hogy mindhárman együtt is pergessünk párszór...és a Pistit semmiképpen sem mellőzném...:)))))
SKYentist 2011.10.24 15:23:21
@Fischfucker:
" ashura 210 volt rá írva és sárga volt" hu-hu!!!! :))) Hát, amennyiben így volt elnézést kérek, de fotó nélkül igazam volt!! :))))) A fotón viszont nem az, de kb annyiért olyat is tudsz venni... sőt, most nem érek rá foglalkozni vele, de emlékeim szerint az Element Rider akciója kicsivel jobb, és vagy 40 gr-al könnyebb... A fotózott bot nagy hátránya, hogy 12 fok körüli hőmérsékleten már "fáj a hidegtől" a kezed...
Ahogy írtam a második részben, a lehető legrosszabb időszakban mentünk a harcsák szempontjából. Így nem is fogtunk egyet sem.Itt a vége, köszi a figyelmet.Na azért ennyire nem volt rossz a helyzet! :)Azért ott motoszkált bennünk, hogy Zsolt nyáron 5 nap alatt 2 bottal kivett 10-et,…..
Na akkor nekikezdek.Ahogy már írtam, több részben fogom leírni az eseményeket. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a rendezési elv, nem fogom naponként átvenni a 8 napot mert azért voltak elég eredménytelen napjaink is, inkább a nagyobb események és a különböző halfajok köré…..
Hát én sem gondoltam, hogy én ennyit. Így utólag nem volt teljesen kockázatmentes.Szóval a Hart wobblereimről már sokat meséltem, de talán nem említettem, hogy az általam valaha látott legszebb popper is Hart. Ő az:  Nos ezen a hétvégén hívtam le a kreditemet, amit…..
SKYentist 2011.10.03 13:53:22
@GaBko: Kiváncsi vagyok milyen típusú az a souvenir wobbler... mert lehet, hogy én is a Dunán dobálok olyannal is, akkor meg tudnám mondani, hogy nálam fogott-e halat??
SKYentist 2011.10.03 14:47:12
@GaBko: Hát, sajnálom, DAM-al még nem dobálok, de az utóbbi időben tényleg láttam pár helyen, hogy életképes modellekkel állt elő...csak hát az ára is elég húzoska volt, úgy ítéltem meg, hogy nem érné meg kísérletezgetni vele...
Fisfu meg ha ígért értékelést, előbb-utóbb be kell rajta hajtani :))
Egyébként nem a Dunához kell keresni a működő wobblert, hanem az általad vert helyekhez, pl. vízmélység, sodrás, visszaforgó tényezők alapján... Így aztán minden nagyobb választékú gyártó kínálatában találsz megfelelőt...
Fish&Dirt 3 - 15 g 2011.09.26 01:16:00
Ma este egymástól több száz kilométerre, két 3-15g bot kapott főszerepet. De haladjunk időrendi sorrendben:Zsocc az előző napi bebaszás hatása alatt úgy döntött, hogy megveszi a vacsoráját és a brátvurszttal lemegy a legközelebbi helyére a Ruhr-ra kicsit dobálni. A 3-15g Daiwa…..
SKYentist 2011.09.28 14:19:15
@spin: :))) leírhatnád röviden azt harmadik nagyobb halas szalasztást, hogy okuljunk belőle...:)) Aztán ugye a Dunán nehéz okosnak lenni mivel néha befut egy-egy kapitális akármi... egy régi ismerős mondta pergetés közben, hogy "a Dunában éppen az a szép, hogy minden benne van"...
SKYentist 2011.09.29 15:18:37
@spin: igen, teljesen egyetértek veled, tavaly ősszel kitaláltam , hogy én Light-ozni fogok egy csukás Tisza-csatornán, és csak tíz szalasztott csuka után tudtam az elsőt megfogni..:)))Na, innen adódik, hogy jó sok fajta pergetőbot kell készenlétben álljon, néha nem árt (meg jól is esik kicsit) variálni is... Biztosan ezért van már több mint 2 pergető botom :)))))))