Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Perl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 hangsúlyozottan nem dugásra, csöcsre, négyesben reszelésre és anyósjelölt előtt bemutatott orális szexre épülő műsorában, az Összeesküvőkben ma bikinis szépségversenyt tartanak, illetve tartottak tegnap, csak ma látjuk majd a képsorokat, ugye. Képeink viszont akadnak a…..
Folytatódik a Magyar Népmesék felnőtt kiadása, a legújabb gyűjtések nem a fonóból, hanem az eddig pornóvillaként működő Tv2-rezidenciából: gonosz mostohák, kikapós mennyecskék, és egy rakás Fehérlófia, akik időnként gyúrnak egy kicsit bicepszre, de azért nagyrészt csak a…..
Miss Perl 2011.09.26 19:19:08
A nézettség jelentősen csökkent! Pedig az alapötlet jó volt. A cél egy olyan réteg bevonása is, akik eddig nem voltak valóságshow függők.
De ehhez más szereplőket kellett volna beválogatni. Aki a botrányok, sex, meztelenül fürdőző jelenetek, közönséges viselkedés tetszik, az úgyis az RTL-t nézi. De mivel itt is hasonlóra pályáznak, nagyon elment a műsor a VV5 felé. Így lehet harcolni a két tévé társaságnak a megmaradt fanokért.
Hajdú meg is rótta a lányokat, miért fürdőruhában zuhanyoznak.

A nagy hír egy párkereső show-ban, hogy az egyik fiú, aki ráadásul egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, nyíltan masztizott pár nap után. Értitek? Pár nap után. Na mibe, hogy ezt kérték tőle, vagy a hírnévért mindenre képes. Az anyja pedig hatalmas méretével, mutassuk meg a nagy magyar anyákat a világnak, füstöl mint a gyárkémény, ahogy felöltözik, ahogy viselkedik, az borzalom.

A legelső randi egy egyéjszaka. NA kérem, itt a jó példa, minek is az a pár dolog ami megelőzi.

A fodrász fiú, rendesen előtérbe helyezkedik, feltehetőleg ez a dolga, már be is szerelmesedett, kinek is jutna eszébe, ez hogy történhetett? Dugja is a párnát, s mindent ami a keze ügyébe kerül. Ha otthon a gyerekek is ezt fogják csinálni, mert a tévében látják, erre büszke lesz. Egy normális mondatot nem tud egybefüggően mondani, de ez nem fontos a szervezőknek. Az egyik fiú gyakorló elmebetegnek nevezte, ami igen találó elnevezés. Kíváncsi leszek, mit adnak a fiúkra, ha hidegebbre fordul az idő, mert eddig az alsógatya volt a kötelező viselet. Pedig egy atléta és rövid nadrág finomabban erotikus.

Még biztosan lesz rúdtánc, erotikával fűtött jelenetek, anyós verekedés, de az igazi ötlet már füstbe ment...