Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alt.end

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Visszatérő rovatunk legújabb tárgya egy igen mutatós kis zsebkönyv, amely Grafománia névre hallgat. A szerzője Makra Árpád, aki volt olyan kedves a blog szerkesztőségének dedikálni a küldött példányt, melyet ezúttal is köszönünk. A könyv formátuma nagyszerűen illeszkedik a…..
Úgy látszik az első könyves horrorírók tömegestül vették be tavaly a piacot itthon, itt van ugyanis egy újabb regény 2013-ból. A Jegroth-ess álnevet használó író első művének a kicsit meghökkentő Foghányás címet adta, ám az alcím elég beszédes és jól összefoglalja az…..
Az elmúlt évtized(ek)ben a vámpírkultusz elárasztotta a filmek és a könyvek világát, melyre a közönség az érzelmek széles skálájával reagált, a gyomorforgató hányingertől kezdve egészen az euforikus örömmámorig. Természetesen a képregények se maradhattak ki a…..
Még tavaly készített velem interjút egyik törzsolvasónk az Old Skull Funzine magazin megbízásából. Az újság kifejezetten death/black metal zenei vonalon mozog és kizárólag külföldi együtteseket "reklámoznak". Kerülnek bele filmkritikák is, így ennek apropóján kerültem én is…..
Hiába írtunk már róla korábban, szégyenszemre csak a héten értesültem arról, hogy az alábbi film e héttől már megy a hazai mozikban. Az újonc forgalmazó JIL Kft. úgy látszik még nem igazán fektetett hangsúlyt a reklámozásba. Na de érdemes érte elzarándokolni a moziba? Az…..
Remélhetőleg holnapra kész lesz az a bizonyos toplista, addig is íme néhány meglepően jól sikerült darab. Avagy ezeket eddig én miért láttam? Ráadásul végre sikerült egy kicsit Amerikán kívülre is tekinteni. Az egyszerűség kedvéért haladjunk ábécé szerint! 1.…..
Jöjjön ismét egy debütáló könyv, ezúttal Fellenbeck Roland tollából. A kiadó most is az Underground, a terjedelem viszont nem kevés, több mint 300 oldal. Ez 11 darab novellát ölel fel, melyek történetükben és szereplőikben egyáltalán nem, stílusukban és témáikban viszont…..
A blogon már korábban is helyet kapott a könyvrovat keretében néhány első szárnypróbálgatás (lásd: Átváltozás). Most ismét felkereste egy lelkes írójelölt a főszerkesztő urat, és hát ki vagyok én, hogy szabotáljam ezt a nemes hagyományt. Az elkövető Gebei Gábor, első…..
Angol scifi-horror, melyben egy marsi expedíció tagjai jól megszívják. Igazi, klasszikus, klausztrofób darabnak ígérkezik. Az Oscar-díjra jelölt kisfilmes Ruain Robinson első nagyjátékfilmje. Főszerepben Liev Shreiberrel (Sikoly 1-2-3, Ómen remake, X-M-en kezdetek: Farkas). ..
A mai kritika előtt kicsit magyaráznám a bizonyítványom, szükség lehet rá a félreértések elkerülése végett. Dean R. Koontz könyveivel tele van a padlás, kinél átvitt értelemben, kinél pedig szó szerint. Egyrészt Koontz a termékeny írók táborát erősíti évi 1-2 könyv…..
Tegnap éjfélkor lezárult a szavazás a könyvkritikusi poszttal kapcsolatban, amelyre szép számmal érkeztek a voksok. (Köszönhetően az Index-címlapnak is.) Azért bevallom több törzskommentelő szavazatára számítottam (homerkaro, Near93, Darkcomet, Befőtt, Dr.Jones hol voltatok a…..