Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paq

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Restellem, hogy nagyon régen nem írtam. Ennek tulajdonképpen az a legfőbb oka, hogy ez egy futóblog és én mostanában egyáltalán nem futok. Így csak arról tudok írni, hogy milyen nehéz egy futónak nem futni. Tavaly decemberben történt, hogy egy lájtos tempójú kocogás közben a…..
Ha a lustaság fájna, valószínű ordítanék… Mentségemül szolgáljon, hogy férjhez mentem, ami – az igenek kimondását nem számítva – egy eléggé időigényes tevékenység (aki csinálta már, most bizonyára nagyon bólogat). A lagzi előtti és utáni hetek kissé zsúfoltak…..
Egy kicsit eltűntem az utóbbi időben. Nem mintha nem edzenék eleget – bár korántsem olyan intenzíven, mint ahogyan szeretnék és kellene –, csak valahogy a motiválatlanság langyos állóvizében lébecolok. És szívás, mert még a lábam is leér, így küzdeni sincs miért a…..
A vége egyszerűen priceless! (És ugye nem kell mondanunk, milyen eredményeket értek el ezek a szekrények a túrrautó-bajnokságokban...) Kéne! ..
Ski Dubai (Kép: Northfoto) Barcelonáról sok mindent el lehet mondani, de hogy a téli sportok szerelmeseinek álom célpontja lenne, azt pont nem. Eddig. A tervek szerint ugyanis 2015-től a tengerben úszkálást és a Barcelonetán lazulást síléccsatolás és csúszkálás követheti úgy,…..
Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm a bloggal foglalkozni (na jó, egyáltalán nem): remek időzítéssel sikerült hazaköltözni Magyarországra, most pedig csak kapkodom a fejemet. Na, de hátha segít egy új poszt, ki tudja? Eddig szinte kizárólag az utasokkal és a gépek…..
paq 2012.01.22 20:26:59
@kewcheg: Debrecen-Nádudvar között 32 éve csak buszjárat van:)