Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msam

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy válás története 2014.07.17 12:57:52
Mindenkinek szép napot kívánok. Azért hozom létre ezt a blogot hogy mások is okuljanak ebből. Leírom érzéseimet gondolataimat, lehet hogy egy kicsit csapongani fogok de majd megértitek hogy min megyek keresztül. Bemutatkozásnak annyit hogy 51 éves vagyok még nős és két leányom…..
A Digi őszi mérlege elég szarul fest, minthogy a Discoveryk mellett az Animal Planet és a sorozatos TLC is eltűnt. Ráadásul ezek után sem hajlandóak a régi ügyfeleknek az új ügyfelek kedvezményes díját megadni, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan senki nem ezekre a csatornákra…..
msam 2012.12.05 12:54:05
@bbppoo: December 3-án indul a CBS Reality csatorna Magyarországon, ami a korábbi Zone Reality-t váltja fel. Az átalakulás a CBS és a Chello Zone regionális együttműködésének köszönhető, amelynek részeként nálunk az új csatorna a CBS tekintélyes, mintegy 70.000 órás könyvtárából kínál népszerű műsorokat.
msam 2012.12.06 10:14:44
@rez: Te meg egy gyengeelméjű vagy. Sohasem dolgoztam a diginél én is csak élőfizetője vagyok. Ha te olyan okos vagy akkor ropizd már be a cáfolatot ha kérhetem, mert nem csak engem hanem másokat is érdekelne.
msam 2012.12.06 13:15:04
@rez: És most kinek lehet hinni. Valami nagyon el lett baszarintva,remélem hogy kiderül majd az igazság is.
Naiv ügyfél kipróbálta, meddig lehet halogatni az Aegonnál a lakásbiztosítás befizetést. Bár telefonon azt mondták neki, még rendezheti több hónapos tartozását, az utalást már visszadobta a bank: Az Aegon Csoport régi kedvencem. Lakásbiztosításom volt az Aegon…..
msam 2012.06.20 11:46:34
2
Minden okostelefon beázik a szervizben, de még a tabletek is, hogy ne kelljen garanciálisan javítani azokat, ha a szoftverfrissítés nem válik be? Tény, hogy a legtöbb készüléket direkt hiányos funkciókkal (goto app store), gyakran félkész, de legalábbis erőteljesen kiforratlan…..
msam 2012.03.30 13:24:10
1. A Ptk. idézett 306. § (1) bekezdése alapján a főszabály a következő: A vásárló, a fogyasztó (tehát nem a forgalmazó!) választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér.

Kivétel a főszabály alól /vagyis mégsem választhat a vevő/, amennyiben a vevő választott igényének

teljesítése lehetetlen (pl. „kifutó” modellt vásárolt és nincs ugyanilyen másik raktáron, tehát kicserélésre nem kerülhet sor), vagy

teljesítése a másik (nem választott) szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne (a forgalmazónak).

A felek vitája esetén irányadó szabály szerint minden egyes esetben figyelembe kell venni a dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, az adott szerződésszegés súlyát és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget, és csakis mindezen körülmények gondos mérlegelése eredményeképpen állapítható meg, melyik fogyasztói igény (forgalmazó általi) teljesítése jogszerű (bírósági hatáskör).

2. A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A vonatkozó GKM rendelet nem ír elő napokban meghatározott határidőt a kijavításra, kicserélésre, csupán annyit rögzít, miszerint: „A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze”.
A néhai Moszkva téren néhány hete átszervezték a buszok végállomásait, ami azt eredményezte, hogy a Pető Intézet fele tartó beteg gyerekeknek egy úttal többet kell kommandózniuk:Az alábbi levelet elküldtem a BKV Ügyfélszolgálatára is, természetesen válaszukat is el fogom…..
msam 2012.02.16 13:17:22
1
 Feljebb pozicionálták a habzó vizezett alkoholt a Tescóban, így még a Borsodi is lehet menő.Nem akarom tudni, mire gondoltak, mikor kirakták a figyelmeztető feliratot. (lásd csatolt kép) Mivel már elmúltam 18 megvettem, és jól esett, bár nem vagyok benne biztos, hogy…..
Dóri Barcelonában próbálta meg letiltatni frissen ellopott iPhone-ja szimkártyáját, de hajnali 4-kor nem sikerült humán operátorhoz jutnia. Otthonról másnap csak délben oldották meg, fél nap alatt pedig a tolvajok összetelefonáltak egy 100 ezres számlát. Bíróságra nem ment, a…..
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
msam 2011.11.21 11:38:56
1
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..
T.E. tapasztalatai szerint tíz percet késik a Volán jegykiadó automatája Újpest-Városkapunál, és csak a sofőr "jókedvén" múlt, hogy nem kellett kétszer kifizetniük ugyanazt a jegyet. Érdemes hát időben indulni otthonról, megkockáztatva, hogy egyáltalán indul a…..
msam 2011.10.03 11:49:23
1
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
msam 2011.09.27 10:08:33
1
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
msam 2011.09.23 08:12:14
Úgy látszik tényleg elfogyott a Retz bútorlánc pénze, mert már csak akkor szállítanak bármit, ha előre fizet a vásárló. György sajnos erről egy nappal a 4 hónapos szállítási határidő lejárata előtt értesült, így leginkább anyázni tud. Az előleget azért csak vissza…..
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..