Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hubcibu

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hubci kalandjai politika 2012.01.09 15:36:00
Jó sok mindent olvasni itt a neten arról, hogy mi van otthon. Hazamenjek egyáltalán? Itt 4000 eurót keres egy orvos, a politikusok itt is hülyék, de az valahogy engem nem zavarna annyira, ha van lakásom, kocsim, télen 2 hét síelés meg nyáron 2 hét nyaralás a tengerparton simán…..
Hubci kalandjai A kórházról 2011.12.14 14:19:00
Nos, ha már itt létem oka és célja hogy a gyakorlati ismereteimet  bővítsem az által, hogy egy másik ország egészségügyét is megismerem, hát megosztom Veletek is a felbecsülhetetlen Tudást.A harci helyzet az, hogy első benyomásom az itteni oktatási rendszerről igen-igen…..
Itt sajnos olyan fura népek élnek, akik nem ismerik a drága, jóságos Mikulást... Így ötödikén este hiába vártam, hatodikán sem leltem semmit a csizmácskámban, igaz, be kell valljam, hogy sok fejtörés után két dologra rájöttem. 1: Nem pucoltam ki és tettem az ablakba. Hiba, nem…..
Hubci kalandjai Szombat-vasárnap 2011.12.04 15:31:00
A pénteki beköltözés után szombaton gyakorlatilag egész nap aludtam, leszámítva amíg elmentem bevásárolni. Itt minden borzasztóan drága, még úgy is, hogy a legolcsóbb bolt legolcsóbb áruit vettem, viszont ami nagy különbség, hogy az itteni olcsó az otthoni prémium minőségnek…..
Tegnap a párizsi formám hoztam, elmentem sétálni és megtaláltam a bevásárlónegyedet. Néhány kép ízelítőül megy. Utána nem sikerült telefont venni, de szerencsére ma elintéztem, ha valakit érdekel: 3275385574 az olasz számom.  A mai napom a kórházban telt, reggel 8-tól…..
 Nos, miután 17,5 órával a repülőm indulása előtt végül eldőlt, hogy kimehetek, ki is jöttem. :)Azoknak, akik nem asszisztálták végig az elmúlt pár hét agóniáját:A papírjaim aláírására kizárólagosan felhatalmazott prof elrepült Indiába 3 hete, majd Dél-Amerikába.…..
hubcibu 2011.12.01 19:24:28
@julia_anna: Végül is már Ő is itt van... Még az országot is otthagyta, annyira nincs Pécs :)
Azok a dolgok, amik nem a napi csip-csupságok:Az utcákat teljesen logikátlanul építették, a minden párhuzamosság kizárása lehetett az egyetlen cél, ami a szemük előtt lebegett. Nagyon szűkek, a legtöbb nálunk kb sikátornak sem menne el.Viszont gyerek korom óta oda vagyok a…..
Hubci kalandjai At the beginning 2011.10.05 00:34:00
 Ma felhívtak az Erasmus Irodából és megérdeklődték, hogy akkor most "Tényleg és komolyan ki fogok menni?" Természetesen kimegyek, és ez a blog arra lesz jó, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként elmesélni mindent, mert bármennyire szeretlek is Titeket, de gépelni...No, azt nem…..