Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigszalag

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appdroid Andru 2012.02.10 16:30:00
Hiába is fájdítom a szívem ezzel a cukiság bombával így péntek reggel, sose lehetne igazán az enyém. És ez nem igazán a 25 dolláros árnak, hanem inkább annak a ténynek köszönhető, hogy amcsi konnektorokba való aljzattal működik csak a drága. Amint az az első képen is…..
Szigszalag 2012.02.10 20:15:53
Ahogyan az várható volt, nagyban készülgetnek a maszek Ice Cream Sandwich ROM-ok az "öreg" készülékekre is. Az egyik legnagyobb példányszámban eladott darab a Samsung Galaxy S, ennek számos verziója közül hatra már el is érhető egy majdnem használható változat. Nem…..
Szigszalag Android #3 2011.10.24 15:00:00
  Az Android és az okostelefon esete, avagy, amit ma nem tud, nem halasztja holnapra...   Néhány perc múlva már tudni fogja... Androiddal felszerelt okostelefont először tavaly fogtam a kezemben, a Samsung Galaxy 3-at. A rendszer egy pillanat alatt magával ragadott. Ekkor…..
Ma került megrendezésre az oly régóta várt Samsung Unpacked 2011, amelyen bemutatkozott a Google új referenciatelefonja, a Galaxy Nexus és az Android 4.0, az Ice Cream Sandwich... Az esemény Hong Kongban került megrendezésre, magyar idő szerint hajnali 3 órakor. Először a Google…..
Szigszalag Android 2011.09.25 20:00:00
Mi is az az Android? Röviden: egy hordozható eszközökre (nem csak mobil/tablet) kifejlesztett operációs rendszer. A rendszerről magáról van egy szépen megírt wikipedia szócikk, a célját és a mögötte álló gyártó szövetséget is szépen leírta már más előttem. Nekem a…..
Szigszalag 2011.10.07 23:39:10
@Tűzgolyó: Az internetelérés könnyedén letiltható a készüléken, de akár a szolgáltatón keresztül is. Szinkronizálni nem csak az Androiddal szerelt telefonok szoktak, hanem jó néhány "nem okos" (featured) telefon is. Az esetleges nem megfelelő / hiányos kommunikáció a szolgáltató részéről nem róható fel a készülékek hibájának.

A későbbiek folyamán kérlek, hogy egy kommentet csak egyszer, egy poszthoz írj be: mindent olvasok és válaszolok is, ha kell.
Szigszalag Android #2 2011.10.06 22:10:00
  Mire is jó az Android?   Egy szóval: mindenre. Na jó, a száraz kenyeret nem változtatja finom bundás kenyérré, talán majd pár év múlva. :) Célkeresztben az okos telefonok, de a táblagépekről sem feledkezünk majd meg. De mire is jó egy telefon? "A telefon –…..
Kezdjük az elején, a telefon specifikációi tömören, lényegre törően. :) Ebből a telefonból több fajta szolgáltató, több féle telefont is piacra dobott a tavalyi év folyamán, illetve nem rég megjelent a nagy tesó mellett, a feljavított változat is. Itthon az ún. nemzetközi…..
Szigszalag Helló világ! 2011.09.20 08:00:00
Üdv mindenkinek!   Régóta érlelődik bennem egy blog gondolata, de úgy tűnik most kaptam elég motivációt ahhoz, hogy belekezdjek. Az idei Golden Blogról már lemaradtam, de talán jobb is így. Röviden, hogy miről is lesz szó: Egy Samsung Galaxy S típusú készüléket van…..