Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moderátor07

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első és legfontosabb dolog amit tudnotok kell, hogy egészen tavaly nyárig nem én fizettem a lakás rezsijét, hanem anyuék. Igen, elkényeztetett úrikisasszony voltam, nem csak a saját hibámból de akkor is. Azóta viszont nekünk kell minden számlát fizetni, köztük a villanyt is.…..
moderátor07 2012.02.07 10:15:47
@madame rouge: nálunk is terjed, szociális indíttatásból. kérésre szerelik fel, még drága,kevés van. amennyit befizetsz,annyit fogyasztasz, kártyás, gáznál is van ilyen:)
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
moderátor07 2012.01.17 14:14:03
@balage51:
Csak az a baj hogy ezek a jószándékú szomszédok aztán nem vállalják a felelősséget.Beengednak, jön valaki, szerel valamit..
Pl Borsodban minden második ember próbálkozik azzal hogy ne kelljen fizetnie! Hirdetéseket adnak fel, kézről-kézre adják a jó mestereket akik nullás
villanyszámlát ígérnek! Azt ígérte a belügyminiszter rendet csinálnak, jön a kommandó, levágják a lopós madzagokat és két nap múlva újra dróterdő van minden háznál...senkit nem zavar hogy ezt nekünk kell kifizetni? Van akinek lehet, van akinek nem? 2 kifliért lassan börtön jár, ezért csak ejnye-bejnye?
moderátor07 2012.01.17 14:18:22
@villanyóra: bocs de hol mondja a szolgáltató hogy lopjatok? a hírlevélben?
Érdekes koncepciót találtak ki a Fővárosi Gázműveknél. Október óta a XIII. kerületben több társasházban egyszerre cserélik az összes gázcsövet, csak közben megérkeztek az éjszakai fagyok:Holnap 3 hete lesz, hogy gázszolgáltatás a házunkban Budapest közepén, a XIII.…..
Jó szándékú ügyfél átvállalta idős rokon tartozásait a villany- és gázszolgáltatónál, aztán döbbenten tapasztalta, hogy még fizetés határidején belül őt kezdte el sms-ekkel zaklatni a szolgáltató.Egy vidéken élő idős közeli rokonomnak fizetési problémái adódtak az…..
Csak a szokásos fantomtartozás, ezúttal a Tigáz talált 3 évvel ezelőtt elfekvő félmillió forintot naiv ügyfélnél. Jófej kedvükben vagy végső kétségbeesésükben fél évvel később elengedték a fantomtartozás felét.Egy kis problémám adódott a gáz szolgáltatónkkal! (ENI…..
A Tigáz és az Émász zaklatja sárga csekkjeivel Igazságost, hogy fizessen, akkor is, ha már teljesítette az összes követelt, befizetni való forintot. Ráadásul mintha a telefonos ügyfélszolgálat és a személyes ügyintézés sem ugyanannak a szolgáltatónak dolgozna, egymásnak…..