Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva a testszobrász

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már Jóbarátok-félrefordítás, ezért az elvonási tüneteket enyhítendő most kettőt kaptok. Várjuk a tisztelt ferdítő kommentjeit, amiben elmagyarázza nekünk, hogy ezek nem félrefordítások, hanem dramaturgiai okai voltak, és fogalmunk sincs arról, hogyan kell…..
Sokat hallani mostanában, hogy ilyen-olyan cégek babaápolási szereit ebben és ebben az országban kivonták, évek, vagy évtizedek óta nem hozhatók forgalomba, csak mi vagyunk kivételek.Nem mondok cégeket, csak a flakonok tartalmából az első helyen szereplőt:Sodium-Lauryl-SulfateErõs…..
Prosztata Még mindig C-vitamin 2007.08.16 14:49:24
Ha figyelmesen olvassátok a blogot, akkor láthatjátok, hogy a C-vitamin esetében kizárólag grammok-ról beszélek és nem milligrammokról!Mivel C-vitamin dobozán azt írják, hogy 1g kb. fél teáskanálnyi, így ránézésre belenyúltam egy púpozott teáskanálnyival és így jött ki a…..
Fogyni akarok Vajon hányan vannak? 2007.10.05 10:28:00
Vajon hányan vannak azok, akik már rájöttek arra, hogy pusztán gyógyszerekkel, táplálkékiegészítőkkel nem lehet tartós eredményt elérni. Akármennyire is fáj, neki kell állni mozogni! De aki már jelentős súlytöbblettel küszködik nem szégyenli-e magát amikor lemegy egy kondi-…..
Alapvető élelmiszerünk : a kenyér„ mindennapi kenyerünket…”Már a legősibb kultúrák felfedezték ezt az egyszerű, és mégis oly fontos ételt. Kutathatunk szerte a világon, kontinenseket és korokat átszelve, a kisázsiai Mezopotámiától a dél-amerikai Azték…..
Egy kispapa kalandjai Csak röviden 2007.10.19 20:56:00
Mert nincs sok írnivalóm. Tanulok, tanulok, tanulok és egyre jobban kezdek rájönni, hogy milyen keveset tudok. De remélek is, bízom benne, hogy sikerülni fog a vizsgám. És akkor már csak (?) a Mamára és a Babára kell figyelnem. Ja, hogy mindig ezt hisszük és mellette úgyis jön még…..
AjánlóBLOG A nagy fogyás 2007.10.10 09:17:00
Tegnap este indult útjára az ország legfrissebb, külföldről lopott realityje. Én kicsit többet vártam tőle. Kezdjük a képi világgal. Teljesen rendben lenne, tök jó ötletekkel rendelkezett az operatőr, csak szerintem a vágó néha kicsit túlzásba vitte. Nagyon sokszor pillanatokat…..
Böff Evangéliuma A nagy fagyás 2007.10.10 11:22:00
Elég sokáig kellett várni arra, hogy leessen a tantusz, hogy amellett hogy szokott néven nevezni az országot, miszerint a 3 millió koldus (létminimum alatt/körül) országa is vagyunk, emellett paradox módon a 3 millió elhízott (mezei nevén kövér) országa is. Persze annyira nem rossz…..
Számomra megkezdődött a Nagy Fogyás! A módszer: egészséges életmódKezdő adataim: 2007-ben, okt. 1-én: Magasság: 164 cm Életkor: 51 év Nem: nő   Súly: 80 kg BM Index (MBI): 29 ,7 Majd meglátjuk, miből lesz a cserebogár...
Az általam ismert egyik leghaszontalanabb, legértelmetlenebb „vegyipari termék”-kel kezdem ezt a témakört: a gumicukor.  Keresve is nehezen találnánk ennél mesterségesebb nassolnivalót. Az összetétele nagy vonalakban: cukor, glükózszirup, zselatin (növényi…..