Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yager01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juli 6:Eljott vegre a nagy nap. Indulas elott kicsit melegitettunk a dohany utcai haciendan,meg jo hogy jott a taxi,mar pont kezdett meghalni a buli. A repteren a becsekkolos neni,amint meglatta a Gergot (na jo es a kezeben,a farzsebeben es az oldalzsebeben a sort) ,rogton jelezte,hogy latszik…..
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
yager01 2012.01.03 14:03:20
@Mocsári Troll: ha viszont van magyar lakcím, akkor a külföldi keresetet is be kell itt vallani és megfizetni utána a magyar jövedelemadót.
persze az ott megfizetett adó levonható, de ha a magyar adókulcs magasabb, akkor a különbözetet itt be kell fizetni.
EZ TUTI ÍGY VAN? EZ MÁR TÖBBSZÖRÖS ADÓZÁS.SZERINTEM A KÜLFÖLDÖN KAPOTT JÖVEDELEM UTÁN AZ OTTANI SZJA-T KELL BEFIZETNI (SZLOVÁKIÁBAN 19%). HA MO-ON IS FIZETNI KÉNE UTÁNA AKKOR AZ KETTŐS ADÓZÁSNAK MINŐSÜL. SZERINTEM...
yager01 2012.01.03 14:23:06
@w124: reagód csökkentés!? miért jönne haza a már "elvadított paraszt" egy kedvezőbb de ugyanúgy rosszabb környezetbe!?!?! Akkor fog hazajönni ha jobb feltételeket teremt a kormány, hogy megérje hazatolni a bringát !!! Attól ,hogy kedvezőbb még mindig szarabb !
yager01 2012.01.03 19:54:14
@w124: Nem kell hazajönnöm, mert itthon vagyok! Két helyen dolgozok hivatalosan és nem kevés adót fizetek.Az autóm is magyar rendszámos..és nem is tervezek ezen változtatni!

Csak megpróbáltam azok fejével gondolkodni akik valamiért kimentek külföldre. Nem biztos, hogy azon kéne agyalni, hogy pár ezer ember miért járkál szlovák rendszámú autókkal! Sokkal fontosabb az, hogy ezek az emberek csak az autó miatt csináltak e kint céget?!

Mert szerintem sokkal többet bukunk azzal, hogy legálisan működő cégek egyszer csak gondolnak egyet és kimennek külföldre nem kevés pénzt kiszippantva ezzel a gazdaságból! Az autó az már csak egy előny amit kihasználnak! Említhetném a személyi jövedelemadó és a társasági adó kulcsát ami egységesen 19 % nincs iparűzési adó..stb. A szlovákok fő célja szerintem nem az volt, hogy bevonzzák a sok autót hanem az, hogy a vállalkozások "betelepüljenek" és oda fizessenek.

De lehet tévedek, és akik szlovák rendszámos autóval járnak csak az autóvásárlás miatt csinálnak szlovák céget!