Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becky8211

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhat hónap börtön huszonhat rajzért, tíz hónap börtön Stohl András ámokfutásáért.Öngyilkosságot követett el egy 23 éves Hajdú-Bihar megyei graffitis fiatalember, akit idén egy év négy hónap börtönbüntetésre ítéltek rongálás miatt. A nol.hu cikke szerint a…..
Becky8211 2011.09.09 10:56:08
@Osiris_X: Ha a graffitiket művészetnek tekintem, akkor is ellenzem az engedély nélküli "festegetést" És hogy miért? Mert ízlésről lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Például én Piccaso képet se tennék ki a falamra, bár világszerte elismert kubista festő, de számomra a képei szimplán csúnyák. Mellesleg szinte minden művészeti korhoz kötünk építészeti stílust, azaz az építészek egyfajta művészek, ha ők nem graffitivel tervezték a műveiket, azt miért nem kell tiszteletben tartani?
És miért kommunista az, aki az otthonát másképp képzeli el, nem graffitikkel tarkítva? Oké, elismerem éltem majdnem 7 évet a rendszerváltás előtt, de valahogy abban az időben inkább a babáimmal foglalkoztam és a rendszerről nincs emlékem. Viszont nekem az egyszínű külsőfalak tetszenek, számomra az a rendezett otthon ismérve...és nem értem, a saját otthonom kinézetébe miért nem lehet beleszólásom? Amúgy akár 100 forint, akár 100 ezer az újrafestés, gyakorlatilag más valaki önzősége, tiszteletlensége, "művészeti hajlamainak kiélése" miatt kell kifizetni, és ez nem fer.