Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pentele123

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
Pentele123 2012.01.17 21:36:27
@jiudit.66: : A 273/2007. (X.19.) Korm. rendelet a Vet. Végrehajtásáról, 2. sz. mellékletében írja elő a Villamos Energia Hálózati Csatlakozási és Használati Szabályzat (a továbbiakban: VHSz ) tartalmi követelményeit. A VHSZ 22/A.§ (7) bekezdése szerint „Ha az ellenőrzés során az ellenőrzést végzők szerződésszegést, vagy annak alapos gyanúját állapítják meg, arról videofelvételt vagy fényképet kell készíteni oly módon, hogy az alkalmas legyen a jegyzőkönyvben rögzített tények bizonyítására.” Felvétel nem készült, tehát ez a tény is azt bizonyítja, hogy a helyszínen az óra külső beavatkozási-nyomokat nem viselt, és szerződésszegés alapos gyanúja a helyszínen fel sem merült!!!
  Tisztelt sorstársak!  Egy kéréssel fordulok azokhoz; akik hozzánk hasonlóan nem fogadják el; hogy mindenféle bizonyítás nélkül; puszta feltételezésre alapozva bűnözőnek titulálják. Olyanokat szeretnék megszólítani, akik hajlandóak lennének igen közeli…..
Pentele123 2011.09.09 15:42:33
@émászos: T egy elég buta a kommunizmus tőgyén nevelkedtél émészos vagy! Nem hallottál még emberi tartásról? Még valami fizetem a költségeket annak a szakértőnek aki háztartási körülmények között megmágnesezi a fogyasztásmerőt.És ezzel számottevően befolyásolja a mérési eredményt.