Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunnybunny

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az benn volt! Csak magyarosan 2007.10.28 12:32:00
Agyrém.Ma reggel amikor a kezembe vettem a friss Nemzeti Sportot, és megláttam a címlapot, majdnem kiesett a kezemből. Először nem akartam elhinni, kérdeztem is bátyjámat, hogy ez mi. Választ nem kaptam, csak egy erőltetett mosolyra futotta tőle is. Gyorsan átfutottam a…..
Az benn volt! Mi újság Katarban? 2007.10.30 00:08:00
Sejtésem sincs, kinek juthatott eszébe, hogy kis hazánknak egy még kisebb, ámbátor relatíve távoli országgal kell szövetséget kötnie némi futballügyi progressziót remélve, arról pedig végképp nincs, miért volt szükség a kapcsolatépítés egyik fázisaként játékvezetői…..
Az igazán nagy ötletek a legváratlanabb élethelyzetekben születnek, és amilyen botor az ember, a legtöbb kiváló gondolat még a mondattá válás előtt a Nagy Agytekervényközi Iratmegsemmisítőben végzi. Bölcsek azok, kik végül megismertethetik világunkkal formabontó ötleteiket.…..
Valójában nem izgat különösebben, miért pottyant ki a jó José Roman Abramovics kegyeiből, az meg végképp nem, hogy az edzőnek mondott Avram Grant miképp csüccsent a góré ölébe - és ezzel a kispadra -, de arra nekem is sikerült rájönnöm, ami miatt Abra a  száját húzza:…..