Regisztráció Blogot indítok
Adatok
philoxenia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
philoxenia 2015.04.04 16:01:24
Folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, lesz Való Világ 8, nem szabad leírni az X-Faktort, a Hungary’s Got Talent nem ugyanaz, mint a Csillag születik. Mindezt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója mondta el a comment:comnak, és azt is elárulta, hogy a jövőben az európai…..
philoxenia 2015.03.05 10:04:27
@cukkmukk: Pénzért csinálják. Ha ratyira van kereslet....
Tegnapi posztunkban írtuk, hogy A Dal honlapján összekeverték a szavazást lezáró Tatár Csillát Liluval, így: Hogy ne érhesse az a vád a comment:com-ot, hogy mi állandóan csak baszogatjuk a közmédiát, most segítünk megkülönböztetni Lilut és Tatár Csillát, csak aztán…..
Tibor azt hitte mosógépet vesz, pedig valójában magát az önjáró kiszámíthatatlanságot és kalandot engedte be életébe a Gorenjével. No meg a szerelőt.  Kedves TékozlóHomár! Az alábbi immáron nagyon hosszadalmas és bosszantó történetet szeretném megosztani mindenkivel,…..
philoxenia 2015.02.24 10:10:22
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
philoxenia 2015.01.04 11:57:09
@vitaygeorgina: Közismerten gyakori fantázia a férfiaknál az, hogy a nők arról fantáziálnak, hogy megerőszakolják őket.... Így már kb. igaz...
A releváns vicc, ami szerintem még nem bántó:
"Egy nőnek rettenetes rémálma van. Meztelenül rohan egy sikátorban, miközben egy hatalmas néger férfi kergeti. A nő rohan, rohan, de nincs menekvés. Megbotlik, elesik, és az ürge ráveti magát. A nő elkezd sikoltozni:
- Mit akar maga tőlem?
A fazon megáll és ránéz a nőre:
- Én magától? Hisz maga álmodik engem."
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
Péter alaplapcserélt Lenovo laptopja másodjára is elhalálozott, ám ekkorra már lejárt a garanciája. Szerencsére rájött, hogy a gép jelentős hányadát teszi ki ez az alkatrész, ezért azon újraindult a garancia. Erről természetesen a romániai ügyfélszolgálaton nem hallottak,…..
RG-t sokkolták a gyorsétteremben, amikor 2 hét különbséggel közel duplájára drágult a vegaburger. A személyzet megértő volt, azt javasolták, hogy egyen inkább valami olcsó húspépes cuccot: A vegetarianus szendvics  ára a Burger Kingben 2 hét alatt majdnem a duplájára…..
philoxenia 2013.07.05 11:48:13
Nem elég, hogy a kéményseprők társas házban maximum 1-szer hajlandók csengetni, telefonon se nagyon lehet őket elérni. DF nem volt elég kitartó, ő a második telefonszám után feladta, de van aki 6 számot kapott a központtól, és egyiket sem vették fel: Ha jól akartok…..
philoxenia 2013.06.20 10:00:22
@A.Snatch: A kémények ellenőrzése fontos, a lakosság szívatása kerülendő, leszarhatod, de az kemény pénzbe kerülhet, a legtöbb ilyen "szerv" a saját szabályait sem tartja be, ott lehet őket megfogni...
philoxenia 2013.06.20 10:38:16
@A.Snatch: Egy sorral mellément.. :)
philoxenia 2013.06.20 09:58:13
Nézz utána a jogszabálynak, az ellenőrzést nem a hatóság végzi, a fenyegetésekre a jogszabály betartatásával kell viszontfenyegetni...

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200090.TV

"A közszolgáltató az időszakos ellenőrzést és a szükség szerinti tisztítást megrendelés nélkül, ütemezett sormunka keretében látja el az ingatlan használójának előzetes értesítése alapján. Amennyiben az ingatlan használójának a jelzett időpont nem megfelelő, az első időponttól számított 30 napon belül eső második időpontot jelöl meg a közszolgáltató."

Általában az első értesítés nem történik meg.
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
József kicsit csalódott, hogy 25 év múlva sem fog megtérülni az augusztusban felszerelt napelem, mivel az E.on szabotálja a mérőóra hozzárendelését. Így most ők termelik az áramot környezetbarátan a szolgáltatónak.Augusztus 17.-én napelemet szereltettünk, és azóta …..
philoxenia 2011.10.20 12:59:13
@Gedam:" Ennek vannak szabályai.
Először is meg kell kötni egy szerződést az áramszolgáltatóval. Ez egy ma már nem vészes bürokratikus ügyintézést jelent. Ha rábólintottak a dologra, akor csak meg kell adni nekik az időpontot, hogy mikor jöjjenek az új oda-vissza mérő órát beszerelni (díjmentesen) és a rendszert a telepítővel közösen beüzemelni."

Tehát a beüzemelés feltétele a mérő beszerelése...
A sok Trónok harca-casting hír között egy távozóról is szót kell ejtenünk: egy feltörekvő, és ezzel a húzásával is bizonyára jó sajtót kapó ír színésznő, bizonyos Lisa Nolan (extra pont jár azért, ha valaki egyből tudja, ki az az Owen Nolan) otthagyta a forgatást, mert a…..
philoxenia 2011.09.07 17:51:49
@vargatom: Melissandre nem kifejezetten mellékszereplő, de ha olvasta valaki a könyveket, emlékezhet,hogy nem is szégyenlős....
itt comment.blog.hu/2011/07/20/harom_uj_szereplo_a_tronok_harcaban_stannis_melisandre_es_davos ellenben Melissandre szerepére nem őt írják....
Arra kifejezetten vörös hölgy kell, sőt nagyon vörös....
Más szerepről lehet szó...