Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jmc

35 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Róbert Hazudik Valóság. 2012.02.28 18:24:00
 Németh Róbert hazudott.  Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam veletek a valóságot. A valóságot, lehetőleg minden érzelemtől és szubjektív véleménytől mentesen arról, amit Németh Róbert angliai munka gyanánt kínál és hirdet. Teszem ezt úgy,…..
jmc 2012.02.29 10:41:38
@Káló Rajmóna:

Szia!
Köszönöm a kommentet és a segítséget!
Ennél az Agency-nél még nem voltam, nem is hallottam róla, de akkor elmegyek és beregisztrálok!

Nos, ami a perelést illeti..
Én nem akartam idáig eljutni, egyáltalán nem. Sokkal jobban örültem volna, ha egyszerűen csak betartja az ígéretét és szépen mennek a dolgok a maguk útján. Az utolsó két telefonbeszélgetésünkkor többször is megkértem, hogy ha KAMU és nincs semmi, akkor legalább most legyen annyi bátorsága és vér a pucájában, hogy mondja azt: nincs meló, átvertelek, ennyi. Így legalább én sem várok és stresszelem tovább magam emiatt. De erre az volt a válasza többször is, hogy természetesen van, pár napot várni kell, de van és hogy szó sincs arról, amit mondok.

És hiába mondtam neki, hogy mielőtt kijöttünk még arról volt szó, hogy itt azonnal vár a munka, ő most már ezt is másképp látta stb....Hát igen, egyenes ember.

Szóval ami a perelést meg egyéb dolgokat illeti. Jobban teszi ha nem pattog, több jogász és ügyvéd rokonom is van és nagyon megütheti a bokáját ha még neki áll feljebb. Inkább szép csendben húzza meg magát és örüljön, hogy nem a NAV kopogtat az ajtaján.
jmc 2012.02.29 10:45:26
@eznemfoglaltnick:

Teljesen igazad van, egyáltalán nem haragszom!
Nekem is nagyon furcsa volt a helyesírása és az egész szövegezése a hirdetésnek, gyanús volt, de mégis túltettem magam rajta..meggyőző volt a hangja a telefonban..
jmc 2012.03.04 19:30:46
@akkor nemtom:

Sokak nevében köszönöm ezt a kimerítő választ és kommentet, csak megerősíteni tudlak, fogadjátok meg ezeket a tanácsokat, mert rengeteg idegeskedéstől és idő/pénz veszteségtől óvhatnak meg titeket.

Örülök, hogy a srác hozzátok került, akkor ti is felvilágosítottátok, hogy mi a helyzet, legalább jó helyen van.

A szállással nagy mázlim volt, nem egy kacsalábon forgó palota, de jó helyen van, a lakók rendesek és a tulaj is korrekt. Most már rajtam múlik, hogy mihez kezdek magammal.

Akinek bármi kérdése van, nyugodtan tegye fel itt és arra kérlek Titeket, hogy osszátok meg a blogot ahol csak lehet, hogy minél több emberen segíthessünk.
Köszönöm!
véleményem szerint Borotvaélen 2012.02.10 22:47:00
Sajnos az elmúlt két hétben teljes időhiányban szenvedtem, reggeltől estig tartó elfoglaltságok, esélyem nem volt idekerülni. A jövőben is kisebb-nagyobb szünetek várhatóak, de nem adom fel az írást, csak a türelmeteket kérem előre is az esetleges kimaradásokért, vagy rövidebb…..
véleményem szerint J.Edgar 2012.02.10 21:36:00
Minden bizonnyal J. Edgar Hoover volt az FBI leghíresebb és legellentmondásosabb igazgatója. A filmet, amely az ő életét mutatja be, Clint Eastwood rendezte, a főszerepekben: Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Judi Dench. Többet nem kell mondani, nagyon…..
véleményem szerint The Raven 2012.01.25 18:13:00
Idén Márciusban kerül a mozikba Edgar Allan Poe klasszikus Hollójának filmes adaptációja, James McTeigue (V for Vendetta) rendezésében. A főszerepben az egyik személyes kedvencem, John Cusack (Az ítélet eladó, Con-Air, 2012, A John Malkovich menet, 1408 és még sok remek film)…..
A mai nap két főszereplője a borzongás és a rettegés. A Dead Space sorozat hol így, hol úgy jelenik meg: képregény, rajzfilm vagy épp számítógépes játék formájában, de egy biztos: borzolja az idegrendszert. Nem ismerem a teljes "Dead Space Univerzumot", a bennfentesek szerint…..
jmc 2012.01.22 23:06:51
@miaulait: legalábbis rémisztő néha. De hát ő lesz az új Macskanő!
2perc Fotók a legjobb szögből 2012.01.22 17:11:09
2perc.blog.hu ..
jmc 2012.01.22 23:05:39
2perc Érezd a különbséget 2011.10.19 13:24:00
2perc.blog.hu..
Kérlek nézzétek el nekem, hogy ezzel a bugyuta szóviccel kezdem, de ez a film megér egy misét. Tegnap láttam a Kedvesemmel moziban és még mindig abszolút a hatása alatt vagyok, egyszerűen képtelen vagyok túllépni rajta, s csupán egy filmként tekinteni rá. Ennek egyik oka az,…..
véleményem szerint Super 8 2012.01.21 12:57:00
Bár a technika az elmúlt évtizedekben ugrásszerű fejlődésen ment keresztül, naponta ámulunk el az új meg új csodákon és furcsaságokon, az általuk kínált lehetőségeken, abban azonban biztos vagyok, hogy mindannyian voltatok gyerekek. Ezt a "dolgot", korszakot még nem…..
véleményem szerint Sintel 2012.01.19 19:57:00
Egy igazi csemegét hoztam Nektek ma estére. Tudom, hogy hétköznap nem könnyű időt fordítani filmezésre, lehetséges, hogy nincs két-három óránk egy jó alkotásra. De nem is biztos, hogy kell annyi idő. Hogy ez mennyire így van, arról a lentebb látható videó tesz…..
Az oldal szűken vett értelmezési köréből némileg kilóg ez a videó, hisz csak egy rövid reklám és nem egy mozifilm. Viszont kitűnő példa arra, hogy milyen kellene legyen egy igazi reklám, amely minimális eszközökkel és maximális emocióval töri át azt a védőburkot, amit a…..
A magas benzinár miatt egyre inkább luxustermékké válik a benzin, így a nagy divatcégek is beszállnak a forgalmazásba. Kígyóbőr borítású tankoló pisztoly, arany kútfejek és carrarai márvány burkolat várja azokat az autósokat, akik behajtanak Budapest első butik…..
jmc 2012.01.19 15:36:48
A gyűrűk ura írott változata 1955-ben indult el dicsőséges útján, majd követte méltó filmes adaptációja 2001-ben, és utána a két remek folytatás. 9 év telt el az utolsó ork lekaszabolása óta és eljött az emberek kora, békét hozva Középföldére. De mi volt korábban?…..
Izraeli nyaralása során a szállodai számla helyett véletlenül egy másik iratot írt alá az államfő. Egyiptomtól Jordániáig éljenzik az Astoria Szálló volt igazgató-helyettesét. "Épp lent tőröztünk a haverokkal a plázson mikor szólnak, hogy írjam alá a napi…..
jmc 2012.01.15 19:03:19
Nem vagyok egy Sherlock Holmes rajongó, sőt mi több, alapos ismerője sem vagyok a legendának. Egy-két filmes verzióját láttam még régebben, de a kellemes kikapcsolódáson kívül semmi más nem maradt meg. Majd jött 2009 valamint Guy Ritchie, és a történelem újjáéledt. Az a Guy…..
véleményem szerint Get over it! 2012.01.14 16:09:00
A mai nap sajnos nincs időm hosszabb bejegyzés szerkesztésére, így kérlek engedjétek meg, hogy ezzel a kis aprósággal engeszteljelek ki Titeket! Holnap pedig egy finomsággal jövök.A legenda eredetéről itt…..
Megszokhattátok, hogy a legtöbb esetben elég szentimentális és filozófikus szögből közelítem meg a filmeket. Ezt azért teszem, mert hiszek a filmekben és a bennük rejlő üzenetekben - valamilyen szinten mindegyikben van, természetesen azért nem mindegy, hogy mit nézünk. És bár…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
jmc 2012.01.12 10:44:48
Mára egy kis vért hoztam Nektek! Ugyan erről a filmről nem kell egy esszét írni, hanem egyszerűen meg kell nézni, de azért íme néhány tudnivaló. Képregény adaptációról van szó, ez a harmadik Punisher amit vászonra vittek. A részek között semmi összefüggés, különböző…..
"Van az a film, az a szamaras. Tudoood! Ahol Kevin Costner megy a szamárral és apokaliptikus meg ilyenek, naaaa mi a címe?" Ezeket a kérdéseket tettem fel magamnak nem rég, mert egyik nap csak úgy beugrottak az előbb említett képek, és bár tudtam, hogy sok-sok évvel ezelőtt,…..
Ma este egy kis ínyencséget hoztam Nektek, ami után sokan dorombolva nyalogatjátok majd meg a bajszotokat. Akif Pirincci sikeres novelláját Martin Kluger vitte vászonra és 1994-ben mutatták be. Előre szeretném leszögezni, hogy bár rajzfilmről van szó, de a film kifejezetten felnőttek…..
erről mit lehet mondani? libabőr, adrenalin, könnyek, energia - maga az élet ..
jmc 2012.01.09 13:46:05
véleményem szerint Harry Brown 2012.01.09 11:25:00
Az Ünnepek alatt néhány filmet azért megnéztem, még ha nem is a TV-ben. Szeretném Nektek bemutatni Harry Brownt. Sajnos ezt a 2009-es remekművet, mint oly sok más filmet is, csak később mutatták be hazánkban, ami jelen esetben 2 évet jelent - 2011. október 6. A film témája kapcsán…..