Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamkiller.

37 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Dreamkiller. 2012.01.22 18:53:18
@Med1on: Orok halam. A venti meg mindig porog, de kezdem azt hinni, hogy ez nem is az opera hibaja.

Az operarol meg annyit, hogy az opera mar reg megcsinalta azt, amire masik bongeszok fejlesztoi, meg csak nem is gondoltak.

Az opera a bongeszo innovacio csucsa (kurv@ sz@r marketingel).
Watch live streaming video from globalrevolution at livestream.com ..
Dreamkiller Kezdődik 2011.10.02 08:59:46
3000en menetelnek a Bostoni bank of america felé. Azt hiszem kijelenthetjük hogy elindult amerikában dominósor. További 49 városban tartanak hasonló megmozdulásokat.Termeszetesen a média hallgat!!!..
A világ egyik legnagyobb vakcina szakértője, a Mercknek dolgozó Dr. Maurice Hilleman beismeri a leukémia, AIDS és rák vírusok jelenlétét védőoltásokban.Fordította: O. LászlóA védőoltás-történelem egyik legnagyobb vakcina-tudósa - a Mercknek dolgozó - Dr. Maurice Hilleman…..
Dreamkiller O K T Ó B E R 1 5. 2011.09.25 15:10:09
Az emberek ébredeznek, részesei vagyunk annak a mozgalomnak, amely az egész világon változásokat akar. Nem rendszereket akarunk azonnal megdönteni, nem káoszt akarunk, hanem akciókat és új folyamatokat, amelyek meggyorsítják a politikai és gazdasági rendszereink megújulását.Ennek…..
 ..
"Élesen kritizálta a végtörlesztéssel kapcsolatos terveket az Erste és a Raiffeisen vezetője, ugyanakkor jelezték, hogy semelyik bank nem tervezi, hogy kivonul Magyarországról."Nem hagyjuk, hogy elűzzön bennünket egy olyan ellenséges gazdaságpolitika, amely Magyarországnak…..
A hazai bankok arra hivatkozással emelnek folyamatosan a „deviza alapú” hitelek kamatain, illetve azért kérik a mindenkor aktuális deviza-árfolyam szerint kiszámított részleteket, mert arra hivatkoznak, hogy az általuk kihelyezett hitelek forrását nekik a nemzetközi…..
Tiltakoznak a jogvédők a tüntetések betiltása ellen.  A Társaság a Szabadságjogokért és a Magyar Helsinki Bizottság közösen tiltakozik az ellen, hogy a rendőrség betiltotta 70 szakszervezetnek a Parlament elé és a Várba bejelentett tüntetését. A két jogvédő…..
Hétfőn a parlamenti szezonnal együtt az őszi tüntetési szezon is elindult, a nyitó ülésnapon különféle szakszervezetek képviselői élőláncot vontak a parlament köré, hogy így tiltakozzanak a kormány megszorító intézkedései ellen. Az esemény ugyan kétségtelenül nem…..
Mostanaban, ahogy ezrevehettetek egyre jobban rakattantam a devizahitelesek temara. Nem veletlen felhaborito amit a bankok csinalnak, lopnak, csalnak, elveszik az emberek osszekuporgatott vagyonat, hazat, teszem hozza jogtalanul. Az alabbi video az utca emberenek velemenyeit mutatja be.1:12-nel…..
 ..
Dreamkiller R.I.P 2011.09.11 16:24:00
 ..
Mindenkinek ajanlom ezt a filmet. A film megjelenesi eve 2006, es mikozben nezed egyfolytaban azon jar az eszed, hogy elorre tudta mi lesz 2011-ben es az utanna kovetkezo evekben. A bemutató angol nyelvu, de magyar szinkronnal is megvasarolhato, illetve letoltheto kulonbozo forrasokbol pl:…..
          A mai nap folyaman bukkantam erre az erdekes levelre http://hiros.index.hu egyik cikkenek a hozzaszolasaban. "Tisztelt Dr. Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr és Dr. Könnyid Balázs Főosztályvezető Úr ! Megkaptam…..
           Újabb jogi mankóval, a szerződésben foglaltak teljesítésének lehetetlenné válásával kapcsolatos tudnivalókkal sietett a Hitelkárosultak segítségére a Szociális Kerekasztal közgazdászokból és jogászokból álló…..
          A devizahitel károsultak olyan intézkedést követelnek a kormánytól, amellyel szavatolják, hogy annyit kelljen visszafizetniük, amennyit ténylegesen vállaltak, a banknak kötelessége legyen elszámolni mit, mennyivel és milyen…..
Dreamkiller Világ Forradalom 2011.09.06 08:15:00
                       BÉKÉS VILÁGFORRADALOM A VALÓDI DEMOKRÁCIÁÉRT! OKTÓBER 15. felejthetetlen nap lesz az emberiségnek! Ez lesz az első egész bolygót érintő…..
            A magyar bankoknak saját svájci frank tőkéjük nincs, nekik is svájci frank kölcsönt kell felvenniük és az általuk felvett kölcsönt adják tovább a lakás devizahiteleseknek. A London InterBank Offered Rate (LIBOR)…..
Dreamkiller. 2011.09.05 22:23:55
@TB2010: Hat igen, a magyarral barmit megtehetnek.
Ha Nemetorszagba, vagy mas nyugati orszagba tortenne ez ami itt magyarorszagon, az emberek mar ragyujtottak volna a politikusokra a parlamentet, vagy ha nem is de ezreivel lennenek ott az utcan a kormany levaltasat kovetelve.
Dreamkiller USA 2001 szeptember 11. 2011.09.05 21:41:00
Az eggyik leg atfogobb video az amerikai kormany rettenetes "hazaarulasarol"!!! ..
Egy nagyhatású film, mely lerombolja a hazugságot, mely szerint Obama elnök az amerikai emberek érdekeit, és nem a bankokéit szolgálja. Az Obama jelenség pusztán egy átverés, melyet az Új Világrend készített az emberek megvezetésére. Obama eladható személyisége is csak azt a…..
Vigyazat, megvaltoztathatja az egesz eleted ez a videó!!!  ..
Dreamkiller Sorry 2011.09.05 19:28:25
Eloszor is egy bocsanatkeressel tartozom, mert elfelejtettem elozo oldalam belepesi adatait igy aztan azt buktam (azigazsag.blog.hu).Itt fogom folytatni, itt fogom a tovabbiakban feltarni nektek az igazsagot. Az "azigazsag.blog.hu" blogom cikkeit beraktam erre az oldalra is, igerem…..
             A média hallgat, az FBI nyomoz A riporternő azt állítja, hogy döntő bizonyítékokkal rendelkezik arról, miszerint a gyógyszergyárak és a különböző állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a…..