Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tragedy

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NÉGYmadár ...el Simon !!! 2013.02.13 15:48:00
..
Tragedy 2013.02.17 17:02:39
@Silcon: És te miért búsulsz? Nem mindegy melyik középszar van ott? Úgyis Anikóasszony dönt!
Tragedy 2013.02.17 19:37:12
@Silcon: de legalább az önkritikai érzéket fejlett ;-)
"Sajnos én már csak ilyen vidéki tapló maradok"
..
Tragedy 2013.02.17 17:00:51
@Silcon: @Wendég: Mit nyomtok fijug, kérek én is abból a cuccból!
Tragedy 2013.02.17 19:33:52
@Silcon: Nem ez volt a kérdés.
De konkrétan mi a gond?
Tragedy 2013.02.17 19:34:59
@Silcon: Selmeci szenátorasszony, vagy OVI benn van. Neked ez elég munkásság :-)))
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
   A Fricz Tamás nevű bohócról jutott eszembe.     A választási regisztráció egy politikatudós számára nem napi politikai vitatéma, hanem feladat. Itt egy politikatudományi kategóriáról van szó, amelynek története van, amelyről már sokan sokfélét írtak. A politikatudós…..
Viktor evangyéliomának kezdete, amint meg van írva a prófétáknál.Ímé én elküldöm az én követemet a te orcád előtt, aki megkészíti a te útadat előtted.Kiáltónak szava a pusztában: Készítsétek meg az Úrnak útját, egyengessétek meg az ő ösvényeit.És lőn azokban a…..
Tragedy 2012.08.09 10:02:48
@laci0011: az secundum evangyeliomban már benne vót: "Monda azért nékik: ne azt nézzétek, amit mondok nektek, hanem amit teszek."
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
Tragedy 2012.08.06 12:05:06
@Lasombra: hmmm. Úgy tűnik, te írod a műsorújságot és te szerkeszted az adást :-)))
Valószínűleg maroz azért nem akar tv-t, hogy nehogy már az ossza be az idejét és nehogymá rászokjon arra, hogy nincs mit tenni, megyek tévézni. A "nincs tv-m mém" tetszik, de ha az ember nem ablakon keresztül akarja látni a világot, hanem keret nélkül, akkor had tegye azt!
Van abban valami felemelő, hogy nem ismered VVCicát, hidd el nekem.
Tragedy 2012.08.06 12:43:18
@Lasombra: :-))) averzió :-))) ízlelgetem. Na mindegy.
Olyat még nem láttam, hallottam, hogy annak akinek nincs tv-je, averzióval, hülyeséggel illesse a tv-tulajdonost, de mindig van olyan érzésem, hogy ellenkezőleg már lenne egy kis nyomás: mintha zavarná a távkapcsoló szabadságát kiélvezők népes táborát, ha valaki a bűvös doboz nélkül szervezi az életét és ennek ellenére van véleménye és ismerete a dolgokról!
Azért van abban valami "bájos", mikor a gyereksereg fél kilencre megfürdik, hogy a "család" együtt nézhesse a barátok közt c. akármit!
Aztán bevonulnak a bankba a hitelátütemezésre, a kölkök meg leragadnak a banki reklámterminálon, mert azt a sorozatot még nem látták!
Új büntetőjogi kategóriát javaslok bevezetni, egy új bűncselekményt: visszaélés minőségi élelemmel. Aki minőségi élelmet termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő…..
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
A Miniszterelnök úr videó üzenetéből két dolog derül ki. Egyrészt (szerencsére) a rendező még mindig nem egy Leni Riefenstahl, pedig könnybe lábadt szemekkel tudnám nézni, ahogy a békement végeláthatatlanul hömpölygő két lábon járó endorfintömegére rávágják a…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
Örülünk, Vincent? Nárcik haza! 2012.07.10 15:23:00
Lenne egy aprócska kegyelmi állapot, adódott, hogy egyik szeretett szomszédunk bejelentkezett a szerepünkre, elirigyelte tőlünk és most követeli, hogy legalább ideig-óráig hadd lehessen ő Európa hülyegyereke, és azt hinné az ember, hogy mi kapva kapunk ezen az alkalmon és hagyjuk.…..
Tragedy 2012.07.11 14:26:46
@Bogyó 2: "A cigány-ügy azért más, mert kisebbségi kultúraként nem szabadna veszélyeztetniük a többségi kultúra értékeit."
Például?

"De a nem összeegyeztethető dolgok konfliktusokat szülnek, s a kisebbségnek kellene alkalmazkodni ez ügyben a többségnek."
Ezt fennen hirdethetnéd dicső Vezérünk oldalán, valamelyik szabadegyetemen, Erdélyben. Nagy sikeretek lenne!

Innen már csak egy ugrás a bakterházas lókupec és a magyar, hátrafele nyilazós lovasnemzet kulturális összefonódása a ló lenyúzott hátán.
www.youtube.com/watch?v=fswiUQ2Lcw4
Tragedy 2012.07.11 13:37:15
@szempontpuska: Jövőbe látsz. Gabika ma elbitorolta a Közgép szóvivői és védelmezői állását is. Nem lennék simlicska helyében. (sem)
Tisztelt Grant úr! Mi, Magyarország kormánya, a magyar emberek nevében roppant sajnálatosnak tartjuk, hogy a minap egy brüsszeli fórumon megalapozatlanul, de remélhetőleg csak a tájékozatlanságából kifolyólag kritikával illette a magyar médiahelyzetet. Szeretnénk…..
Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel. Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz.…..
Szakmai találkozó keretében egyeztetett a társszabályozás kérdéseiről a Médiatanács a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületével (MEME), a Magyar Lapkiadók Egyesületével (MLE), a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületével (MTE), az Önszabályozó Reklám…..
Publius Formai okok országa 2012.07.04 09:04:00
Hatalmas hír: az Alkotmánybíróság megsemmisítette az állami ösztöndíjas hallgatókkal kötendő hallgatói szerződést szabályozó kormányrendeletet, visszadobta a röghöz kötést, és 110 ezer felvételizőnek adta vissza a reményt, hogy Magyarországon is van értelme…..
Tragedy 2012.07.04 14:53:21
@A Spanyol Inkvizíció: Pontos és lényeglátó definíció.
  Életképtelenségét bizonyítja majd a baloldali-liberális gazdasági-politikai erőtér, ha nem lesz képes megmenteni a Neo FM-et. Orbán Viktorra és támogatóira biztos nem számíthatnak, mert a Fidesz vezetői 2002-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy mit jelent…..
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
2011.05.30 hétfő Nagyszerű nap! Megegyeztünk egy ötpontos otthonvédelmi akciótervben a kormánnyal. Úgy érzem, ezúttal menni fog az együttműködés. 2011.06.06 hétfő Bízom benne, hogy a jövő hét első napjaiban mi is megismerhetjük a bankokkal való megegyezést tükröző…..
Tragedy 2012.06.19 22:29:51
@maroz: vasúti vonalfelújítás. Sikerágazat!
  A magyar jobboldalt elemző Mi a jobb? sorozatunkban Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatója írását olvashatják. „1789 és 1917 még dátumok, de már nem példák.” (Camus)  Rövid volt a huszadik század, ahogy a…..
Tragedy 2012.06.06 22:12:04