Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmem

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán két éve lehettem keresztény, mikor egy hölggyel beszélgetve a hitről, előkerült a paráznaság téma. Én mélységesen elítéltem ezt a bűnt, hiszen jól ismertem azokat a bibliaverseket, amelyek egyértelműen kifejezték Isten nemtetszését a paráznasággal kapcsolatban. A…..
mmem 2014.02.05 13:37:05
Példabeszédek 7-ben részletesen le van írva egy történet a paráznaságról: biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=20&c=7&v=0&vs=

Szó sincs benne olyanról, hogy a paráznaság azt jelentené, hogy akik komolyan szeretik egymást, azoknak bűn lenne testileg is szeretniük egymást.
mmem 2014.02.05 15:53:23
@sefatias: az a lényeg, hogy Ön a Bibliában kereste a parázna szó jelentését. Én csak alátámasztani tudom azt, amiket az írásából kivettem, hogy nincs egyértelműen leírva az, hogy bűn, ha valaki lefekszik mondjuk 2-3 éves komoly kapcsolat után a szerelmével. Szerintem ez nem bűn (sajnos a barátnőm szerint igen).
A bibliában nincs benne a paráznaság erre vonatkozó tiltása.
Ellenben bőven kifejti azt, hogy paráznaság(=bűn) a házasságtörés. Erre linkeltem a példabeszédek 7-et, ami számomra például válasz arra, hogy mi a paráznaság
Mém stúdió A Mém jelentése 2011.09.01 14:45:00
Nem, nem a Mozgókép És Média rövidítése, ugyan is nem is rövidítés. A mém kifejezés egy olyan kifejezést vagy fogalmat takar, ami divatszerűen és rohamosan terjed embertől emberig. Például ez se a TV-ben terjedt el, hanem a neten mutogatták meg egymásnak az…..