Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnuscoca

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
barnuscoca 2015.05.27 15:16:17
Egy fiatal lányt elrabolnak egy bevásárlóközpont parkolójából. Nem akármilyen lélekjelenléttel még egy utolsó telefonhívást megereszt a segélyhívó központhoz... Manapság már minden megtörténhet, akár az is, hogy egy lányt egy bevásárlóközpont parkolójából…..
Az Inda-Labs Zrt. (1033 Budapest, Flórián tér 1.) által szervezett (továbbiakban: Szervező) és Mediaedge:cia Hungary Média Ügynökség Kft. (1037 Budapest, Lajos u. 80.) által lebonyolított (továbbiakban Lebonyolító) nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon 18.…..
barnus Hófehér mosoly 2011.09.01 12:19:00
Mindig is fontosnak tartottam a szép mosolyt, melynek elengedhetetlen feltétele a szép fogsor. Igyekeztem olyan fogorvost választani, akiben megbízom, és akinek számít az esztétika is. Szerencsére jó géneket örököltem, nem romlanak a fogaim, viszont a  fogaimat szabályoztatnom…..