Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci0011

0 bejegyzést írt és 2309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönettel fogadtuk az Örülünk, Vincent? blog Őrjöng a jobboldali sajtó című bejegyzésének utolsó két bekezdésében megfogalmazott leheletfinom utalást, az önzetlen, jó tanácsot. Mi nem szoktunk ugyan se akasztásról, se lincselésről fantáziálni, de megértjük, hogy…..
laci0011 2015.09.11 20:24:18
@Herr Schnitzel Lutscher: Ne terelj ez csak az ákos féléknél elég.
       Nem én tettem be  Hasan Abadi karikatúráját a posztomba, de ha már így alakult, maradjon benne.      Igen, lehetségesnek tartom, hogy szegény Hasan Abadi engem is gyűlölne azért, hogy Gázában esetleg az unokatestvéremmel állt szemben az ő unokatestvére, hogy…..
laci0011 2015.09.11 07:07:28
@Szegedi Attila2: Bányász béka szintjéről ne ítélkezz,csak nevetség tárgya lehetsz gyermekrugdosó horogkeresztény.
Nem mai hír, de felejthetetlen: migránsok egy csoportja kitör a röszkei táborból, és menekül. A rendőrség nem alkalmaz semmilyen kényszerítő eszközt, nincs könnygáz, nincs gumibot. Nem is szükséges. A helyszínen van egy hős magyar amazon operatőrnek álcázva, aki nem nézheti…..
"Nincs is megejtőbb annál, mint ha az iszlám közösség a zsidó közösség paneljait használja arra, hogy támadja a magyar államot. "  (Körmendy Zsuzsanna, Magyar Nemzet) "Négy migráns erőszakoskodott a magyar néptáncos lánnyal" (Stumpf András, Mandiner) "Brutális gyilkosok a…..
Borbély András írása Az írás első része itt található   (3) a nemzeti jelölő partikularitása Azt látjuk, hogy a nemzeti jelölő hegemóniára, egyeduralomra tör. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a nemzeti jelölő hegemonikus igénye erőszakos és bizonyos tekintetben…..
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
laci0011 2014.12.04 21:10:01
@Kovács Alajos: Alkohol és a dohány is drog szegénykém,ezt sem tudod?
"A Magyarország elleni amerikai támadásokról azt mondja, ezek hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is.  "  (Lanczi Andras )  UNDERSTAND HOW THE GAME IS PLAYED, BUT HERE WE ARE, A NATION THAT'S ON THE VERGE OF…..
Örülünk, Vincent? Celpont McCain 2014.12.04 19:23:33
    Gulyas Gergely, ez a kis faszkalap (es persze Szonyi Szilard is, de hat ki lepodik meg ezen), azon haborog, hogy McCain talalkozott Oleg Tyahnibokkal a szelsojobber Szvoboda vezetojevel.    A stanicliban korbe hordozott Nyiro Bubunak hazi oltart allito FIDESZ-tol ez eleg bator dolog, de…..
Nem fogják könnyen adni, az biztos. Az USA bele fog menni egy totális háborúba, minthogy engedjék összeomlani a mocskos rendszerüket. Végül is ennek a tanúi lehetünk minden egyes nap, ami egyre közelebb visz a 3. világháború kirobbanásához... Preparing for the Collapse of the…..
Politika fogyasztó emberként már az előző ciklus kormányzati lépései is nehezen voltak emészthetőek számomra. A mögöttes szándékot, ami szerintem sok esetben nem volt épp túl elegáns, mindig érteni véltem. Ilyen "magasztos" célok: hatalom megőrzése, kiszélesítése,…..
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel" Joseph de Maistre (nem pedig Széchenyi). Egyébként eléggé konzervatív politikus volt.Mondom én is ezt, pont az internetadós tüntetés után. Meglepő? Elmagyarázom. Először is, az internetadó elleni tüntetés nagy siker, egy…..
A hétvégi, önkormányzati választáson mintegy 1,5 millióan szavaztak a Fidesz polgármesterére és 250 ezren Jobbikosra. A tavaszi EP választások eredménye kb. ugyanez volt. Ezek a kisebb részvételű választások nem teljesen érik el, de arányaiban visszaigazolják az áprilisi…..
laci0011 2014.10.16 08:06:21
@azértezszánalmas: Szánalmas vagy nyílt szavazásra kényszerítő szociopata fajtáddal együtt ahogy 100 milliókért követeltek tiszteletet bizalmat.
laci0011 2014.10.16 20:08:14
@azértezszánalmas: Ne vetíds rám saját nyomorodat vagy csak ennyit tudsz?Szövegértést kéne erőltetned ha emberek közé akarsz járni.
laci0011 2014.10.16 20:10:22
@szárny: Pár millió magyart már elüldözött a fajtád aztán meg rinyál Trianon miatt pedig az elüldözött magyarok helyére települt be román szerb ennek a vége országvesztés lesz.
Nem, nem, nincs ilyen! Ez a sikoltás tör fel minden legalább jóízlésének alapjait őrző emberben, ha megtekinti az MSZP mozgósító videóját. Ennél ízléstelenebb, aljasabb, ugyanakkor mérhetetlenül ostoba és kontraproduktív mocskot még nem dobott felszínre a 2014-es…..
laci0011 2014.10.08 05:00:30
@Krisz11: Hoztad a szinted életed a szopás körül forog orálcseléd,ha szerencséd van még lehet 1 kecskéd.
laci0011 2014.10.08 05:54:20
@ebella: Látom van önkritikád,friss nicked ellenére tisztán látszik az értelmed a baszás körül pörög,lumpenprolisan.
laci0011 2014.10.08 12:55:39
@ebella: Baszás szarás szopás...igazi véglény vagy.
A tavaszi szemeszterben négy nemi erőszak történt az ország harmadik legrégebbi alapítású egyetemén, ebből ráadásul kettő egy éjszaka, ugyanazon a helyszínen. A patinás Yale University-ről van szó, amely az ELTE-től eltérően az Egyesült Államokban található, itt azonban nem…..
Jobbegyenes A hülyeség jogán 2014.09.30 13:20:29
Hát, akkor mégse lesz fajvédő konferencia Budapesten. Ez három csoportnak rossz hír. Egyrészt a fajvédőknek, másrészt azoknak, akik huszonöt éve kurva jól élnek abból, hogy rettegnek tőlük – meg, amúgy mindenkinek, aki kicsit is elkötelezett a jogállamiság iránt. Amit…..
laci0011 2014.10.01 10:10:16
@braue: Jót mosolygom azon ahogy a kultúrfölényed fitogtatod,ki is illenkor a szerencsétlen szellemi proletár?
laci0011 2014.10.02 09:38:34
@Krisz11: Te sem azt látod ami van hanem amire vágysz putinka hasznos idiótája.
laci0011 2014.10.02 09:42:41
@bölcsbagoly: Ezzel a nickkel nem hülyéznék le bárkit is,inkább agyturkászhoz fordulnék sürgősen.Abba kéne fejezned a lúzereknek elsütött önszuggeszciós hanganyagok hallgatását ahogy a csuti orálmuzsiknak sem kéne folyamatosan ezeken lógnia.
Szijjártó nem szégyenkezik. Nincs szégyenérzete. Pedig a Szijjártó villa-gate lehetséges magyarázatai közül a legújabb, Szijjártó által előadott variációja is kínos. Azokat a lehetőségeket, hogy Szijjártó csalt, lopott és ebből van pénze villára, most felejtsük el, még a…..
Idei eddigi legnagyobb sikerélményünk: hosszú előkészítő munka után végre nyilatkozott blogunknak a nemzeti együttműködés rendszerének féltve őrzött kincse, legfőbb támasza, a tények semmibe vételének koronázatlan királya, a magát a szükséges pillanatokban korlátlanul…..
laci0011 2014.09.30 21:06:59
@Gergely_it: Szavazók negyede sem voksolt a csuti focianalfabétára és offshorkkjaira a gyomorforgató választási csalássorozat ellenére.Korábbi szavazói jelentős része is hátat fordított neki.
laci0011 2014.09.30 21:10:18
@Tudományos libsizmus: Gyenge voltál de ez nem csoda,dolgoznod kéne legyen némi önkontrollod.
Összefoglaljuk, hol tart az ellenzéki főpolgármester-jelölés. Az elmúlt hetek kampányhírekben bővelkedő napjaiban könnyen eltévedhetett az, aki nem figyelt: a Falus Ferenc visszalépését övező viták és tárgyalások fonalát mi sem mindig tudtuk kézben tartani. Áldozatos…..
Vasárnap késő este lezárult a „Ki legyen a főpolgármester-jelöltünk?” című baloldali rendezéssel forgatott bohózat egyik újabb fejezete. A korábbi, meglehetősen szerényen bútorozott politikai képességekkel rendelkező Falus Ferenc bedobta a képzeletbeli vörös…..
Egy olvasónk válasz cikkben reagált a „Francia szemétre költ ismét vagyonokat a honvédség” című írásomra. Mivel mi a nyílt vitának a hívei vagyunk, ezért változatlan formában közöljük a blogunkhoz eljuttatott levelet, melynek végén néhány mondatban magam is hozzáfűzök…..
Azt, hogy egy annyira művelt, világlátott embernek, mint Kovács Béla egyszer sem jut eszébe, hogy azért a sok megnyílt ajtóért cserébe, amelyeket „orosz kapcsolatainak” köszönhet, előbb-utóbb kérnek majd valamit az elvtársak – nos, ezt a legjobb jóindulattal is nehéz…..
Nem kívánjuk az ökológiába és humánökológiába túlságosan belekeverni az aktuálpolitikát, de jó látható módon Európára és a Kárpát-medencére is bőven kiható következményei vannak az egy korábbi posztunkban már vázolt USA-EU-orosz szankcióháború mezőgazdasági…..
Egy kellemes pénteki nap a a Kijevtől mintegy 30 kilométernyire található Bojarka városában. A srácok nagyon örülnek az 5-ös számú gimnáziumban (úgy látszik, Ukrajnában még mindig él az intézményeket csak számmal elnevező szép szocialista hagyomány), hogy matek óra helyett…..
Eddig némi nagyképűséggel azt gondoltam, minden szép katonadalt ismerek. Hát, tévedtem. Ebben a dalban olyan szívet tépően van benne a Trianont átélő nemzedék fájdalma, a négy éven át harcoló, poklok poklát megjáró, aztán hátba szúrt, elárult magyar katonák keserűsége,…..
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy... Mátyás királynak az a gondolatja támadt, hogy elmégyen ő az ország második szívcsakrájába, a Felcsút nevezetű faluba, de, hogy meglássa az emberek valódi búját-baját, álruhában megy el. Fel is öltötte Elvis Presley…..