Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth_Peter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki rajongást érez a nagyobb személyszállítójárművek iránt, az Budapesten el van kényeztetve. Legalábbis abból a szempontból mindenképp, hogy a két relatív igényes múzeum (a Tatai úti Vasúttörténeti park és a Szentendrei Városi tömegközlekedési múzeum), számos nosztalgia járat mellett egymást…..
Darth_Peter 2017.07.25 12:27:37
@Duplaxiii: Szeptember 2. Mátyásföld sportpálya 10-19 óra.
Darth_Peter 2017.07.25 12:35:13
@korupisti: Én is voltam gyerek, van egy unokaöcsém, aki szintúgy gyerek és nem azt írtam, hogy minden gyerek hülye, sőt a gyerekek nagy része normálisabb a felnőtteknél. Ha nem sajnos ezeken a rendezvényeken sokan olyan gyerek van, aki úgy rohangál, mint egy bespeedezett vakegér és mászókának, vagy egyéb játszótéri alkalmatosságnak, rálépnek az ember lábára meg hasonlók. Sőt még olyan is volt, hogy az egyik ilyen poronty beült az S91-es vezetőfülkéjébe és megnyomta az indításjelzőt, ami persze addig szól amíg be nem csukódik az ajtó, de persze a srác azt már nem nyomta meg, hanem röhögve elszaladt a hülye haverjával.
Összehasonlítjuk a főváros két legújabb szólóbuszát az Ikarus-BKV V127 PKD-t és az MAN Lion's City-t. Ez utóbbi valójában inkább német-lengyel, mivel a hajtásláncon kívül a kocsi teljes egészében Lengyelországban készül.  A hírekben hallhattuk, hogy a BKV tíz év után…..
Ha egy állami cég vezérigazgatója olyan fokú felkészületlenséget mutat egy új területre való piacra lépés kezdetén, mint a Rába vezérigazgatója Pintér István a tegnap megjelent interjúban, ott óriási baj van. Folytatódhat a magyar autóbuszgyártást sújtó eddigi…..
Omnibusz Piroslap a buszoknak? 2014.04.29 22:11:32
Kis pénz, kis foci. A stadionok ügye sínen van, a közösségi közlekedés finanszírozása terén viszont akadna még tennivaló. A buszkiállításokra idén sújtott le igazán az évekig tartó beszerzési stop. Múlt héten kettő buszkiállítás is lezajlott, amik érdekes módon két…..
Darth_Peter 2014.05.05 19:48:28
@Gyurma73: + A meccsre is sokan csak busszal tudnának kimenni, ha kimennének.
Omnibusz Gombhoz a kabátot? 2014.04.25 07:10:43
A Volánbusz Zrt. módosította a Rába-Volvóval kötött szerződést a budapesti agglomerációs közlekedésbe szállítandó buszokról. Az okok mellett a szerződéses pontokban szereplő módosítások is elképesztőek. A módosítás hivatalos oka, hogy a Volánbusz felső nyomásra úgy…..