Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pubá

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háború az nincs. Sőt, forradalom sincs. Magyarország kormánya csak tájékoztatja a kedveslakosságot, hogy hülye, mint a segg. Szerintük erre feltétlenül szükség van, mert ahogy Giró Szász András hirdetésmagyarázó és konyaknagykövet elmondta, az ellenzék manipulatív…..
pubá 2012.10.10 07:30:45
„A torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs...Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába??Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!″/Bacsó Péter: A tanú/ Vége a fővárosi Vidámparknak, november 4-én végleg bezár az intézmény, az…..
pubá 2012.09.29 22:15:47
@tristen2005: Nem körhinta,hanem karusszel,amíg olcsó volt hosszú sorok kélgyóztak a kapunál,mert sok kicsi sokra megy,el lett baxva.
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
pubá 2012.09.16 07:28:24
@nickM: Így igaz!!!
Publius Iskolaköpönyegforgatók 2012.09.01 16:39:12
Emlékszem, volt olyan tanárom középiskolában, aki Hoffmann Rózsához hasonlóan szintén visszahozta volna a kötelező iskolaköpeny-viselést, és még az is felsejlik előttem, milyen vehemensen bizonygatta - egyébként az egyik tanóra kellős közepén - hogy márpedig a szociális…..
Kettős Mérce Több, mint gyanús 2012.08.28 17:02:00
Hazatért Szíriából az a három férfi, akik nyaralásukat töltötték a polgárháborús országban, ahol az elmúlt félévben közel 40 ezer ember halt meg, és több százezren menekültek el. A volt rendőröket a felkelők rabolták el és engedték később szabadon. A sztori nagyon…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
pubá 2012.08.02 07:27:21
@SvenH.: Nincs,mert a fémelhárítók az utolsó virágtartót is lefeszegették a sírkövekről....
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
Bár a fővárosi buszok egységes új színe még várat magára, van amit már nagyon szépen helyreállított a Budapesti Közlekedési Központ. Egy 1961-ben beszerzett trolibuszpótkocsit! Merthogy ilyenek is szelték egykor a pesti utcákat. Leginkább Zuglóban, a 75-ös vonalán: Aztán…..
Ez egy ilyen csürhe, félázsiai vadbarmok, nyereg alatt puhított demokrácia se való ezeknek, nem hogy az a másik, a polgári. Most arra kérem a kedves olvasót, hogy hunyja be egy pillanatra a szemét, olvassa el az alábbi rövidke kivonatot egy kórlapról és tippelje meg, hogy mi…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
(az "Idézet a reggeli kávéhoz kávéhoz" rovatunk szíves hozzájárulása) (a képen NEM Selmeczi Garbiella Országos Lóösszeírási Kormánybiztos látható) Első Országos Lóösszeírási átirat - 1903 (nagyításért klikk a képre)..
Szombat délután lesz a Budapest Pride 2012 egyik programjaként az Andrássy úti felvonulás. A világ szerencsésebb országaiban felszabadult karneválhoz hasonlít egy ilyen rendezvény, nálunk pedig annak is örülni kell majd, ha atrocitások nélkül véget ér a felvonulás. A tüntetés…..
Nagy nap virradt Tündérországra, úgyhogy szeretném, ha a kávé után a reggeli bágyadtságot felváltaná a lelketekben a honfiúi-honleányi büszkeség. Mától minden jobb lesz, mondhatni tündérmeseszerű: érvénybe lépnek a kormánykatonák által nem látható, de ettől még 150…..
sorok között Akasztásra várva 2012.06.27 15:48:00
Miután a brit Legfelsőbb Bíróság elutasította Julian Assange kiadatási ügyének újratárgyalását, a Wikileaks alapítója az ecuadori nagykövetségen kért politikai menedékjogot. Ahogy korábban is írtam, Assange nem a meglehetősen gyenge lábakon álló svédországi vádak miatt…..
Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés…..
Szőcs Géza kulturális államtitkár június 13-án, szerdán lemondott posztjáról. Balog Zoltán EMMI-miniszter még aznap bejelentette, hogy az NKA-t tavaly ősz óta irányító L. Simon Lászlót, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés kulturális bizottságának…..
Moszkvában, Brezsnyev combcsontjai között bukkantak az egykori pártfőtitkár hiányzó darabjára, amely félreérthető pozícióban hevert. Az úgynevezett Brezsnyev 69-es formátum bevett szokás volt a hetvenes-nyolcvanas években. A pártvezetők műszálas öltönyben egymásra…..
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
A Bors duplaoldalas cikket hoz ma egy bizonyos Hada Renátáról, aki modell-újságíróként azt állítja, hogy 12 évig volt a szeretője az egyik hazai tévésztárnak.A lány - aki már a 2. könyvét jegyzi - azt mondja, hogy első interjúkötete írásakor, 2000-ben ismerkedett meg a -…..
pubá 2012.06.05 05:27:35
Régen minden jobb volt.   Minden közértben volt krinolin, igaz kolbász nem, de legalább mindenki meg tudta fizetni.  Nem kellett nézni barnul-e már a banán, mert megvetted és megetted egy évben kétszer barnán is.  Nem kellett izgulni devizaárfolyamon, mert amit hivatalosan…..
pubá 2012.05.27 07:38:41
@rodeo36: Csak a miheztartás végett:1972.ben tróger voltam a 22 volánnál,havi 3200 ft fizuval.A Fradi kolbász 20Ft/kg,ugyanennyi a típusnápolyi,tej:360/l,kenyér 3Ft,Parízer 36/kg,Ló gyulai szintén,Villamosbérlet: 35 Ft,Lakbér:(50nm)75Ft,forintos csoki,kifli 1Ft,mozi csibészpáholyban 2-4Ft,1kg sertéshús 38Ft,1 korsó sör 4,20,alma:2-3Ft,vonat 90 km.-re:22,80,Farmer 500Ft,Liszt, cukor:4,60,STB.Vedd meg mindezt 47000Ft-ból....és akkor ne nosztalgiázzunk?