Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SCSA

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz kormány elmúlt napokban kiderült intézkedései egyértelműen szegényellenesek. Méghozzá egy olyan válság (remélhetőleg lassan) végén, ami egyébként is sok megszorítást, és a szociális rendszer leépítését hozta. A Fidesz intézkedései amellett, hogy egy téves…..
A parlagi viperát egészen az ötvenes évekig rákosi viperának hívták. Aztán jött a kis kopasz nagy hatalommal, és az akkori tudományos élet dörgölődző elitje megtette azt a szívességet, hogy egy gyors átnevezéssel megszüntette az áthallást. Hogy miről jutott ez eszembe? A…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
SCSA 2011.08.24 12:13:16
@altoid: Ezek szerint a kémia tankönyvet Schmitt Pál írta…?
A planking, a banking és a benga után újabb őrület ütötte fel a fejét, ráadásul igazi hazai találmányról van szó. A magyar fiatalok új kedvence az attiling, vagyis az attilázás. Az ELTE Folklór Tanszékén még keresik az attilázás eredetét és pontos jelentését, annyi…..