Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naib

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel jelenthetem, hogy ma igazi élményben lehet részük azoknak, akik a „klasszikus" (hú, ez elég nagyképűen hangzik így, de tudjátok, mire gondolok) Határátkelő-posztokat szokták hiányolni. Őskommentelőnk, Kövérmadár ugyanis egy igazán alapos és szuper (képekkel is…..
A midnight madnessek nem a legjobbat hozzák elő az emberekből, a fantatikus rajongóknál az csak a kezdet, hogy sokszor fél (vagy akár egész) napokat állnak sorba kedvencükért. A GTA V premierjét több, erősen wtf jelenet kísérte, ezeket szedegettük össze a sajtóból. Legrosszabbul…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Naib 2013.06.04 19:54:57
@Tetko4:

Nyugi, lesz olyan is.
Május 3-án jelentette be a családja, hogy eltűnt Maribel Ramos, egy 36 éves, Irakot is megjárt egyetemista (a képen jobbra). Pár nappal később Maribel barátnője Emily C. nyitott a Yelp közösségi oldalon egy topikot, hátha valaki tud segíteni plusz információval a…..
Nem várt eredményeket hozott az Eurovíziós dalfesztivál: a magyar könnyűzene „fekete bárányának” kikiáltott Márta Alex sajátos hangzásvilágú produkciójával az utóbbi idők legnagyobb hazai sikerét érte el előkelő tizedik helyezésével. Bár az ellentmondásos…..
Sokan vannak azon a véleményen Amerikában, hogy a fegyvertartás jelenlegi szabályozása nem tartható tovább. A New York-i Grey ügynökség az egyik legfontosabb, a States United To Prevent Gun Violence nevű szervezetnek készített egy egészen merész filmet, ami sokak szerint már…..
Naib 2013.04.21 19:43:55
@midnight coder:

viszont lényegesenn ritkább. Na vajon miért?
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
Vajon szükség van a fiatalok szexuális felvilágosításra? Hoffmann Rózsa szerint: „A politikai erő most nem a felvilágosítás, hanem az etika felé indult el.” Kérdés, a köznevelési főilletékes szerint akkor a felvilágosítás és az etika egymást helyettesítheti a…..
Naib 2012.12.02 15:38:20
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

és természetesen itt vagy te, hogy megmondd, mi hamis, és mi igaz, ugye? Barom.
A nálunk Csillag születik néven ismert Britain's Got Talent idén megint belenyúlt a tutiba, úgy látszik, a brit vidék kiapadhatatlan forrása a felfedezetlen, de operaénekesi adottságokkal bíró tehetségeknek. Kezdődött mindez Paul Potts walesi telefonárussal, aki 2007-ben megnyerte a…..
Naib 2012.03.26 21:31:23
@Aszteroida-bányász metal énekes:

Eszed az neked is sok van, talán azért gondolkozni legalább megpróbálhatnál. Filmen / képregényben / hasonló médiumokban nem próbálják meg beadni neked, hogy ez a valóság, a különböző realityk-ben és a hasonló tehetségkutató szarokban (Magyarisztánban legalábbis, külföldön akad még kivétel, amint az fentebb látható) meg az arcodba hazudnak, hogy ez a vérvalóság, közben meg süt róla, hogy milyen igénytelen és megrendezett. De ha van rá igényed, zabáld, és védd is meg publikusan! :)
Naib 2012.03.26 21:32:32
@Naib:

pankráció meg dettó, hogy lehet azt élvezni amikor előre le van zsírozva? Mi a verseny benne, az izgalom? Szánalmas műmájerkedés.
Naib 2012.03.27 11:30:14
@Aszteroida-bányász metal énekes:

Megpróbálom akkor még egyszer, lassan, hátha átmegy.

A filmeknél és hasonlóknál tudod, hogy meg van rendezve, nem is vársz mást. Amiről szintén tudod, hogy meg van rendezve, mert süt róla (már ha van agyad persze:)), de közben megetetnék veled, hogy mennyire őszinte, na az szánalmas vergődés.

Egyébként Down-kór, ha már olyan kurva okos akartál lenni.

(dawn = hajnal, még ha hasonlít is, kicsit máshogy ejtik, ugye. Down = le, lefelé, stb. ami a visszamaradottságra utal).

A különóra csak neked most grátiszba volt, becsüld meg.
Kulcsfontosságú információk hiányoznak Egyszerű lenne otthonról egy laptopról tájékozódni, ha éppen fogyasztási hitelt vennénk fel vagy hitelkártyát igényelnénk, csak éppen a megszerezhető információk hézagosak. Az Európai Unió által szorgalmazott fogyasztóvédelmi…..
A nagysikerű Dead Space játék elérhető már kedvenc operációs rendszerünkre is, ebből is látni, hogy folyamatosan fejlődik a Market, természetesen itt a minőségre gondolok. Mi is az a Dead Space? A legfélelmetesebb játék amivel valaha is találkoztam (PC-n). Egy sci-fi horror…..
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
Naib 2011.11.23 15:29:58
@Zagyas:

"A Battle.net a Havas Interactive Inc. és/vagy teljesen tulajdonában lévő leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az USA-ban és egyéb országokban."

Úristen.

Viszont akkor már miért nem Csata.háló?
Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője halottak napján gyalázta meg Károlyi Mihály emlékművét. Nem, a képviselő halottak napján nem a saját veszteségeire emlékezett, hanem megsértette másokét. Arra használta ezt a szomorú napot, hogy belerúgjon még egyet egy halottba. Károlyi…..
Naib 2011.11.07 19:12:43
@Közbiztonság Szilárd:

Ha ennyire benne vagy a helyesírás javításában, tudom ajánlani a "muszáj (nem "ly")" és az "egyelőre" (nincs benne "n") helyes írásmódját.

Hajrá!
Meg persze saját magának. Botrány lett volna, ha lemarad Londonról. Komoly fejtörést okoz, ha megpróbálunk arra válaszolni, melyik sportág olimpiai kvalifikációs rendszere a legidiótább, de a torna rendre ott szerepel a kétes értékű címre legesélyesebb jelöltek között. A…..
William Gibson a kortárs SF irodalom egyik megkerülhetetlen alakja. A producerek azonban nem látják a fától az erdőt (ebben az esetben a Philip K. Dick árnyékában meghúzódó Gibsont), így művei filmvásznon eddig nem nagyon voltak láthatóak. Persze volt Johnny Mnemonic - A jövő…..
IDDQD Heti retro: Frogger 2011.09.08 17:30:00
A napokban jött ki a Konamitól egy új Frogger-játék, és még kettő készülőben van – ezekkel a cég a klasszikus program harmincadik születésnapját ünnepli. Az évforduló mellett mi sem mehetünk el szó nélkül: Heti retrónk főszereplője ezen a héten a játékipar…..
Naib 2011.09.08 22:36:35
@B-Bird: Hogy én a Topplerrel mennyit játszottam kisgyerekként (6-7 évesen kb). Persze jó béna is voltam hozzá, de az az intrózene egy életre megragadt...egyik első PC-s játékom volt a Rick Dangerous II-vel karöltve :)

Kétéltűek (ha nem valódiakról van szó feltétlenül) akadtak pl. az Ascendancy-ban is. Apropó, erről a játékról szívesen olvasnék, bár olyan '95-ös lehet, szóval "új" :)

Az Aztec Challenge-ről nekem mindig a Rossz PC Játékok idevágó videója ugrik be.
Naib 2011.09.09 14:15:34
@glezmen: Én azt sajnáltam egyedül, hogy a gép nem igazán fejtett ki semmiféle érdemi ellenállást, pedig szakítva az ilyesfajta játékokban a rám jellemző "csak azt irtjuk ki, akit muszáj" felállással direkt megpróbáltam mindenkinek a sarkára lépni...de akkor is inkább egymás közt kiirtották nekem magukat a gyengébbek, mert nekem, mint jobban fejlődőnek nem akart szinte senki nekiugrani :(

Ezen valamit javított a játék AI patch-e, de nem sokat.

(Kedvenc faj? Én a Govorom-ot imádtam, édenné tenni a leggyérebben lakott bolygódat mindig piszok erős volt...apám meg azt hiszem a Chamachians-ra esküdött, akiket következetesen csevabcsicsáknak hívott :D)
Régóta tervezgetem ezt a bejegyzést. Úgy terveztem, hogy akkorra időzítem, amikor újra járni kezd a metró a KÖKI-n, és kész lesz az új peron. Hát az új peron egyelőre félkész, és rohadtul kiábrándító, hogy a BKV a régi ütött-kopott, szutykos szemeteseket és jegykezelő…..
Naib 2011.09.07 20:35:27
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Valóban, hisz' maximum csak "röhejes" lehet.
Nemrégiben bizarr in flagrantiról tudósított a magyar bulvársajtó, egy heves(i)vérű férfiember és egy inkább tartózkodó természetű kanca kissé szokatlan légyottja borzolta a kedélyeket és vetett fel kételyeket azokban, akiknek fejlett a vizuális fantáziájuk … Egy…..
Naib 2011.08.25 21:19:50
@IGe:

Ajánlanám a cikk még egyszeri, értő elolvasását. Hátha akkor átjön az, amiről szól és nem sikerül félreértelmezni. Kicsit segítek azért: a pap "csak" azért esett bűnbe (tehát bűn az állatokkal közösülés, ebben itt nincs hiba!), mert a felesége elhajtotta.

Az más kérdés, hogy ez az egész "a férj tulajdonolja a feleség testét" is nettó baromság jobb helyeken, de ugye ez egy régi sztori.

A további félreértelmezésektől mentes sikeres életet kívánok!
A múlt heti kölni gamescom játékshow idén is amolyan E3 light volt, a nyári Los Angeles-i buli után kevés nagy bejelentéssel, a híreket leginkább a "na, XYZ játékból kiadtak egy új videót" típusú nemannyirabrékingnyúzok uralták. Meg a DOTA2. Nem hiszem, hogy bárkinek…..