Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGFakeDeath

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok 5 év 2012.05.29 10:00:00
EDIT: Az élet nem állt meg! A magyar játékvideósok munkáinak összegyűjtése tovább folytatódik!http://intengerkalozai.blog.hu/ Május 29-től a ROSSZ PC JUNIOROK BLOG hivatalosan MEGSZŰNT! Részletek a bejegyzés további részében...   Hosszas megbeszélés és…..
MGFakeDeath 2011.10.01 12:07:00
@Klavyatoura: Köszönöm a dicséretet, jól esett. @Je m'appelle Théo: Igen valami bug volt a Sony Vegas-ban és az audio sávját az intronak lehalkította,sajnos ezt már csak a feltöltés után vettem észre, és hát 5 megabites nettel, mondjuk úgy 500 mb-okat vagy többeket sokáig tart feltölteni újra (60kb/s lehet számolni). De elvileg pár héten belül megjön a szép új 50 megás netem, na akkor olyan gameplay és teszt özön lesz,hogy csak na a Maximum Games-en. Na meg a liveok minősége is sokkal jobb lesz. :D
Egy kis önreklám (ami amúgy is kint van itt): MW3,BF3 nyereményjáték a MaximumGames.hu-n, lehet jelentkezni, a bejövő képre kattintva ott vannak a részletek! (elnézést a kis reklámért,a következő pár videóm végére be akartam rakni egy ilyen képet,csak kicsit lassan kerülnek ki ide a videóink,így megelőlegeztem :D)