Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuliHáló.hu

583 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részvét és vigasztalás az elhunytak hozzátartozóinak és barátainak   Mint tudjuk, az elhunytak szerettei hatalmas fájdalmat cipelnek a hátukon. Ez különösen igaz lehet a halál évfordulójára, a mindenszentek és a halottak napjára. Amivel ilyenkor segíthetünk nekik, az a részvétnyilvánítás, és ha…..
Emlékezés szeretteinkre   Íme néhány idézet, amelyek segíthetnek emlékezni a halottainkra, akik így tovább élhetnek bennünk.  A halottat eltemették (…), csakhogy az emlék nem temethető, azt minden nap átgyönyörködi vagy átszenvedi az, aki vele él. TOVÁBB.....
Néhány frappáns idézet a gyászról   Kezdetben azt gondoltam, hogy a halálod veszteség volt és pusztulás,  fájdalom és bánat, melyet aligha lehet elviselni. Csak most kezdek rádöbbenni, hogy az életed ajándék volt, s egyre erősödő szeretet maradt utána. A halál miatti elkeseredés elpusztította…..
Búcsú idézetek és gyászversek halottak napjára Ha azon töröd a fejed, hogyan tudnál méltóképpen elbúcsúzni elhunyt szeretteidtől, íme néhány idézet, amelyekből szemezgethetsz...
Online önéletrajz gyorsan   Hogyan tudok gyorsan elkészíteni egy profi Önéletrajzot néhány perc alatt? Összegyűjtöttük neked, hogy milyen oldalakon teheted ezt meg a legprofibb…..
★ Érettségizők blogja - IRODALOM ★ Segítség az irodalom szóbeli érettségire készülőknek!   Petőfi ars poeticái - Irodalom szóbeli érettségi felkészítő   A Petőfi ars poeticái című előadásában Arató László Petőfi Sándor három, egymástól…..
★ Érettségizők blogja - IRODALOM ★ Erre valószínűleg már nagyon vártál! :)   Itt van ➡ a Kölcsey Ferenc: Himnusz - verselemzés irodalom érettségi felkészítő videó   Kattints az alábbi…..
SuliHáló 2016.04.02 06:38:00
★ Érettségizők blogja - MATEMATIKA ★ Szeretnél képben lenni a geometriával? :) Mai oktatósorozatunk:   Elemi geometria - matematika érettségi felkészítő videó   KATTINTS AZ ALÁBBI LINKRE A…..
★ Érettségizők blogja - IRODALOM ★ Irodalom érettségire készülsz? Itt a segítség hozzá!   Vörösmarty Mihály: A vén cigány - verselemzés irodalom érettségi felkészítő videó   Az előadó kitér a mű keletkezés- és befogadástörténetére,…..
★ Érettségizők blogja - TÖRTÉNELEM ★ Megérkezett a legújabb videóanyagunk a történelmi érettségire, a REFORMÁCIÓRÓL!   Foki Tamás a budapesti Fazekas Mihály Gimnázium vezetőtanára ezúttal olyan vallástörténeti témát dolgoz föl, amelynek szerteágazó…..
★ Érettségizők blogja - TÖRTÉNELEM ★   Géza fejedelem és Szent István király - Történelem érettségi felkészítő   Kiemeli, hogy e folyamatot már Géza fejedelem elkezdte: békés viszonyt alakított ki a németekkel és legyőzte a fejedelmi hatalmat…..
★ Érettségizők blogja - TÖRTÉNELEM ★ A mai napi videónk tartalma:   Az egyház szerepe a középkorban - Történelem érettségi felkészítő videó   Az előadó, Foki Tamás szerint a középkorban az országok fölötti hierarchikus szervezet, a latin…..
★ Érettségizők blogja - MATEMATIKA ★ A mai MATEMATIKA videó tréning anyaga: - Hatványok, logaritmus - A rövid elméleti összefoglalóban az alábbiakról esik szó: logaritmus, hatványozás, gyökvonás, inverz műveletek, hatványegyenlőség, logaritmus története,…..
★ Érettségizők blogja - MATEMATIKA ★ A mai napi MATEMATIKA OKTATÓ VIDEÓ: Másodfokú egyenletek - Matematika érettségi felkészítő   A rövid elméleti összefoglalóban az alábbiakról esik szó: másodfokú függvények, másodfokú egyenletek, másodfokú…..
★ Érettségizők blogja - MATEMATIKA ★ A mai napi videó :) Oszhatóság, számelmélet - Matematika érettségi felkészítő videó   A rövid elméleti összefoglalóban az alábbiakról esik szó: oszthatóság, számelmélet, Gauss mondása a számelméletről,…..
★ Érettségizők blogja - MATEMATIKA ★A mai napra :) Elemi algebra - Matematika érettségi felkészítő A rövid elméleti összefoglalóban az alábbiakról esik szó. Mivel foglalkozik az elemi algebra? Egy kis matematikatörténet: Al-Khvarizmi és az algebra szó eredete. Nevezetes…..
★ Érettségizők blogja - IRODALOM ★A mai napra smile hangulatjel Balassi Bálint: Egy katonaének - Irodalom szóbeli érettségi felkészítő Balassi Bálint Egy katonaének című versének elemzése kapcsán Arató László beszél a költő műveinek tematikus megközelítéséről, a…..
★ Érettségizők blogja - TÖRTÉNELEM ★ Itt a második videó anyagunk :)Az athéni demokrácia - Történelem szóbeli érettségi felkészítő videóAz előadás áttekinti mindazt, amit tudni kell a történelem szóbeli érettségi vizsgán az athéni demokrácia intézményeiről és…..
★ Érettségizők blogja ★Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal elindul az érettségizőknek készült videó tréningünk! Célunk, hogy megkönnyítsük a felkészüléseteket és hogy a lehető legjobb eredményeket érjétek el! :) Az első anyagunk: Halmazok - Matematika érettségi felkészítő videóEbben a…..
Az athéni demokrácia - Történelem szóbeli érettségi felkészítő videó Az athéni demokrácia - Történelem szóbeli érettségi felkészítő videó. NÉZD MEG MOST!..
Márton-nap más országokban A német nyelvterületeken (Hollandia egyes részei, Németország, és Ausztria) fáklyás felvonulásokat szerveznek és Márton-tüzeket gyújtanak ilyenkor. A lampionos felvonulásokat csak a 19. század elején vezették be egyházi rendeletre, hogy a fény,…..
2015. május 20-án a francia nyelv írásbeli feladatok megoldásával folytatódik az idei érettségi. Itt megtalálhatjátok a hivatalos érettségi feladatsorokat és ezek megoldásait. Bővebben itt: www.sulihalo.hu    ..
2015. május 18-án a fizika írásbeli feladatok megoldásával folytatódik az idei érettségi. Itt megtalálhatjátok a hivatalos érettségi feladatsorokat és ezek megoldásait.   Bővebben itt: www.sulihalo.hu..
2015. május 14-én a földrajz írásbeli feladatok megoldásával folytatódik az idei érettségi. Itt megtalálhatjátok a hivatalos érettségi feladatsorokat és ezek megoldásait.   Bővebben itt:…..
2015. május 14-én a kémia írásbeli feladatok megoldásával folytatódik az idei érettségi. Itt megtalálhatjátok a hivatalos érettségi feladatsorokat és ezek megoldásait.   Bővebben. www.sulihalo.hu..