Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lugzsu

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, új szakasz. Költözés, új emberek, új élethelyzet. Dolgozni kezdtem.Érdekes, most még külső megfigyelőként vagyok inkább jelen a helyzetben, és lenyűgöző, hogy viselkednek az emberek.... A belső poénok jönnek folyamatosan, van amit kommentálnak, hogy megértsem, van ami bent…..
 Furcsán vagyunk összerakva mi emberek. Vagy legalábbis én tuti, mert amikor lenne időm, lenne témám akkor épp kedvem nincs írni, amikor viszont lenne kedvem írni, na akkor nem tudok...   Nos. Ott hagytam abba, hogy előbb-utóbb januárba csap át beszámoló. Így is lesz,…..
Ez, meg az, meg amaz Warsó. 2011.12.16 21:36:29
Hát, ha mi állítjuk magunkról mély meggyőződéssel, hogy vendégszerető népség vagyunk, akkor nem tudom a lengyelek mik. Vendégimádók!Reggeli a hotel éttermében, hát aki járja a világot, annak bizonyára nem szokatlan ez a szitu, de nekem új volt, hogy 10 percenként új adag…..
Bátortalan lépést teszünk a komolyzene irányába. Aki megmondja mire hasonlít az alábbi darab, az valamit kap. Mondjuk még nem tudom mit, de valami pozitívat.  Aztán gyorsan húzzunk is vissza:És laza levezetőnek:..
Vannak azok a napok, amikor összedől a világ. Mindenestül. Az építkezés meg sokáig tart (magyar építőipar, heh!)Nekem ilyenkor sokat segít egy-egy film. Nem a mondanivalója, mély filozófiai tartalma miatt feltétlenül, hanem mert eltereli a gondolataimat egy tudottan irracionális…..
Amikor elvesztek, meglelek valamit. Az élet szép, nagy és kívülről igazságosnak tűnő körforgása.Vegyük például az én esetemet. Elvesztettem az átmeneti munkám, de megleltem egy régóta élő kérdésre a választ. A kérdés: Miért nem működik a kapcsolatom apámmal, holott…..
Ez, meg az, meg amaz kattogtatás. 2011.10.12 14:04:56
Na ez most egy olyan bejegyzés, mint amikor fotózik az ember. Nem úgy céllal, csak mert miért ne, mert valami épp megfogja. Nagyim beteg lett. Illetve nem is beteg, hanem egy fájdalmas állapotba került. Hátcsigolya összeroppanás. 87 évesen némi kis sziszegéssel tűri az egészet. Ez…..
Ez, meg az, meg amaz kérdések. 2011.10.04 11:39:11
Pörög az élet. És mindig jönnek újabb és újabb kérdések. Mikor kell feladni? Meddig érdemes küzdeni egy olyan okért, ami igazából nem is belátható? Nem személyem határait keresem, annál tudatosabbnak gondolom magam, hanem a racionalitás (időről időre változó) határát.…..
Nem csoda ha az ember szombaton bepunnyad és gondolkodik.Vagy (relatíve) sok időt tölt a családjával. Én ilyenkor mindig meglepődök, mennyire el lehet beszélni egymás mellett...Vagy én vagyok érzelmileg túlforrva és sokat várok el (megértést), vagy én vagyok érzelmileg elmaradva.…..
Ez, meg az, meg amaz 24 2011.09.01 22:03:48
Nézem a 24 c. sorozatot. Nem új hobbi, régen is szerettem. De még sosem képesztett el ennyire, mi mindent lehet csinálni 24 óra alatt. Túllépve persze a fikció határán....Végiggondolva, Te, Kedves Olvasó, mi mindent csinálsz egy átlagos 24 óra alatt? Semmiféle propagandát nem…..
Az első süti amiről eldöntöd, márpedig ez a kedvenced, egy első edzés, amikor eldöntöd ez neked való, egy első kiábrándulás a nagybetűs életből, amikor a McDonalds pult másik oldalán találod magad....A célja annak, hogy eme kis blogot megalkottam az, hogy kiderüljön valóban…..