Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hommes Frites

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekként mindenki rendőr vagy kukás akart lenni az óvodában, én buszvezető. Nem lettem az, és jobb ez így mindenkinek. Most viszont itt a School Bus Lisence, amivel kipróbálhatjuk magunkat ebben a munkakörben is. A játék egyébként az átlag parkolós játékok szintjénél jóval…..
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Ennek a posztnak a kommentjeinél került elő a lenti videó, de kiemelem posztba, mert nagyon jó. A magát a világ legbénább Mario-játékosának nevező illető bravúrját tekinthetjük meg a videón: bravúr, mert ezt a bénázást valójában csak egy gyakorlott játékos tudja…..
Rubens Barrichello szerint az idén 270 helyett 245 milliméter széles első abroncsok jócskán csökkentik az előzési lehetőséget.”Követed a másikat, és az alulkormányzottság levisz a pályáról. Hacsak nem vagy egy másodperccel gyorsabb, nem tudsz előzni, mert elúszik a kocsi…..
Akinek tetszett a Mikrobi kalandjai, az élvezni fogja a Loondon-t is. Gyönyörűen rajzolt környezetben vezetgethetjük főhősünket, aki a boldogságot keresi. A játékmenet lineáris, kihívás az nincs benne, viszont az egész annyira lebilincselő, hogy így is muszáj végigjátszani.…..
A női jégkorongtorna Kanada–Svédország mérkőzése szorosabb csatárt ígért az eddigieknél, de a hazaiaknak mégsem  jelentett nagyobb akadályt a skandináv csapat. Nem mindenkinek tetszik a macska-egér harc. A kanadai válogatott megállíthatatlannak tűnik, ismét két…..
Az Age of War kellemes ötvözete volt a tower defense és a várvédős játékoknak, és a második rész is hasonló szellemben készült. Kicsit szebb a grafika, kicsit több a fejlesztési lehetőség, kicsit talán nehezebb is, mint az előd, de a lényeg ugyanaz: gyártani az egységeket,…..
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
A Forma-1-főnök elárult egyet radikális tervei közül, amit eddig nem sikerült keresztülvinnie.”Nagyon könnyű lenne minden pályán olyan helyet kialakítani, ahol időt lehetne spórolni, és előzni, mondjuk úgy, levágni. A pilóták futamonként ötször tehetnék ezt meg, így…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
Posztunk sztorija valamikor a 90-es évek elején kezdődik, amikor is a Kirkham fivérek, David és Thomas restaurálni kezdték saját Shelby Cobrájukat. Akkoriban történt, hogy egy barátjuk hozzájutott egy újjáépített lengyel sugárhajtású katonai géphez (minden valószínűség…..
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..
Ha hétfő, akkor rejtvény. Előző heti rejtvényünk nyertese F. János, nyereménye egy Sonic Mega Collection Plus és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Egyébként mindenkinek köszi a beküldött pályaműveket, a héten lesz belőlük egy…..
Négyszer gyorshajtott egy edzésen a depóban a Massát, illetve Schumachert helyettesítő tesztpilóta az Európa GP-n, pénteken. Másfélmillió forintnyi bírságot kapott, 18.lett, de elégedett. "A körülményeket tekintve,hogy nyolc hónapja nem vezetettem, ezen a pályán meg…..
2009 május 29-én este lezárult az amerikai televíziózás 17 éves korszaka: Jay Leno utoljára vezette a Tonight Show-t, a talkshow-k non plus ultráját, a véleményformáló esti beszélgetős műsort, amit előtte a legendás Johnny Carson vezetett 30 éven át. Az 54. évadát taposó…..
Offtopic bejegyzés következik: szeretném bejelenteni, hogy a KMK blog teljes mellszélességgel Angelday Plastik József budapesti állampolgárt támogatja a twitterversenyben. Egyrészt azért, mert jó arc, másrészt azért, mert a három versenyző közül ő a legnagyobb gameboy. Egyúttal…..
Az évforduló alkalmából megnéztem, milyen játékokat szerettetek az elmúlt egy évben. A közönségszavazatokból négy játék hozott össze 4,7-es átlagot, ebből kettő a Game in a Bottle magyar fejlesztőinek keze munkáját dicséri – úgy van, a Balloon Invasion és a Gemcraft…..
Hommes Frites 2009.03.18 14:05:37
A Music Catch egyszerűsége ellenére nagy siker volt anno a KMK-n, és biztos vagyok benne, hogy a most megjelent második rész is sokak kedvence lesz. A feladat ugyanaz, mint az elődben: a kellemes zongorazene ütemére megjelenő színes bigyókat kell összeszedni a pirosak kivételével. A…..
Hommes Frites 2009.03.12 15:56:33
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..