Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gkbetti

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesebirodalom LilinekRitka az olyan szülő, aki nem sajnálja az energiát és a türelmet arra, hogy gyerekének hozzá illő, neki tetsző környezetet teremtsen, és fel is kutassa a megfelelő tervezőt, aki beszélgetések, rajzok alapján igyekszik megfejteni, milyen bútorokkal adjon keretet…..
            Egy régi mondás szerint a világ szerencséje a lovak hátán múlik. És hogy ez a szerencse a csemetéinket is elkísérje, emberemlékezet óta többé-kevésbé élethű hintalovakat készítünk nekik agyagból, fából,…..
A gyerekszoba különleges dísze lehet egy illatos mézeskalács házikó vagy betlehem. Figuráit sablonok alapján vagy mi magunk is elkészíthetjük.Hozzávalók (kb. 50 db.):25 dkg méz 12,5 dkg cukor 12,5 dkg vaj 50 dkg liszt 3 dkg kakaó 1 evokanál mézeskalács fuszerkeverék 1 teáskanál…..
          Találtam egy oldalt:  www.advent.hu Érdemes ellátogatni erre az oldalra. Nagyon cuki karácsonyi dekorációs ötletek találhatók itt. Készíthetünk szív alakú sütis dobozt, pingvines adventi naptárt, és aranyos karácsonyi…..
            Az üvegmatrica-festék a gyerekek körében is nagyon népszerű. Engedjük meg bátran, hogy kedvük szerint díszítsék a szobájuk ablakát, hisz a kész matricák később könnyen eltávolíthatók. A könyvben szereplő…..
                                 Sokan vannak úgy, hogy a nagymamától örökölt bútorokkal hely hiányában nem tudnak mit kezdeni. Ebben a cikkünkben szeretnénk bemutatni, hogy…..
Az ádvent egyik fontos kelléke az ádventi naptár, a meglepetés kincsesháza. Ezt a szokást egy édesanya találta ki kisfia vigasztalására. A fiú minden este azt kérdezgette, mennyit kell még aludnia, hogy megjöjjön a Jézuska. Anyukája ezért egy karton lapból huszonnégy ablakot…..
                        Amikor beköltözünk egy új lakásba, bepakoljuk a bútorokat, a szőnyegeket, polcokat szerelünk fel, amiket telipakolunk mindenféle dolgainkkal, de ennyitől még nem fogjuk…..
Bár most még az iskolai hajtás miatt távolinak tűnhet, de közeleg az év egyik legnagyobb és legszebb ünnepe: a karácsony. Sokan már az ajándékokat is vásárolják, tehát mindenképpen ideje elkezdeni a készülődést! Alkossunk először is adventi koszorút, ami az ünnepre való…..
                   A dekorgumi könnyen kezelhető anyag, vágható, ragasztható, és előnye még, hogy nem szakad, mint a papír. A gyerekek is könnyedén barkácsolnak belőle. Nagy színválasztékban kapható.…..
A gyerekszoba karácsonyi dekorációjának elkészítéséhez már most hozzá lehet látni. Ha bemásolod a böngészőbe a következő címeket, más hasonlóan egyszerű, de különleges ötleteket is kaphatsz.http://www.flickr.com/photos/14093839@N07/1714695933/…..
 – ez már a SZEREPJÁTÉK kora.  Figyeljünk továbbra is Lakauer Évára!             A gyermek rájön, játszásiból lehet darukezelő, orvos, űrhajós, tündérkirálynő és ami csak akar lenni. A 3-4 évesek…..
    Ha egyedi, különleges ajándékkal szeretnénk meglepni gyermekünket, festessük meg a kedvenc háziállatát, kiskutyáját, kiscicáját, lovát vagy a nyusziját... A gyerekszoba falán örök emlék marad. A festőnő még gyermekportrékat is készít, ezekben pedig mi…..
A falat díszítő matricák mára már világszerte elterjedt hasznos dekorációs elemek. Hiszen mi sem egyszerűbb és olcsóbb módja annak, hogy egy üres vásznat (jelen esetben a falunkat) feldobjuk valamivel, ami egyben modern és dekoratív is.Nem kell ahhoz kész művésznek lennünk, hogy…..
A tervezők minden olyan elemet beleépítettek, amire a szülőnek szüksége lehet a babaápolás közben."Még a polc is leesésgátlós, hogy ne essen a buksimra a popsikrémem. S ahogy növekszem majd, a saját birodalmam is együtt nő velem, mert már az első pillanattól fogva kéznél…..
Mit talál az üzletben, és a honlapon?  Gyűjtői szíveket is megdobogtató régi és új  játékok, ritkaságok: Matchboxok, és más modellautók, munkagépek, villanyvonatok (H0, TT, N, stb.) és kiegészítők: ami a terepasztal építéséhez kell.…..
    Csupán egy generációval ezelőtt minden babának, mackónak neve volt. És története. Élete. A mai gyerekek térdig járnak a játékszerekben. Mégis, mintha ők kimaradnának mindebből. Hacsak… Hacsak nem ragad rájuk a mama vagy a papa lelkesedése egy-egy…..
Gyakran felmerülő probléma a két- vagy többgyermekes családok esetében a közös gyerekszoba ügye.   Érdemes-e a nagyjából egykorú csemetéket külön szobába költöztetni? Az állandóan veszekedő, eltérő korú csemetéket kényszerítsük-e közös szobába, hogy…..
"Hivatásommá vált, életem céljává, az az általam kívánt szemléletváltoztatás, ami meggyőződésem szerint minden születendő kis lélek ideális életkezdését szolgálja ezen az amúgy is eléggé rögös földi életúton. S hogy lehetőség szerint minden kisbaba…..
 Hol is kezdjük? Jó esetben egy egész szoba áll a baba rendelkezésére, de a mai nehéz lakáskörülmények között sok fiatal pár kénytelen csöpp garzonba hazavinni az újszülöttet. A legkisebb szobában is meg lehet oldani egy sarok leválasztását akár könyvespolccal,…..
"A papírvirág készítéséhez két okból fogtam hozzá, - írja Molnár Réka készítő - az egyik az volt, hogy bár nagyon szeretem a virágokat, leszedni, vagy vágott virágként megvásárolni mégsem okozott nekem jó érzéseket. Szerettem volna úgy virágokkal díszíteni a…..
Ez a szék áldozatul esett egy felújításnak, a kárpitján eltávolíthatatlan festékfoltok voltak. A támlája és az ülőrésze is lecsavarozható a fém vázról. Úgy döntöttünk az eredeti kárpitot rajta hagyjuk, mindössze új "ruhát" készítünk neki.Méretvétel:A…..
            Lakásaink talán legnehezebben berendezhető szobái a gyerekszobák, melyek hosszú éveken keresztül hivatottak megfelelő életkörülményeket biztosítani felcseperedő utódainknak.       …..
A Progresszív Szakmai Díjak 2006. évi díjátadóján az év üzleti ötlete kategóriában egy papírból készült eldobható bili lett az első. A papírbili tervezői szerint a hagyományos műanyag bili undort keltő, kényelmetlen és nem higiénikus. A Potty flip névre hallgató…..
A századfordulón a környezetvédelem egyre fontosabbá válik, az újrahasznosítható, környezetbarát anyagok előtérbe kerülnek. A papírbútor összehajtogatott állapotban kerül forgalomba, ezért könnyen szállítható, az élhajtogatásnak köszönhetően egyszerűen…..