Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy a baba kis hangjaiból meg testbeszédéből rá lehet jönni, hogy mit akar? (Az előző bejegyzésben). Hübrisz.  Nem lehet rájönni. Van a Suttogóban még egy táblázat is pedig, a testbeszédről, hogy könnyebben el tudd dönteni, most éhes-e a…..
silvi 2013.06.04 13:08:45
Szia :) Nekem három lányom van, a nagyobbik 2,5 éves a két kicsi pedig 1,5. A nagyobbikkal poklot jártunk míg kicsi volt, minden könyvet elolvastunk, semmi sem működött úgy, ahogy leírták. Kötődően neveltük, gondolván, h milyen jót teszünk vele a későbbiekre - emlékszem, cipőt kellet húznom a lakásban, annyira fájt a talpam, hogy sétáltam vele, ő meg a kendőben aludt. Azóta irtó cuki lett, meg okos, de éjjel még mindig 5-6x felkel, és elég zárkózott, és utálja az idegeneket, és az új dolgokat, és félénk és válogatós, és hát pont az, amit a kötődő könyvek mondtak, h majd mind nem lesz. ÚGyhogy az ikreket már magunktól istápoltuk, szívből és nem izomból. Hagytuk őket néha sírni, és időhöz kötöttük a szopizást is - hát azt a magam érdekében is - és lám, a két lányka nyitott, kiegyensúlyozott, békés, molyolós-játszós-érdeklődős, nyugodt, este 7-től reggel 7-ig alvós, idegenektől-sem-félős, mindigmosolygós cukifej. Úgyhogy én most Vekerdy-bácsira elég morc vagyok még mindig. Nekem is mondták, pár hónap múlva jobb lesz, túl kell élni. Hát, én nem túlélni akartam, hanem megélni a pár hónapot is, úgyhogy lehet, h én is hibás voltam. :) De egyébként nem lett jobb vagy rosszabb idővel, más lett, de a régi nyugodt percek már soha nem jöttek vissza - de talán már nem is kellenek. (Bocsi, ha kicsit összevissza volt, azért még mindig nehéz nyugodt pillanatokat találni a netezéshez. :))
Folytatódik az MKbaby nyereményjátéka!  Nyerj egy pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt :) Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is…..
Folytatódik az MKbaby nyereményjátéka! (kiegészítve részletes játékszabályzattal)  Nyerj egy pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt :) Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen…..
Nyereményjátékkal vár az MKbaby!  Ajándék pelenka vagy pelenkázási kiegészítő! Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is adunk! Minden…..