Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidintwo3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van élet a Vágó után. A CreditHill új oldaláról ragadja meg Az élet a hitel után gondolatot, az embereket a hitelvihartól jóságos nagyapafiguraként óvó Vágó István nélkül. A felelőtlen hitelfelvétel veszélyei már bevonultak a köztudatba, ezért a hitelközvetítő a laikus…..
kidintwo3 2011.08.01 15:52:22
Nesze!szer Mizu Lakatos Márknál? 2011.06.03 08:42:00
   A kreativitás nem ismer határokat. Lakatos Márk igazán vicceset alkotott csapatával néhány nap leforgása alatt - Fluor Tomi sikeres Mizu nótáján gondolkodva kicsinyt. Mi ezzel zártuk és kezdtük is napot, kutyául bejött nekünk. Aztán ma azon ötletünk támadt,…..
kidintwo3 2011.06.03 14:14:02
Méghogy Androidra nincsenek minőségi játékok? Az alábbi videó csak a 30 leglátványosabbat gyűjtötte össze. Van itt minden, GTA klóntól az autóversenyen és a focin át az RPG-ig. Teljes képernyőn, HD-ben nézd! [via AndroidHD] UPDATE: ha szeretnéd, hogy Magyaországon is…..
10+2 magyar reklámfilm és 6 print hirdetés, ami a Kreatív szerkesztőségének 2009-ben a legjobban tetszett. Szerencsére nemsokára vége az első válságévnek, ezért elindíthatjuk a Kreatív és a Szívlapát közös évértékelőit. A reklámokról szoktunk időnként véleményt…..
Kíváncsi vagy, hol tart manapság a reklámkészítés technikailag? Akkor nézd meg a jelen pillanatban a világon vezető, szinte az összes technikailag kihívást jelentő reklámot jegyző, három központi irodával (London, New York, Los Angeles) működő produkciós álomcég, a The Mill…..