Regisztráció Blogot indítok
Adatok
los andaluces

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencse, hogy teljesen fogalmatlan embereket vesznek fel a viszonteladói T-pontokba, így néha elég 5x bemenni, hogy megváltoztassanak egy adatot. Naiv ügyfél lassan fél éve küzd, hogy megkapja a számlákat a saján címén: Szeretném a T-PONT tudtára adni kb.5hónapja az önök…..
Diána 5 éve nem tudja megszüntetni egy halott rokonjuk előfizetését, ami azért különösen kellemetlen, mert rajtuk próbálják meg behajtani: 2007-ben sajnálatosan elhunyt egy kedves közeli rokonunk. Több szolgáltatónál is jelezni kellett, mi történt és a szolgáltatásokat…..
los andaluces 2012.09.04 18:26:06
@Kellemes Zérókomponista: Pontosan mire is kérdeztél rá? Az első posztomra, amelyik nagyon hosszú és sok minden van benne, vagy a másodikra amiben a kommentelésről írtam :-) ?
los andaluces 2012.09.04 19:17:49
@Kellemes Zérókomponista: Kettő könnyebet :-) Leginkább külföldi oldalak ilyenek, magyarok max. valamilyen elmélyült tudós-blog.
Subba Eközben Budapesten 2012.08.23 11:35:00
..
A Blikk infói szerint VV Anikó, a 4. Való világ egyik szereplője, a nő, aki majdnem összedugta a csúnyáját VV Olivér pöszörőjével továbbra is az RTL Klub alkalmazásában marad, pedig annak idején ugye kipróbálták a VV BeleValó nevű kísérőműsorában, de nem túl nagy…..
A félnomád Kong Vom nevű dél-etióp faluban igazán a méret a lényeg, ugyanis a hatalmas has náluk a jólét, az erőnlét és a gazdagság szimbóluma. Minden év Júniusában (ekkor van ott újév) megrendezésre kerül egy verseny, amelyben az a férfi nyer, aki a hat hónapos…..