Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Máriátlan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész ország esküvői lázban ég: dolgos aszfaltozó munkások járnak közpénzből csűrdöngölőt a templom előtt, mások fütyörészve meszelik a kiválasztott helyszín oldalát, a sajtósok morognak, hogy Viktor papa nem engedi be őket a tanyára, az autósok morognak, mert őket…..
A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból. "Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a…..
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
Dr. Máriátlan 2012.07.22 22:23:28
@Nincs még nicked: Ne kekeckeggyé' itten, mer jön a céges policy, és lesz irgum-burgum, meg haddelhadd!
(Vagy fejszét???) A tél közeledtével minden évben szép választék gyűlik baltákból (és fejszékből) az online piactéren, köztük számos designer termék, amely inkább fotókon, vagy a falra akasztva működik jól. Szép átmenet a new yorki Best Made Company szerszáma, a Hudson…..
„Ilyen adók mellett nem lehet itt élni, tovább kell lépnünk” - nyilatkozta Orbán Viktor, álláspontja szerint ugyanis Vereckénél csak lassítottunk. Január 1-től hazánk lakossága tovább vándorolhat Ausztria felé, ezzel végre elfoglalhatjuk az Európában minket illető…..
Dr. Máriátlan 2011.11.17 13:59:18
@Kusics Iván: Ó, hát az a felirat csak valami elvetemült kisebbség megnyilvánulása lehet, és semmiképpen nem képvisel többségi álláspontot. A többség az ilyeneket itt lelkesen beszavazza a hatalomba, és tisztelettudóan kerülgeti az illetőnek a Balatonpartra a szabályoknak fittyethányóan épített, vagyonnyilatkozatban fel nem tüntetett ingatlanát.
Színes, visszamenőleges képekkel díszítenék a számviteli törvényt, a társasági adóról szóló jogszabályt és a büntető törvénykönyvet is. A munka törvénykönyve rögtön képregény formájában jelenne meg, ahol a munkaadók számára kedvező jogszabályhelyeket…..
A vonatkozó adó megemelkedése után státusszimbólummá válhat a nyerőgépezés. „Főleg a gyümölcsös- és pókerautomaták azok, amik exkluzivitást sugároznak, így első körben a VIP lounge-ba ilyeneket fogunk telepíteni.” - nyilatkozta a Hilton Budapest igazgatója, majd…..
Nem tudni, hogy történt, mindenesetre Schmitt Pál még nem tudja, hogy aláírja-e az alkotmányt, Gyurcsány Ferenc MSZP-s, és jövőre semmi képpen sem lesz adóemelés. De legalább 1 évvel tovább alhatunk. Adminisztrációs hiba folytán hajnali 3-kor tavaly hajnali 2-re állították…..
Meg nem erősített információink szerint több műsorban is csalást talált egy belső vizsgálat a kereskedelmi adónál, további elbocsájtások várhatók. "Vujity Tvrtkónak fizettünk a baseball-sapka viseléséért, és azért is, hogy műsort vezessen" - ismerte be egy, a…..
A planking, a banking és a benga után újabb őrület ütötte fel a fejét, ráadásul igazi hazai találmányról van szó. A magyar fiatalok új kedvence az attiling, vagyis az attilázás. Az ELTE Folklór Tanszékén még keresik az attilázás eredetét és pontos jelentését, annyi…..
Minél gyorsabban állunk neki svájci frankot nyomtatni, annál többért lehet majd eladni. „Szívünk szerint megvárnánk a 300 forintos svájci frank-árfolyamot, de még 275 forintnál is nagyot tudunk vele kaszálni” – mondták el a Pénzjegynyomda Zrt. szakemberei,…..
Dr. Máriátlan 2011.08.24 09:13:52
@Roy: Azért tartozik a hír ide, a Hírcsárda rovatba.
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
Dr. Máriátlan 2011.08.11 16:07:31
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Bármilyen mássalhangzó-cserén, angol kifejezésen, vagy hangalaki hasonlóságon alapuló szóviccet elkoboznak a bejáratnál a Sziget mínusz egyedik napján - adta hírül az MTI. „Az nem pálya, hogy a vicceknek van párja, mert én vagyok a poén-árja. Átnéznek majd titeket…..
Véletlenszerűen megjelenő rovatunkban szemezgetünk a legizgalmasabb magyar bulvárcímekből. Vigyázat! Sokkoló tartalom! Animgif! Bámulatos! Megtanult műkorcsolyázni a buzi pocok! (Napi Ász) Elképesztő! Egy autópályaszakaszra hagyta vagyonát a perverz milliárdos!…..