Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richard-Mike

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Az első részben megismerkedtünk a kezeletlen alumínium tulajdonságaival. Nézzük a speckósabb verzióit! Kezelt Alumínium Két nagy csoportra osztható: 1. amikor magát az alumínium felületét alakítják át és így kapnak…..
Richard-Mike 2011.07.22 18:05:19
Szervusz/Üdvözlöm;
Mai nap találtam rá az oldalra mégpedig
vosatka.blog.hu/ e oldalon keresztül. Mind két oldal lenyűgözött. Látom azt amit máshol nem. Rengeteg hasznos információ van. Csak ma voltam 2 óráig itt, de gép előtt nem nagyon tudok olvasni. Ezért majd néha néha elolvasok egyszerre több bejegyzést is -az elejétől.
Rég óta vagyok természetkedvelő, nagyon régóta, idén nyáron döntöttem el, hogy belevágok egy sátrazással összekötött túrának. Eddig csak egy naposan voltam. Voltam már egy két helyen.
Csak egy a gond ezzel, -egyedül nem jó. Legalább kell két résztvevő ahhoz, hogy egy túra jól kezdődjön. És utána a többi...
Pár hónapja csináltam egy oldalt a facebookon, pont e miatt hogy ráébresszem az embereket, hogy ki kéne mozdulni, össze kell hozni egy csapatot és bejárni az egész világot. -Rengeteg tervem van. -De hát.
Naturalist -így megtaláljátok.
-Nem reklámozni szeretnék, csak ismerkedni olyanokkal akik kötődnek a természethez. -Mert kevés olyan embert ismerek.... És kevés ehhez hasonló oldalt találtam. -Szinte nem is találtam.
Mindkét oldalt betettem a blogomba, ha nem gond. -Még a végén elfelejtem. : )
További kellemes időtöltést mindenkinek.