Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dán József

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 HACSEK -   Alászolgája Sajókám, maga szerint ki nyeri az előválasztásokat? Tudja, amit a Mesterházy hirdetett meg. SAJÓ -   Hát természetesen az Orbán Viktor. HACSEK -   De hát ő nem is indul, csak Bajnai, meg Mesterházy. SAJÓ -  …..
Manapság az okostelefonok egyre nagyobb szerepet játszanak mindennapi életünkben - különös tekintettel a fiatal generációkra. (Nem véletlen tehát, hogy én magam is rajongója lettem  az okos alkalmazásoknak.) Számtalan applikációt tölthetünk le, amelyek nagyon nagy…..
2012 október 23. - a elé Hogy „áll” az ellenzéki összefogás kérdése? Nem vagyok sem politológus, sem elemző, de azt állítom: Bármelyikkel szemben megállna a véleményem a realitás talaján. Ugyanis véleményt mondani könnyű, reálisat viszont qrvanehéz. Ahhoz már kell…..
 Tegnap a  békéscsabai sörfesztivál keretein belül került sor a Miss Security szépségverseny megrendezésére. A megmérettetésen 23 vagyonőr hölgy vett részt, először formaruhában, majd pedig alkalmi ruhában léptek a színpadra. A versenyt végül a Zala megyében élő…..