Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasa112

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy hírem van! A blog egyik régi alapítója, sokáig aktív, aztán illegalitásba vonuló posztolója, Hancu könyvet írt. Illetve nem most írta, hanem régen és apránként, ugyanis a PC Gurunál 15 éve indult és öt évig futott sorozatát rendezte össze egy 216 oldalas ekönyvbe. Annak idején A világ…..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Sasa112 2011.08.03 23:08:18
@Shy az eredeti:
Szeva Shy!
Ez a poszt azert szuletett mert egy fantasztikus dolognak a reszese voltam, es mert 8 evig azt jelentette nekem, ami az elotte levo tiz evet neked(nektek).
Sosem vitattam, es nem is fogom a Guru jelentoseget, es tisztaban vagyok azzal hogy nelkuletek en sem tartanek ott, ahol tartok. Ez a poszt tenyleg csak azokrol az idokrol szol amikben en mint aktiv tag reszt vettem, es arrol a korrol amikor egy uj generacionak jelentettuk mi ugyanazt mint amit ti az oskorban az en generaciomnak.
Szoval nem direkt maradtatok ki a cikkbol, hanem mert Lily es Bear kivetelevel a regiek kozul senkivel sem dolgoztam.... Sajnos veled sem... Szoval remelem nincs sertodes a dologbol. Valoszinuleg az alapitas es az azt koveto 10 ev torteneteben (ha megirja valaki) nem leszek benne se en, se a hancu, se pedig stoki, mint ahogy az is valoszinu, hogy ezt egyikunk sem fogja nehezmenyezni majd.
Udv!
Sasa
Sasa112 2011.08.05 13:52:11
@hancu: pontosan, max 3000 ft-ról kellett feltornászni 6000 körüli összegre. Én úgy emlékszem, hogy ez maradt a plafon is.
Sasa112 2011.08.03 21:30:21
@-=Flatline=-:
Az igazan faszak a 4v4 focikupak voltak:) Ivett és Orsi neve mond meg neked valamit? Meg amikor Mario partyztunk a beke uton.... Yoshi tavolugras?;)
Jo kis evek voltak!
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Sasa112 2011.07.16 05:23:11
@mangrr: Mint ahogy az is nyilvanvalo, hogy az eles logikadat te magad buktatod meg, Szeinted, ha az en velemenyem szerint Uniq szar munkat vegzett (ezt a cikkben ugyan nem emlitem, de legyen igy, hogy jol erezd magad:)), szoval, ha szar munkat vegez akkor szerinted felkertem volna szerkesztonek?
Reszemrol mostantol off, majd a part 2-ben folytatom, ha csak addig meg nem irod te:)
Sasa112 2011.07.16 06:22:26
@wowerman: Szeva!
Nehogy azt hidd, elkepeszto fasza dolog ezzel foglalkozi, ebbol elni. 100 rohadt jo arcra mindig jut egy-ket barom;) de ezzel nem kell foglalkozni. A 8 guruval toltott ev minden pillanatat elveztem, rengeteg baratom lett es a mai napig elofordul, hogy ramkoszonnek az utcan, es kerdezik meg, hogy en vagyok-e "az a sasa" es, hogy mi van hancuval, grathtel stb.
Egyebkent a guru utan is csak jofej emberekkel ismerkedtem meg pl.: tyler stb.
Az, hogy mangrr-rol az E3-on meg a szakma se tudta, hogy ki annak nyilvan meg van az oka, nyilvan ezert lett belole egy megkeseredett valaki... Ilyenek voltak es lesznek is... Szoval hidd el, kar, hogy kimaradtal belole, es hogy ezer jo dologra jutott csak neha egy-ket aprosag amivel meg kellett kuzdeni.