Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakmusz

10 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kuba egyik leghírhedtebb és legjobban őrzött börtöne a Combinado del Este börtön, ahol háromezer elítélt töltheti a napjait. Több mint tíz év után először engedtek be újságírókat a falak közé. A BBC riportere járt bent. A cellák ránézésre tiszták, de zsúfoltak,…..
Lakmusz 2013.05.11 14:41:47
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Lakmusz 2013.05.11 07:35:33
@betűtenger: Pontosan... Vannak megkeseredett, ok nélkül, mindenre és mindenkire gyűlölködő emberek. Néhány részben vannak is elejtett célzásai, hogy nyilván ő is jobb életre vágyik, és nem elégedett a szolgálói sorssal. Nincs semmi reménye egy jobb sorsra, nem fiatal, nem szép, nincs senkije. Neki csak a gyűlölet maradt. O'Brien egy ilyen karakter.
Szerintem aki a szereplők statikusságát reklamálja, az nem gondol bele, hogy a sorozat az 1910-es, 20-as évek angol vidéki arisztokráciáját mutatja be, akik életük során nem estek keresztül hatalmas jellemfejlődésen/változáson. Beleszülettek/örököltek vagy férjhez mentek, vadásztak, naponta háromszor átöltöztek, vizitbe mentek. Kivétel ugye Sybil..
VV Fecónak nem úgy alakultak a dolgai, ahogy szerette volna, ezért azt reméli, hogy beválogatják a Viasat3-on induló Éden Hotel3-ba, sőt meg is nyeri azt - írja a Bors. Fecó nincs nagyon képben, a lap világosította fel arról is, hogy a műsort nem a szűzies életmóddal lehet…..
Olvasom, hogy Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke (mellékállásban Nyírő József hamvainak hivatásos hurcolászója) kezdeményezésére, a nemzeti szolidaritás jelképeként a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) plenáris ülése alkalmából kitűzték a…..
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Lakmusz 2013.01.16 06:31:25
@DuBarry: Lehetetlen őket "megnevelni", elhagyni kell elfelejteni, emlékeket kidobni.

Ha mindenki ezt tenné velük, kénytelenek lennének talán elgondolkodni
Lakmusz 2013.01.16 06:32:16
@Thor vagyok: na ettől de ja vue-m lett.
Lakmusz 2013.01.17 12:09:39
@rubintocska: Alpecin doppel effekt sampon, ebben koffein meg szalicilsav van, a koffein miatt elvileg a fejbőrt és hagymákat is stimulálja, de a szalicil, ami leviszi a túlzott mértékben termelődő szarupikkelyt. Persze folyamatos használat mellett, de ez melyikre nem igaz. Kb minden patikában kapható, nekem bőrgyógyász javasolta
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A vitamin megadózis terápiák réges-rég megosztják a tudósokat, a közvéleményt. A hivatalos álláspont: elég a tápanyagból felvett vitaminmennyiség, és ha mégsem, talán egy kis multivitamin még belefér. A megadózis ellen nagyon…..
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Lakmusz 2012.11.05 13:20:06
@Brother Love:
" NEM mérlegelik, hogy mi lesz" és "általában morálisan teljesen deficitesek"- a halálbüntetés célja ebben az esetben nem a vérbosszú, hanem az lenne, hogy az ilyen "emberek" ne termelhessenek ki egy ugyanolyan utódot mint ők maguk, ne tudjanak több élőlényt jogtalanul megölni, stbstb
Lagerfeld barokkos hangulatba került, amikor a Chanel napszemüveg kollekcióját tervezte. Az új "Bijou" collection metálos, nőies, szofisztikált és igen feltűnő. Egyet kérünk csak, ne szolizd narancssárgára magad, ahhoz nagyon nem pásszol. Most kacsintottuk - (majd)nem…..
hogyvolt VV5 - 1X75 2011.11.28 19:15:00
Eljött végre a várva várt nap, mikor Lilu decensebb a kis kékben, mint Dúró Dóra valaha volt és lesz, illetve vége az iskolai hétnek, vizsgáznak a kis felsősök. Őszinte megrökönyödésemre az osztályfőnök a szemekben nemcsak szorongást és feszültséget, de tudást is lát.…..
Lakmusz 2011.11.29 10:38:55
@Mazlee: lehet hogy volt olyan is, nekem Balázs egyszerűen ilyen emlékeket hagyott maga után.
Lakmusz 2011.11.29 10:47:24
@Mazlee: én is kíváncsi lettem volna. Az erőltetett kimondatósdit szerintem viszont vissza lehet verni annyival, hogy " ne haragudj, nem szeretnék erről beszélni".
Nem a két műsorvezetővel van bajom, hanem Attila stílusával, amit pl a tanárokkal szemben is hozott. Az én pofám égett helyette. Nem, már nem vicces.
Nesze!szer Az igazán furcsa pár 2011.11.20 16:30:00
   Talán nem hiábavaló a cím... nekünk tényleg szokatlan együtt Nicki Minaj és Ricky Martin! A M.A.C. azonban őket választotta a Viva Glam 2012-es kampány arcává - az elődjük Lady Gaga volt. (És egyedül elégnek bizonyult..) A Ricky and Nicki for M.A.C Viva Glam…..
  Lélekbonbon a könyv címe. És tényleg az is. Édes finomság, tele tanulsággal. Kristófsággal. Már akkor, ha nyitott vagy rá. Kristóf szavai úgy tanítanak, hogy közben csodás csemegeként éled meg az egész műveletet. Ma jelent meg a Lélekbonbon és amint a…..
8ker Rendcsinálás 2011.09.28 12:14:00
 Ideje volt már, bár nem értem, miért kellett erre eltapsolni pár tíz milliót. Hétfőtől fokozott ellenőrzés van a kerületben, mindenfelé csoportosan mászkáló rendőrök és közteresek keserítik meg az utcán élők életét. Hogy mennyire, egy kerületi lakó fészbuk…..
El Paóban nő a láz trollolo 2011.08.31 07:16:00
Áhh. Nem, ma meghalok. Sosetöbbet nem iszom. Hétközben, egyáltalán.Márszejj búcsubulija elég metálosra sikerült, szerencsére Zlaticával időben leléptünk, hiába, nem megy ez a rákkendroll már lassan 32 és a halál közt. Azért az árvák könnyének háromnegyedét sikerült…..
El Paóban nő a láz onalisa 2011.08.23 15:10:18
A szombati parry remekül sikerült. Elégett pár ezer kalória (sponsored by szlovák csodabogyó), elpusztult pár agysejt, és épült az eddig nem nagyon létező önbizalom.Indulás a Cs nevű kedvenchelyről, mert mikor elmentem mellette, láttam h nyitva van aug. 20-a ellenére, töküres.…..
Káosz és anarchia. Két hete beszéljük Zs kishaverral, hogy le kellene menni újra Alteregoba. Ezer éve nem voltak, és taszított is a hely, mert 16 éves negyven kilós fifik riszálták magukat ott. Azt Tomika levitt egyszer mostanában minket (otthagytuk Zét a Kisizmossal, meg a Csalárd…..
El Paóban nő a láz legalja.hu 2011.08.19 07:56:00
Valaki ellopta éjjel a testem, elvitte partyzni, teleitta, bekatizta, mittomén. Úgy érzem magam mint akit agyonvertek, de legalább ha megdolgoztam volna érte. Zsénél a kisgyermekkel (istencsapás) rendelkező excsoporttársnőnél voltam tegnap meló után vagy 2 órát születsénapja…..
El Paóban nő a láz poison prince 2011.08.18 11:14:49
A gyárban hatig. Uborkaszezon van, és Kisizmossal chtelek. Remélem velünk tart szombaton az Alterba. Imádom, egy igazi romlatlan édes izmos kis muki. Kár hogy a narválokra bukik. Ilyen sem volt még, az egyiknek túl dagadt vagyok, a másiknak túl VÉKONY.2 banán után is éhesen, így…..
Kihagyáshegyek.Címszavakban: a bálvány feltápászkodott egy időre. Volt egykét levél, egyszer volt nálam, smároltunk, ignorál, ignorálni fogom én is. ÁÁÁ... a naiv hülyéket lelövik, ugye?Zé elhidegülőben, mert (szerintem) szégyenli, hogy az általam megismert pasikkal kavar,…..
Holnap megölöm a Kutyást és Zét is. A vérükben fogok fürödni, beleikkel ugrókötelezni, estébé.A "sörösdoboz" egy VÉNEMBER, a randevú alatt röntgenképeket mutatott a CSÍPŐMŰTÉTJÉRŐL, és még sántít járás közben. Sokat beszél, és gecire nem kíváncsi a…..
Ölni tudnék egy kis szénhidrátért. Helyette inkább egy kis Coke zero, és ácsingózom, h leosonok egy cigire- ja igen, nyolcig vagyok melóban Örömmel tudatom, hogy a Bálvány ledőlt, és remélem rohadt gyorsan belepi a fű, meg minden ilyen, ami a földre eső dolgokkal történni…..
El Paóban nő a láz Update 1.0 2011.07.12 20:31:00
Elolvastam, fos. Kijavítottam mindenhol a feltételes módot. Most már HATÁROZOTTABB fos...
El Paóban nő a láz Első? 2011.07.12 20:30:00
Khmmm...kezdjünk bele. Kísérleti terápiának indul, azt' meglátjuk, mi lesz belőle. A kutya sem fogja olvasni, tehát kiírhatom magamból azt, amit már gáz lenne a barátaim pofájába nyomni.Elkezdek valami új életmód projektet is, mivel évtizedes mélyrepüléses formám hozom. talán…..